NetLimiter v1.21 BETA

NetLimiter Ir iznākusi jauna versija NetLimiter v1.21 BETA 611KiB. Diezgan liels lēciens no 0.91 beta 3, bet laikam jau tam ir savi iemesli. Ļoti ceru, ka vecais dzejolītis derēs arī jaunai versijai.

Detalizētāku šīs programmas aprakstu var atrast arhīvā NetLimiter 0.90 Beta.

NetLimiter v1.21 BETA
New features:
# Statistical module new
# Limit scheduler new
# Network configuration wizard new
# Overall limiting new
# Loopback filter new
# UDP filter new
# Entering limits from keyboard new
# Application bypassing new
# Support for Windows 2003 new
# Better system compatibility
# Lots of minor changes
Bugs:
# Lots of minor bugs corrected fixed

14 thoughts on “NetLimiter v1.21 BETA

  1. SpoX

    delf: Man arii 2003 nepatika 🙂
    It iipashi ir nepatiikami “shut down” vai “restart”, vareetu padomaat ka taa pat vien bez iemesla nedriiks to dariit 😀 (shkjiet ka W2K3 ir domaata serveriem :)))) !!!

    Atbildēt
  2. Floyd

    Spox –> vai tad nosaukums `windows 2003 server` neliecina ka tas domaats serveriem ? un vai tu esi redzeejis 2003 kas nebuutu serveriem ?

    Atbildēt
  3. coolynx

    Anonīmais: cietnii bija piemineets shis briinums, bet atsauksmes nekaadas labaas nebija. netlimiters savukaart ir sevi pieradiijis praksee, kaa labs toolis.

    Atbildēt
  4. Laugh|nGMan

    Netpeekers 2.53 ir meesls. Pazaudeeju divas filmas, kuras kachaaju ar DC++(abas biju gandriiz vai novilcis). Kameer liku down limitu, kompis uzkaaraas. Peec kompja restarta domaaju pabeigt laadeet filmas, bet DC filmas saaka laadeet no saakuma.
    1.4 Gb veejaa 🙁 Blja!

    Atbildēt
  5. noisex

    egh, labi pa ilgiem laikiem ari ko uzraxtishu..karoch cik testeeju netppekers pilnigi lagoja un neapmierinaja manas vajadzibas -savukart par netlimiteru varu pateikt -must have 🙂 un tie, kas domaa, ka y2k3 ir suds ari ljoti maldas -vinjsh parspej pateriz no windows saeimas absouluti visus windowsus- bet nu neietesiktu vinju juzot kaa workstation, bet tik tieshaam shiis OS ir domaats DC serveriem.
    btw spoks: to fichu, kad prasa ieraxtit kaut ko pie naama rebbota, vai logouta var atrubiit- ka principaa jebkuru no windows fichaa- bet nu tadaam darbibam tavas smadzenes ir par isu -karoch macies un stude- sac ar lokaljaam politikaam 🙂

    Atbildēt
  6. pauliic

    Man labi taapat, ir versija 0.91 beta 3, kurai nebeidzaas *deriiguma terminjsh*, jo taa ir neoficiaala reliize. Kam man taas paareejaas fiichas, ja programmas uzdevums ir nodroshinaat datu pluusmas kontroli un programma to dara lieliski

    Atbildēt

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *