serials.nite.lv – seriāļu muzejs

Edmunds padalījās ar saiti uz kuru šodien nejauši uzskrēja tīklā – serials.nite.lv.

serials.nite.lv

Man parasti pārmet, ka es *nolieku* jaunos projektus. Tāpēc es neteikšu, ka tā ir pilnīgi bezjēdzīga lapa, kurā var atrast kaut kur no arhīviem izraktus seriāļus priekš programmām, kas pārsvarā tika lietotas pirms gada vai diviem.

Spriežot pēc datumiem, cilvēks ir ļoti centies meklējot seriāļus priekš tik vecām programmām. Piemēram, manis iecienītais ReGet Deluxe (Pēdējā versija ir v3.3.182). Šīs programmas otro versiju man tā arī nav sanācis redzēt, bet nu prieks, ka vismaz tagad būs seriālis no tās.

05/22/2003 14:09:53 ReGet Deluxe Nezinu Windows 95/98/2K/ME/XP 2.0.88

Nesapratu arī autorizācijas sistēmas nepieciešamību. Manuprāt ir jābūt ļoti lielam cienītājam, lai būtu vēlme reģistrēties šajā sistēmā. No otras puses, priecē tas, ka iekļūt šajā seriāļu muzejā varēs tikai autorizēti lietotāji – antikvariāta cienītāji. Attiecīgi savējie jau sapratīs.

Bet vienu lietu, tomēr es nu nekādi nevaru saprast – kas dzen šos cilvēkus ieguldīt savu darbu, laiku un zināšanas, lai izveidotu, manā skatījumā, nevienam nevajadzīgu projektu. Varēja aiziet uz Gogoļa ielu un pameklēt kādu 0-day seriāļu lapu no kuras, tad arī vākt visu vajadzīgo informāciju. Vai tiešām autors(i) uzskata, ka Latvijā cilvēki ir tik atpalikuši, ka tērēs savu laiku, lai izklaidētos seriāļu muzejā? Lai gan arī seriāļu muzejs ir vajadzīga lieta…

25 thoughts on “serials.nite.lv – seriāļu muzejs

  1. BillyBoy

    Klau nevarat kaads paliidzet?? Kaa lai win 2003 uzinstaleeju sis skanju?? neljauj vish man instaleet, saka ka taadas itkaa nemaz nav. utt. integreeta.. Kaads nav saskaaries ar k-ko liidziigu???

    Atbildēt
  2. Anonīmais

    Vot man teiksim pat ar Gogoļa ielu ir problēmas, tikai .lv trafiks, bet google.lv kautkā neskaitās (mūsu sisadmins, pat ftp=noway), vienīgi par to seriāļu svaigumu gan taisnība.

    Atbildēt
  3. Anonīmais

    Gan jau ka viss būs kārtība un ar laiku būs arī jaunie! Es domāju ka autori ja jau uzlika tad jau arī spēs sekot jaunajma softma un likt jaunos s/n:!

    Atbildēt
  4. ManInBlack

    Lielas jegas nav isteniba, lai gan jauki, ka kads censas. Parasti jau visas progas man stav install mapitee kopaa ar serialjiem.. Ja nu gadas nokacat kaut ko jaunu un labu, kam vajag cracku, es tomer pirmamkartam iesu uz cracks.am, un ja tur nebus, tad shaubos vai te bus.. Un dc++ lietotaji tomer sharo programmas kopaa ar serialjiem parasti.

    Atbildēt
  5. BillyBoy

    Nju jaa, bet man ir gan iistie draiveri ir viss paareejais .. tikai kompis man censhas iestaastiit ka taadas skanjas vispaa nav utt.
    neljauj instaleet pat no originaalaa cd

    Atbildēt
  6. Indzha 2 BillyBoy

    1) paarliecinies vai tu neesi shamo biosaa atrubiijis nost nejaushi
    2) Nomirusi taa tava skanju karte un viss 🙂 pameegjini uzmachiit beck kaadu citu OS tb downgreidot 🙂 ja iet tad nu tev 2003 versija kautkaa nelaimeejusies dabuut 🙂 tb tavai versijai draiveru liste gljukaa
    3) Aizej uz veikalu nopeerc pa 12-24Ls skaneni tikai panjem cheku liidz 🙂 un ja arii neiet nes beck 🙂 un saki ka neiet tikai neparaksties uz iebaroshnu tb mainju 🙂
    4) peec treshaa punkta vari teikt ka nu tev nav paveicies :))

    Atbildēt
  7. mx

    vispaar smiekliigi – panjeema kaac kaada dizainu. Visi saka fui! Ko mees AUTORI tagad bez maiziites palixim .. Tipa no saveejiem zagt nevajag! A no citiem ? …

    Atbildēt
  8. kic

    par tām skaņām un w2k3 – es sāktu ar windows audio services pastartēšanu.
    tad vajadzētu visam normāli instalēties.
    paldies.

    Atbildēt
  9. MacDemon

    http://astalavista.box.sk
    ja tur neatrodu vajadziigo seriaali, tad programma noteikti ir dabonama DC jau crackotaa veidaa, kur vajag tikai uzinstaleet, ja nu galiigi nevar atrast crackoju pac.

    Atbildēt
  10. Delf

    2 andriic, paskatiez lapas kontenta apakshaa user:user
    laikam tapec lai “neatnaaktu” kaac parseris un nenograbotu taa saucaamo serialju DB

    Atbildēt
  11. k3wl h4ck3rz

    Nu un vai tagad par katru suudu, kas paraadaas webaa ir jaaliek raksts. Man jau acis asinjo no tiem meesliem un veel te sprauzh degunaa 🙂

    Atbildēt
  12. THP

    Ai ai ai, coolynx, ar ko tu te nodarbojies? Būtu vismaz atsaucīti ielicis, ka informācija ir tikai iepazīšanās nolūkos, nevis šitik te tieši popularizējis pirātismu 🙂 Bet nu tas tā. Šāda lapa dažam labam varētu būt nepieciešama kaut tamdēļ, ka daudziem ir pieejams tikai lv trafiks, līdz ar ko arī Latvijā jamiem ir nepieciešama informācija.

    Atbildēt
  13. Janka

    — > MacDemon
    Nu ja tu vari un maaki crekot :), tad uzkreko key failu prieksh WhereIsIt 3.50.
    man taa kaa zinaashanas pa maz, bet nu astralavistaa un citur taadu drazu dabuut nevar (vai nu nemaaku samekleet).

    Atbildēt

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *