Webs tiek nolaists podā

Apskatot ziņu lapas uzdūros uz viena virsraksta – Web goes down the toilet. Saprotamā valodā es atļāvos iztulkot to kā – webs tiek nolaists podā. Principā tā jau arī ir.

Londonas Earls Court izstādē tiek demonstrēts speciāls hi-tech pods. Pods kalpo kā pilnvērtīgs un daudzfunkcionāls hi-tech ziņu un informācijas serviss ar iespēju izdrukāt vērtīgo informāciju uz tualetes papīra.

Design graduate Andrew Cubitt has taken the humble toilet roll and turned it into a hi-tech news and information service.

A unit installed in front of a toilet on the cubicle wall provides up-to-the-minute information on products, stocks and shares and lottery results.

People can even print off the information on a standard toilet roll.

7 thoughts on “Webs tiek nolaists podā

  1. andza

    neeteema bet…. kapee tev Coolyns uz www.pods.lv/whois, ja ieliek iekss Opera identify kaa IE 5.0, nepiedaava aielikt ww.pods.lv favoriitees, bet ja indentificee kaa Opera, tad piedaavaa?

    Atbildēt
  2. Neons

    Blja, psc, ko tik neizdomaa…
    lai gan vispaar driizumaa peerku podu savai maajai, taa ka buus jaapapeetii piedaavaajums… 😉

    Atbildēt
  3. latvijas radio 2

    shodien braucot autobusaa biju spiests klausiities Latvijas RADIO 2 (viens no pretiigaakajiem radio Latvijaa), jo shoferiitis taadu bija nostuteejis. Bet staasts ir par to, ka vinji muzikas partraukumaa lasiija sjito zinju — par drukaashanu uz tualetes papiira no interneta. Lazja tas viss.

    Atbildēt

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *