Šodien Cietnim paliek apaļi 3 gadiņi

Šodien ir tā diena, kad Cietnim paliek 3 gadiņi. It kā jau svētki un vajadzētu svinēt, vienīgi nav īsti skaidrs, ko svinēt…

Cientis

Ja pēdējo mēnešu laikā tur katru dienu tiktu ievietots kaut viens raksts, tad šodien komentāros mēs redzētu sajūsmas pilnus apmeklētāju apsveikumus. Šobrīd var lasīt šādus tekstus:

rudY
kuraa slimniicaa jaaierodass pi cietnja ar pukeem?

Dzīves realitāte ir skarba. Triju gadu laikā nekas būtiski nav mainījies. Ir parādījušās daudzas jaunas privātlapas, kurās kaut kas tiek rakstīts, bet neviens, kas gribētu un varētu sacensties un uztaisīt kaut ko labāku, tā arī nav uzradies.

Es zinu, par to nemaksā naudu, bet zinu arī to, ka pat, ja maksātu, tad arī nebūtu. Vismaz šobrīd man ir tāda pārliecība.

Šodien tiekos ar cietņa veidotājiem, lai šaurā lokā, kopīgi izdzertu kādu aliņu un papļāpātu par šo un to. Tagad domāju ar ko apsveikt – ar to ka vēl ir dzīvi vai arī vēl nav miruši.

28 thoughts on “Šodien Cietnim paliek apaļi 3 gadiņi

  1. Vaards

    Cietnim Jubileja! Tas ir labi, Bet pods.lv uztaisiijis mazu, bet smuku paarmainju – citeetie teksti top izcelti bik jaunaa veidaa :)!
    Un no taa arii izrietoshi gljuki rodas – ja apstamies fleimo rakstu par OtoPilotu, tad OtoPilota bilde paarklaajas ar izceltaa teksta dekoratiivo foonu…
    V.

    Atbildēt
  2. e-remit

    CLX: ir jau pāris daudz maz dzīvojoši alternatīvie projekti parādījušies… boot, spainis, secure.hub. Protams, kam vairāk talanta, kam mazāk… Bet ar Tevi jau vispār grūti sacensties.
    A cietnis… principā tas projekts ir sevi izsmēlis… tikai daži vēl tam negrib ļaut nomirt dabīgā nāvē…
    Bet cietnistus un excietnistus apsveicu!

    Atbildēt
  3. Zwobot

    Es shon jau biju iegaajis tur, bet nemaz nepamaniiju ka cietnim jubileja!!!
    Vareeja jau kaadu tortes bildiiti kaut ielikt…..

    Atbildēt
  4. coolynx

    Zwobot: es te bik noreecos izlasot tavu tekstu un tad ieraugot tavu hostu. nenjem ljaunaa – 1.slimnica.*.lv. vizualizeeju, kaa tu ieej palaataa pie cietnja, bet tur nav tortes 😀

    Atbildēt
  5. daysleeper

    sveiciens Zwobot 🙂 prieks tevi maniit.. Cietnis jau veel dzivos – ja paliktu tikai paaris normalas lapas kaa pods.lv un speeki koncentreetos uz taam 🙂 manas domas taadas.

    Atbildēt
  6. adm

    nu jaa raxtu cietnii pamaz bet nu visi tak cilveeki i visiem ir arii gjimenes, darbs u.c.
    lai gan domaaju ka cietnis.lv driiz vareetu buut nedaudz aktiivaaks, kaut vai tadeelj ka apsoliijos paarvaret savu slinkumu un uzraxtiit to raxtu, ko sen jau esu biedram Creator apsoliijies uzraxtiit….
    un galu galaa ir veel dazhi elementi kas vismaz izraada izneresi kaut ko ieraxtit cietnim…

    Atbildēt
  7. leeds

    protams, cietnis.lv daudz laimes dzimšanas dienā. pirms pāris gadiem sāku pievērst uzmanību latvijas privātajiem projektiem un sāku to darīt tieši pateicoties cietnim. tā arī manā redzes lokā nokļuva pods.lv un daudz citi vairāk vai mazāk labi projekti.
    acīmredzot kuģa aiziešana no cietnis.lv kolektīva bija ar letālām sekām pēdējam. lai arī sākumā palicēji to noliedza, bet pirmās pazīmes bija jūtamas, kad cietņa blog ierakstu palika ar katru dienu aizvien mazāk. tagad tos vairs neviens nepostē vispār.
    starp citu, kur kuģis ir palicis?

    Atbildēt
  8. grr

    hehehbehehehe, es iereecu par coolynx vardiem.
    Šodien tiekos ar cietņa veidotājiem, lai šaurā lokā, kopīgi izdzertu kādu aliņu un papļāpātu par šo un to.

    Atbildēt
  9. grr

    hehehbehehehe, es iereecu par coolynx vardiem.
    Šodien tiekos ar cietņa veidotājiem, lai šaurā lokā, kopīgi izdzertu kādu aliņu un papļāpātu par šo un to. — ta nu zvaigzne, alusvederi tadi ;]

    Atbildēt
  10. Creator

    beidziet bljaustiities par cietnja naavi – nekas nav miris – viss notiekaas un notiksies
    iecekojiet labaak – http://cietnis.lv/?id=12361467

    Atbildēt
  11. Zwobot

    coolynx: man ar smiekli uznaaca par tevis aprakstiito situaaciju :)))
    bet man taada nojauta ka vinjsh te negulj… vismaz ginekologjiskajaa nodaljaa ne ;DDD
    sveicienz Dienas Guleetaajam 😉

    Atbildēt
  12. NewAge

    klau, coolynx, sorry par spamu, bet vai tu nebūtu tik laipns un nepateiktu par kādiem grēkiem man uz download.pods.lv ir Access denied??? Tā ir tava kārtējā mīlestības izpausme???

    Atbildēt

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *