Providers.lv latviešu valodā

Pirms kāda laika informēju par jaunu projektu – Providers.lv. Toreiz rakstīju, ka šīs lapas galvenais trūkums ir tas, ka tā ir tikai vienā valodā un šī valoda nav valsts valoda.

Providers.lv

Providers.lv projekta veidotāji ir palaiduši arī latviešu versiju. Jāatzimē, ka pagaidām vairāk informācijas būs, tomēr krievu versijā, bet projekta veidotāji ar laiku mēģinās to sabalansēt.

25 thoughts on “Providers.lv latviešu valodā

  1. daysleeper

    slikti ka gandriz tikai riigu aptver shitas pasaakums 🙂 es gan mazak par to uztraucos bet vienalga. Ari skatijos Salaspili kadas iespejas privatmaju piesleegt – da aizsutiju uz to kantori meilu taa ari nesagaidiju un gaidu jau 2.menesi 😉

    Atbildēt
  2. daysleeper

    man shkietas ka provaideras Latvijus ir gauzhamas mazas skaitas. rakstiba klibo lielakajaa daljaa LV / RUS majas lapu – tas ta butu siikums – labi ka vispar taadc 😀

    Atbildēt
  3. redbox

    Tas, ka saits ir latviskots ir labs un apsveicams darbs, bet vai tad tieshaam visa taa projekta ietvaros nav neviena, kas bez kljuudaam paarzina latvieshu valodu? Es tur taa nedaudz palasiijos un kljuudu birums ir vienkaarshi katastrofaals 😉 Nopietnaa projektaa taa nevajadzeetu buut… Vieniigi atliek domaat, ka latviskotaa versija bija tikai alfas vai betas stadijaa un driiz buus finaala reliize 😉

    Atbildēt
  4. Anonīmais

    Providers.lv projekta veidotāji ir palaiduši arī latviešu versiju. Jāatzimē, ka pagaidām vairāk informācijas būs, tomēr krievu versijā, bet projekta veidotāji ar laiku mēģinās to sabalansēt.
    Nezkāp rodas jautājums: šitāda infa (kas italic) toč bezmaksas iet? T.i. “absoljutno zadarom”?

    Atbildēt
  5. Sarky, aizdomaajies

    Anonīmais :: 29.07.2003 / 16:08: Vai par pareiza laika pateikshanu uz ielas arii prasi naudu? Vai, teiksim, Tu staavi kautkur rindaa, un Tev kaads pienaaceejs pajautaa: “Kursh peedeejais”, bet Tu: “Desmit sanji…”
    Taadu “infu” tak “absoljutno zadarom” nelaizham, vaine?

    Atbildēt
  6. Didulis

    Jauki, ka vismaz taa. Drukas kljuudas var piedot. Tachu manaa skatiijumaa potenciaalajiem klientiem visvairaak intereseetu vai vinja maajaa (ielaa) var ievilkt netu. Runa ir par to mekleetaaju.
    Te dazhi iemineejaas par to vai projektaa nav neviena latvieshu firma. Zinu, ka Groteks ir latviska firma, tachu sho projektu ljoti iespeejams, ka biida kaadas 2 firmas, kuraas straadaa pamaz latvieshu. Taadeelj arii shaadas kljuudas.
    Tachu cereesim uz shiis lapas latviskoshanas progresu. ;-))

    Atbildēt
  7. Djuke

    Sarky, aizdomaajies :: 29.07.2003 / 16:16: nu paprasiit “kursh peedeejais” ir viena lieta, bet reklameet firmas (komerciaali noluuki) – taa jau pavisam cita lieta….

    Atbildēt
  8. Djuke

    starp citu – nereedzeeju firmu baltnets… taa arii ir ljoti latviska – cik vien esmu zvaniijis, vienmeer viss bazars latviski (pirmoreiz pat bij jociigi 🙂 )

    Atbildēt
  9. coolynx

    atkal saakaas skaudiiba. nu uztaisiet shaadu, kaut vai komerciaalu, projektu kuraa var ieguut bezmaksas informaaciju par iespeejamiem interneta piesleeguma variantiem un jums attieciigs raksts pods.lv ir garanteets.

    Atbildēt
  10. Normunds

    Man jau patik sis pasakums. Neesmu gan iedzilinajies bet tur ir lapa ar ISP sarakstinju. Izradas ka Delfi, Latnet ka ari Telia un Baltcom nav ISP. Vel vairak man patika iespeja pazeloties par savu ISP kadas problemas vinjiem ir un tamlidzigi. Iespejams ka tas viss ir saistits ar to ka konkretas lapas autori nevelas uzskriet virsu kadam valim saja joma bet …
    Var jau but ka ar to var saraust kautkadu naudinju, bet mans viedoklis ir tads ka ISP tirgus jau sen ir sadalits un pagaidam notiek tikai tirgus dalu korekcijas.
    P.S. Tas ir tikai mans personigais viedoklis 🙂

    Atbildēt
  11. Kitsune

    bet vai tad tieshaam visa taa projekta ietvaros nav neviena, kas bez kljuudaam paarzina latvieshu valodu?
    nav 😉
    viss projekts ir tris cilveeki un tikaj viens no viniem (es ;))) mazliet prot rakstit latviski =))
    Nezkāp rodas jautājums: šitāda infa (kas italic) toč bezmaksas iet? T.i. “absoljutno zadarom”?
    “absoljutno zadarom” 🙂
    pat mums shis anons uz pods.lv lapaa bijis ka sniegs uz galvu 😀
    un beigaa – Providers.lv ir non-commercial project un tur atrodas tikaj tie provajderi kuri griib tur atrasties 🙂 Mes neko ne rakstam piedavajumos par citiem provajderiem, kuri nevelas piedalities projekta.

    Atbildēt
  12. Kuuminsh

    Buusim zoliidi un vienkaarshi aizsuutiisim varbuut provaiders.lv @ ar noraadi uz kljuudu taadeejaadi paliidzot vinjiem , nevis gaaniism vienaa laidaa :O)) No gaaniishanas lapa lpareizaaka nekljuus.. taisni otraadi.. vinji nospljausies un latviskoto versiju vienkaarshi likvidees 🙂

    Atbildēt

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *