download.pods.lv – aizvērts

Tā kā arvien vairāk un vairāk cilvēku jautā, tad nolēmu, tomēr informēt par problēmām.

Jau pāris dienas failu serveris download.pods.lv ir slēgts. Pagaidām neko sīkāk nevaru pateikt. Tiklīdz būs problēmas atrisinātas, tā tūlīt pat ziņošu.

13 thoughts on “download.pods.lv – aizvērts

  1. daysleeper

    feel the difference: daysleeper vs. sleeper 😉 nikus te mainam, ja ?? 🙂 vajadzetu niku DNS vai patentu valdi izveidot. 😀

    Atbildēt
  2. core

    ir nelielas probleemas no hostinga puses – vinji domaa kaa mums te staav nelegaalie softi. es uz laiku aizveeru ciet download dalju lai noskaidrotu kas un kaa – lai pieraada man kas te ir nelegaals.

    Atbildēt
  3. Scorpion

    Ja strikji truukst, ir iespeeja normaali nohosteet download pasaakumu. Ja CLX havo interesi tad pls mail priv. Manu emailu prasii Laaczam. Tiesa gan patreiz uz weeku eju atvaljinaajumaa un nebuushu dabonams.

    Atbildēt
  4. endrju

    Vai tikai download.pods.lv nav aizvērts tādēļ, ka gandrīz pusē warez lapas, ko apmeklēju daudzi linki ir uz download.pods.lv ;-))) [pat iemānot referi]

    Atbildēt
  5. tamster

    ghm… a kas tur sobstvenno nelegāls? freeware/adware/shareware bez crackiem jeb Lindows mapītes ar password-protekšonu? 🙂

    Atbildēt
  6. Speciālists

    Dabiski, ka nav te nekā nelegāla, un ja kādu citu valstu lapās ir norādes uz pods.lv, kur problēma? Tā ir latviešu tizlā pārcenšanās, kas nu jau uz katra soļa jūtams. Murgs kaut kāds!
    Te incants raxts par ES: http://www.delfi.lv/news/national/referendum/article.php?id=5976836

    Atbildēt
  7. PiraC

    Es vispar shodien pirmo reizi taa iisti ienaacu shajaa, kaa nu teikt portaalaa, paskatiijos kas te labs. Aizraavos riktiigi kruta lapa. Visas shitaas zinjas cool… Man jau patiik… ZZeel man par to ka download nav vairs 🙁 Cerams taa sadalla peec laika atgrieziisies. MAN PATIIK SHIS PORTAALS…. YO!!!

    Atbildēt

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *