Lattelekom piedāvā jaunu pakalpojumu – Apollo pilsētas internets

Pilsētas internets Jau pirms vairākām dienām internetā parādījās informācija par jauno Lattelekom pakalpojumu – Apollo pilsētas internets.

Kad tikko parādījās pirmā informācija par šo pakalpojumu, tad īsti nebija skaidrs, kas tas ir un ar ko to varēs ēst. Bez tam par reklāmu korektumu arī bija šis tas iebilstams. Zinot Lattelekom vienmēr vajag meklēt kādu zemūdens akmeni.

Daysleeper pirms pāris dienām rakstīja:

Manu sashutumu izraisija tas, kaa LTK maldina pirceejus. Visur jaunajam pieslegumam ir mineta cena 12,45Ls, dazhas reklamas tomer ir zvaigznite klaat pie cenas, bet nekur nekur pat ar maziem burtiem nav atshifreejums par to ko shii * nozimee,protams, tie ir vel papildus 2,50 vai cik tur par modeemu. Tikai to nekur neafishee.

Lidzigs precedents bija ar lidostu nodokljiem reklaamas – tagad ir jauzrada visi izdevumi. Reali var sudzeties Pateretaju tiesibu aizsardzibas centraa. 🙂 varbut kadm ir iekshaas. Bet kartejo reizi pieradas LTK attieksme pret klientiem. 🙁 turklat man taa ari nevareja abildet vai vispar shim pieslegumam upload ari ir – vismaz te tas nav minets.

Skaidrojums šiem jautājumiem parādījās vakardienas Apollo rakstā – “Apollo” piedāvā lētāku interneta pieslēgumu. Te būs izrāvums no šī raksta.

“Pilsētas interneta” abonēšanas maksa ir 12,45 lati mēnesī, tā ierīkošana maksā 29 latus, bet DSL modema īre – 2.54 latus mēnesī, ja šo ierīci nenopērk par 70 latiem. Jaunais pieslēgums darbosies ar 128 kilobitu sekundē (kbps) lejuppārlādes jeb datu saņemšanas ātrumu.

Salīdzinājumam “Mājas DSL” pieslēguma ātrums ir 256 kbps un tā mēneša abonēšanas maksa ir 18.95 lati. Atšķirībā no “Pilsētas interneta” abonentiem, kuriem starptautiskais internets būs pieejams tikai laikā no 18.00 līdz 8.00, kā arī visu dienu brīvdienās, “Mājas DSL” lietotājiem starptautiskais internets tagad būs pieejams visu dienu.

Tātad reāla cena šim pakalpojumam būs gandrīz 15Ls. Un šādu summu arī maksās lielākā daļa lietotāju. Reklāmās būtu korekti norādīt šo zvaigznīti ar skaidrojumu.

Dreef vērsa manu uzmanību uz raksta apakšējo daļu, kur tiek rakstīts par Mājas DSL lietotāju nākotni. Mājas DSL lietotājiem jau kopš jūlija vidus vairs nav jāautorizējas caur PIL, lai pieslēgtos internetam, jo sistēma bija nobrukusi un jaunā versija netika palaista. Visi ir ļoti priecīgi, jo nav lieku problēmu ar PIL un ārzemes ir visu diennakti.

Jaunais “Apollo” portāls un DSL lietotāju tā saucamais pakalpojumu izvēles logs tiks palaists rudenī. Turklāt visiem “Pilsētas interneta” un “Mājas DSL” klientiem, pieslēdzoties pie minētajām interneta adresēm, piekļuves ātrums automātiski tiks palielināts līdz 2 megabitiem sekundē (Mbps).

Tagad mēs varēsim redzēt, ko dod tirgus liberalizācija un konkurences apstākļi. Vienīgi jācer, ka viņi noturēs līmenī jau esošo pieslēgumu.

Tā kā gatavojam cietos diskus un matricas, lai ar rudenī tos liktu lietā 😉

73 thoughts on “Lattelekom piedāvā jaunu pakalpojumu – Apollo pilsētas internets

  1. Skeptikis

    Izskataas, ka buus jaatsakaas no sava Ogreland piesleeguma un jaanem sitas…..aatrumi izklausaas ceriigaaki, domaaju, ka var ticeet rakstiitajam, jo cik zinaam MDSL nodrosina soliito aatrumu un pa dienu ar maajaas praktiski nekad neesmu

    Atbildēt
  2. Pow

    Nu tad jau lai buutu korekti, jaapasaka, ka liinijas aboneeshana arii maksaa kautko un ja telefona nav, tad liinijas ieriikoshana arii maksaa..

    Atbildēt
  3. Tāpat vien

    Par tām melīgajām reklāmām piekrītu – 12.45 vai 18.95 + nekur neminētā modema īre.
    Vai kāds ir interesējies [mēģinājis] vai var uzstādīt savu DSL modemu? Kā ar pirkšanas iespēja no LTK? Ceru, ka filtrs tad nāk līdzi par brīvu 🙂

    Atbildēt
  4. eermaniitis

    Help Needed!!!
    klau ljauzji – varbuut sheit ir kaads guru?
    kaa sho pilseetas internetu uztver taadas pergas kaa eezeliishi un citas failu apmainjas pergas?
    Es tajaa rokasgraamataa lasiiju ka pilseetas internetam ir peldoshaas IP adreses – neesmu speciaalists, bet izklausaas draudiigi.

    Atbildēt
  5. coolynx

    eermaniitis: domaaju, ka taapat kaa mdsl. eezeliitii tev ir savs id un ip adrese biezhi nemainaas taa ka nav tik traki. vieniigi probleemas var rasties, ja vinji tev piegriezh skaabekli, bet tu nemaaki pieraadiit to. to vinji dara diezgan aktiivi. taa kaa ir jaabuut pietiekami izgliitotam, lai speetu paarliecinaat apollo paliidziibas dienestu par to, ka vinji tev ir piegriezushi skaabekli. preteejaa gadiijumaa tev viss ies, bet eezeliishi u.c. p2p neies 😉
    man pat vienreiz naacaas vairaakas stundas skaidrot, ka vinju rooteris ir sagaajis sviestaa. tb vinji man dzied ierasto dziesmu – paarstartee datoru, atsakies no vinju firewall uz kuru es neesmu parakstijies utt. taa kaa shis moments arii ir jaanjem veeraa.

    Atbildēt
  6. Hr0nists

    Cik saprotu, tad 2 Mbit buut tikai liidz apollo portaalam (nu tipa taas “filmas” un paareejie “pakalpojumi”) un liidz PIL logam.

    Atbildēt
  7. daysleeper

    es sapratu tieshi taa – tiks piedavati jauni maksas pakalpojumi un uz tiem protams bus 2Mb linija, bet velak kaut kur rakstaa bija mineets, ka sakumaa sakartos LTK pats sevi un tad rudeni palielinas – bet uz cik – kas to lai zina 😀

    Atbildēt
  8. The Mad Dog

    Nu varbuut Telekomam apnicis, ka visi saka – vinji nedara neko u.t.t. Briinumainaa kaartaa tagad MDSL aarzemes iet par velti visu laiku. Varbuut arii aatrumu piegrieziis labaaku (vecie labie Turbo testeeshanas laiki). Buutu labi.
    Bet ja tam pilseetas dsl aatrums ir veel 2x tizlaaks par mdsl, tad nu nezinu vairs ko domaat. 16 kb/s – taads aptuveni (tiiri teoreetiski tas vareetu buut), kaut gan reaali sanaaks veel mazaaks un cena sevishkji tam pakalpojumam nav mazaaka kaa mdsl.

    Atbildēt
  9. Kaklz

    tas par to 2Mbit aatrumu .. spriezhot peec taa teksta ir tikai magjiskajam jaunajam apollo portaalam, bet paareejo varees lietot taapat kaa liidz shim, tb ar saviem 256Kbit/s .. vismaz es to taa saprotu .. savaadaak tas vairs neizskataas peec apollo un LTK

    Atbildēt
  10. Shadow-Warrior

    Man arii papiiros ir rakstiits ka tas mans mdsl “straadaa” ar 256KB/sec bet dziivee vinnam downloads ir 25 – 30. Taatad visticamaak ka tagad buus tas 256 arii dziivee. CERAMS.

    Atbildēt
  11. whoever

    Microsoft visu laiku suudz tiesaa par to, ka vinji spiezh aaraa no tirgus konkurentus dodot, piemeeram, IE kopaa ar OS’u.
    IMHO ja LTK uz savaam lapaam dod 2Mbit atshkjiriibaa no paareejaam, situaacija sanaak analogjiska, tikai sheit – Latvijaa – LTK par to droshvien pat ne mazaakais sods nedraud.

    Atbildēt
  12. asaka

    Man vislabak patik fraaze «lidz». Ja arii vakaraa buus 1kbps, tad viss ir kartiba, jo soliit tika tikai ne vairak par 128 kbps. Tiem , kam ir MDSL to jau ir izjutussi uz savas aadas.

    Atbildēt
  13. Budzis

    Tad jau buutu jaabljau visiem lokaalo tiiklu lietotaajiem, kam uz vietas ir 10 mbiti, bet uz arzemeem kudish mazaki atrumi 🙂 Nejauc pirkstu ar pats zini ko 🙂

    Atbildēt
  14. kex

    Esi mierīgs, neplēs drēbes. Joprojām paliek spēkā teiciens – “ja tavā mājā ir divi provaideri, neizvēlies Lattelekom”. Interneta asociācija nesen veica pētijumu, kurā noskaidrojās, ka Latvijas interneta cenas ir visaugstākās Eiropā un uzminiet pateicoties kādai kompānijai tās ir tik augstas? Uzminējāt 🙂 Cik zinu, tad pamazām Latvijā ienāk ļoti laba alternatīva mūsu “mīļajam” monstram. Dzirdēju, ka Telecentrs.lv un Telia ir ievilkuši Latvijā savus optiskos kabeļus un vairs nepērk sourci no LTK. Beztam teiksim nesaprotu tos rīdzeniekus, kas joprojām ir mierā maksāt 20 latus mēnesī par 30KB/s lielu ātrumu, brīdī, kad viņu kāpņutelpā jau rosās divi citi provaideri, kas piedāvā 300-900KB/s par 10 līdz 17 latiem… Neizglītota maza tauta 🙂

    Atbildēt
  15. Kaso

    Lattelekom cenas:
    Pilsētas internets (maksimālais ātrums 16KB/sek, ārzemju internets, tikai vakaros) – 15 Ls
    Mājas DSL (maksimālais ātrums 32KB/sek) – 21 Ls
    Citu provaideru cenas Rīgā (provaideru saraksts: www.providers.lv):
    Ekonomiskais internets (maksimālais ātrums 32KB/sek) – 7 līdz 9 Ls
    Mājas internets (maksimālais ātrums 100KB/sek – 1MB/sek) – 10 līdz 18 Ls
    Izdariet secinājumus rīdzenieki…

    Atbildēt
  16. gyg

    2 kex: a ja maajaas nerosaas neviens provaideris.. un parasti vienam HI juuzerim kabeli nevilks, jo par 10ls meenesii neatmaxaajas probleemas un darbs kas tiek ieguldiits … tad anyway naakas dziivot uz to pashu diisli

    Atbildēt
  17. daysleeper

    Nesleept tak sveci zem puura – situacija tada, ka man septmbri atkal netu vajadzes majas un tad ir izveele gaidit kaut ko vai ari sleegt klat LTK dsl atkal, kas varbut bus atkal labaaks – vismaz tagad ir arzemes atkal. agrak bija tie skaistie labie laiki ar TURBO 🙂 tas bija funs. bet tagad seedi un gaidi jau kuro gadu un pat isti nezini ko – visi kaut kaa piemin rudeni utml., bet vai kas no taa mainisies?

    Atbildēt
  18. tas pac day

    ir forshi runat – riiga un lauki 🙂 es pac dzivoju Salaspili privatmajaa, tad man vienigaa iespeeja ir dsl vai radiolinks. kam man radiolinks maajas 🙂 gribas kaut ko pieklajigu par zemu cenu pa vadiem. bet protams, gribet jau nav ipashi kaitigi. Tie atrumi jau tikai lai trafiku dzenatu vien ir – filmas muzons veel kaut kas, bet protams, ka gribas lai stradajot nebutu jagaida nez cik ilgi majas lapas atvershanas vai uploads uz darba serveriem utml.

    Atbildēt
  19. gyg

    Ja neviens nerosās tavā mājā, parosies pats. Atrodi 3-4 cilvēkus, kas vēlas pieslēgties internetaam (tavā mājā+blakus mājā), tad zvani jebkuram provaiderim un viņš ar lielu prieku pieslēgs tevi un vēl 4 klientus savam internetam.

    Atbildēt
  20. kex to gyg

    Ja neviens nerosās tavā mājā, parosies pats. Atrodi 3-4 cilvēkus, kas vēlas pieslēgties internetaam (tavā mājā+blakus mājā), tad zvani jebkuram provaiderim un viņš ar lielu prieku pieslēgs tevi un vēl 4 klientus savam internetam.

    Atbildēt
  21. Skeptkis

    Man ir NELattelekoma internets maajaas, pa 15Ls meenesii….soliitais aatums Liidz 2Mbps(4 naktii ir tuvu tam)….bet tad, kad es to lietoju, respektiivi 18 – 00 apmeeram, tad pedeejaa laikaa aatrums ir 0.8 vai pat 0.5 kbps. Nu i fak, ja grib palasiit kaukaadu tvnetu un pat tur 2 minuutes viena lapa jaagaida atveramies, ja vispaar atveras. Ja maili dienaa iesuutiiti uz kaadiem 30mb, tad caur pop3 paskatiities mailboxu ar neiespeejami.:( Cik zinu Latttelekomaa taads bezpridjels nenotiek….monstrs jau ir tas telekoms un riebjas, bet tomeer jaatdziist, ka reaalas alternatiivas vinjam veel nav….un lai kaa negribeetos pie monstra vien daudziem buus jaatgriezas.

    Atbildēt
  22. KPL, Skeptikim

    Man analogiski, janvaarii pieteicos pie vieteejaa provaidera “patesteet”, mdsl vietaa kautko labaaku – a rezultaataa statistikaa dabuuju 80% packetloss, pusliidz normaals trafiks bija tikai nakts viduu. Nu i jeega no taa ka tas links ir pus pa velti, ja vinja lielaakoties vienkaarshi nav?
    Taa ar paliku pie mdsl

    Atbildēt
  23. cilveks

    Kaso: heh – salidzini Apollo ar ‘citu’ provaideri.
    Citiem provaideriem kakaina tehnika, naudas maz, tiek taupits uz resursiem, darbaspeku. Dod kautkadas privata tikla adreses, par arejo adresi ples 5ls. – garam.

    Atbildēt
  24. ZBH

    2 kaso : viegl pateikt par secinaajum izdariisan, seedot panelniecee. a centraa taads iespeejs neir, man Vide nekaad nevar pievilkties, jo viens maajs iipasnieks nelauj vilkt draats caur sameejaa iipasum. buus zetembrii shos jaapabombii, vai apkaart kvartaalam meeginot apvilkties, taad pat probz nepaceelaas. man nekaad uubermbps neir vaidziig, tikai leens (64 za glaza pietiek), stabils un leets links (max 10Ls).

    Atbildēt
  25. anti ZBH

    pag, es neponnel, tad tikai www.apollo.lv un www.majasdsl.lv ies ar 2mbps ? ahuunaa liberalizaacij :g:
    Prieks redzēt, ka mūsu mazais jokdarītis-stosteklītis šodien aktivizējies.

    Atbildēt
  26. anti ZBH

    tikai leens …, stabils … links
    Man domat, ka ZBH linkam jābūt arī tādam nedaudz raustīgam un ik pa brīdim jānorij kādi baiti, lai, tā sakot, atbilstu ļ. cien. ZBH rakstīšanas stilam.

    Atbildēt
  27. ZBH

    2 antiZBH : Gjulchatai, pokazhi lichiko…
    nu aizbrauc uz Tukum un parunaa par dialektiem ar turieniesiem. po, kaad vin iraid, tu tikai parunaa.

    Atbildēt
  28. Skeptikis

    Es par piesleegumu samaksaaju Ls50 un aplauzos….tomeer kaut neliels, bet ieguldiijums….sirdsapzinja neljauj naudu taapat zemee mest…..naivi gaidu labaakus laikus pie shii pasa provaidera, bet juutu, ka ne ilgi vairs. Jo pamataa negribaas jau to monopolistu atbalstiiit…dikti negribaas.

    Atbildēt
  29. logopēds

    jā, jā, tās haltūras bija tieši ar sūkātājiem saistītās. jamiem no pārstrādāšanās dažu labu reiz rodas nelieli runas defekti.

    Atbildēt
  30. Tumsonis

    Sorry par offtopic, bet gribētu zināt vai kāds spēlē battle.net caur MDSL?
    Kāds ir ātrums? Man tas šobrīd ir praktiski vienīgais iemesls, lai ņemtu kādu internet provaideri. Šobrīd vēl neredzu lielu jēgu pēc interneta mājās.

    Atbildēt
  31. ZBH

    2 logopeeds: tu jau, kaa iistam aarstam pieklaajs, to vis i uz sev paarbaudiij, par ko arri triisol eee… triiszvaigzn orden dabuuj.

    Atbildēt
  32. Reiniz

    Principaa, ja ir interese, varu piedaavaat 25 km raadiusaa ap Riigu SAF kvalitaates internetu. LV liidz 2 Mbit/s, arzemes liidz 512 Kbit/s. Ap 20 Ls/men. Bet vajag uzreiz kadus 10 klientus, citadi man neatmaksajas pat uzstadit antenu.

    Atbildēt
  33. hvz

    Tukuma dialektu tur grūti noivērot. Tipiskākie ekseplāri, kas jamo pieprot, parasti guļ renstelē ar purnu uz leju un labi ja var kaut ko ieņerkstēties.
    P.S. A lattelekomam neiet – šo sūrais internetveikals Apolloplaza.lv, kurā savulaik baisās summas ieguldīja, ir norauts podā 🙂

    Atbildēt
  34. alans

    a man lattelekom jau 2 gadus nevar 100 metrus kabeli nomainiit, lai mdsl vareetu ievilkt. Visu laiku it kaa taisot un saskanjojot projektu, bez kura nevar rakt. Radiolinks biki pa daargu. Shkjiet naaksies njem radio DSL

    Atbildēt
  35. Bahszz

    Interesanti, kas notiksies kas sāks kantori piedāvāt bezvadu netu. Ir kartes, kas reāli strādā ar 44 Mbit ātrumu un antenas ar darbību līdz 1 km rādiusā maksā ap 90.- Ls pie Lv dīleriem. Tā ka ja tā nopietni padomā tad var džeks apņēmīgs paņemt normālu pieslēgumu, uzliek antenu un provaiderē netu citiem savā rajonā. Acces pointiem var iedot MAC adresi, līdz ar to ir iespējams apiet to ISP aizsardzību, kuri reģistrē pieslēgumam MAC adresi. Tā ka alternatīvas izskatās ka pastāv tīri labas. Kenganets it kā or reģistrēts kā wireless iekš providers.lv, bet pašiem mājas lapa vismaz man vaļā neveras.

    Atbildēt
  36. Viesturs

    Pēc LTK lapā rakstītā var saprast, ka DSL termināls par 70Ls pāriet nevis klientu īpašumā, bet tiek samaksāta tikai “vienreizēja īres maksa”, kas it kā tomēr nozīmē, ka DSL temināls paliek LTK, vienkarši nav vairs jāmaksā īre katru mēnesi.

    Atbildēt
  37. Anonīmais

    Blin kas tajaa DSL modeemaa ir tik daargs un sarezgiits? Man liekas, ka tas viss ir farss, kaa papildus garanteeto ienakumu kanaals. Notiekti tirgus cena taadam modeemam nav lielaaka kaa parastajam.

    Atbildēt
  38. HELDON

    alans: man ar negribēja ievilkt nezināmu iemeslu dēļ, kaugan līnija ir ciparu., arī teica, ka jāņem radiodsls. Tad nu nobļāvos 1 forumā, sadabūju 1 augstākstāvošu personu, kas strādā ltk, izrakos cauri viņu birokrātijai un viss atrisinājās.. pieslēdza pāris dienu laikā!

    Atbildēt
  39. hm

    nu kautvai MDSL – ienaakoshais 32kbytes/s un izejoshais 4kbytes/s – nu ir tak reaali jaatsals lai dziivojot riigaa uz kautko taadu parakstiitos… shitas city dsl vispaar ir anaals galiigi
    vinji laikam, veel juutas visvareni 🙂

    Atbildēt
  40. ME

    Man jau gadu Vide, suudziibu nav visu laiku aatrums ap 7 MB statiskaa IP nav requestu timeouti, vis straadaa kaa vaijg cena 15 Ls meenesiii.

    Atbildēt
  41. Vaards

    Man vislabaak patika Daysleeper citeetais teksts.
    Tjipa puisis baigais eksperts mineta jautaajumos, un saliidzinaajis, ka jaunais apollo pakalpojums buus taadaa pashaa cenaa kaa minets. Un nobeidz vinjsh savu staastu pavisam lakoniski, paskaidrojot, ka uploads nav tas pats kas minets.

    Atbildēt
  42. Bahsz

    2 hvz uz doto brīdi ir pasūtīts edimax komplekts. Antenu sola apmēram 2-3 nedēļu laikā. Tad arī varēšu pateikt cit reāli strādā. Viņiem ir arī tiešās redzamības antena ar attālumu 3 km un cenu šeit 110.-Ls. Sīkāk skatieties www.edimax.com Pagaidām man ir paņemts acces points un PCI un PCMCI kartes. Kad notestēšu tad varēšu ko konkrētāk teikt.

    Atbildēt
  43. Vaards

    Daysleeper – Tu par to citeeto tekstu izsakies ;)? Bet priekshkam veel mineta laikaa papildus par modeemu 2,50Ls jaamaksaa, nu to nu gan es nesaprotu…
    Laikam mana domaashanas karte ir paaraak veca un bugaina shiibriizha prasiibaam…

    Atbildēt
  44. Slimijs

    Buutu labi ja kaads labs hakeris visas adreses pataisiitu par “mineetajaam”. Es pagaidaam lietoju to suuda MDSL, bet ja rudenii vinji grasaas kaut ko mainiit, tad jaapaliek veel vienu meenesi un jaapaskataas kas nu buus. Visu augustu mekleeju sev citu provaideri, septembrii jau domaaju sleegties citam klaat, bet ja jau ltk labojaas, nevajadzaas vinjus visus nozhmiegt 😉

    Atbildēt
  45. Normunds

    Hei MDSL lietotaji ! Pamegina kads uztaisit DHCP serveri uz interfeisa kas pieslegts
    MDSL modemam. Pectam paprasam kaiminam parstartet datoru un skatamies no kurienes kaiminsh dabon IP, no musu DHCP servera vai lattelekom. Teoretiski dala klientu varetu apjukt pec maniem aprekieniem un savakt IP no neista servera, lidzarto nets neiet. Pardomas par sho temu var mailot ari personigi.

    Atbildēt
  46. LATELEKOMSSSSUKSSS

    No Apollo pilstas interneta rokasgraamatas
    6. Vai, izmantojot Apollo pilstas internetu, citi interneta lietotji vars piekt mana datora saturam?
    Nee, pakalpojums Apollo pilstas internets nav piemerots tadu datorprogrammu lietosanai, kas lauj citiem interneta lietotjiem pieslegties jusu datoram (piemeram, www vai video izplatsanas serveri). Apollo pilsetas interneta platforma izmanto Dinamisko IP adresu pieskirsanas un NAT tehnoloijas, td jusu datora IP adrese var biezi mainties. Ja jus velaties, lai citi interneta lietotji varetu piekljut jusu datora saturam, rekomendejam pakalpojumus Ultra DSL vai Ciparu nomtas linijas, kas nodrosina sadu iespeju.

    NESAPROTU-KAA TAA IP MAINJA NOTIEK-PPEKSNJI NENOKAA MAINAAS MANS IP-TAADAA GADIJUMAA VISI CHATI UN DOWNLOADI PAARTRUUKST??????
    TAAATAD DC++ UN KAZAAA NEVAR LIETOT AR PILSEETAS DSL??????

    Atbildēt
  47. Praktiskais

    Nu man jau drusku vairak ka gadu Salaspili SDT&IT…nu jasaka, ka palikusi galigi chabigi, – no sakuma nets gaja tiri ta neko,tiesa, ar partraukumiem darbiba..tagad atrums krities ari lokalaja tikla + savienojumus sava tikla izpilda uz hubiem un nevis ar konektoriem, bet ar satin dzislas un tamlidzigi… apkalposhana krieviski…nu seciniet pasi par attieksmi pret darbu un klientiem…

    Atbildēt
  48. illegal

    vai tik jamie pagaajshnakt nepalaida kauko gaisaa —> es ap pusnakti chakareeju netu, peekshnji paraadaas debiilais teksts par to, ka vajag registreeties, nu taa ka senaak, nu jaa, bet passwordu savu jau pusliidz aizmiirsis biju… nu bet galu galaa – daljeeji lattelekom sukx, tas tiesa

    Atbildēt

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *