Anfrax.ru ir atgriezies un tiek spēcināts ar Register

Šodien kaut kāda spēka vadīts iegriezos anfrax.ru, kur šogad vēl nebiju bijis. Skatos tur jauns dizains un adresācijas struktūra kaut kur redzēta. Palasīju, kas par lietu vakardienas jaunumos. Izrādās Anfrax hosterim disks palidojis, dati pazaudēti, pats apslimis un visādas citādas ķibeles.

Biju nedaudz pārsteigts, ka arī viņam tādas pašas problēmas kā daudziem no mums – nav, kas uzkodē prātīgu lapas dzinēju. Bars ar koderiem-solītājiem, kas staipa gumiju un tālāk par solījumiem nekur netiek. Bet nu viss ir beidzies labi.

Gribēju vienkārši ieteikt dzinēju uz kura tagad griezīsies anfrax.ru lapa, tiesa gan nedaudz modificēta versija, bet tomēr varbūt kādam noder REG][STER, ko izstrādājuši Spectator, arī tīkla monstrs, BOLK un Kukutz. Viņa lapā var atrast ļoti daudz vērtīgus padomus par php un vispār web lapu veidošanu kā arī visādu citādu sviestu.

REG][STER iepriekšējā versija man gļukoja un neizdevās uzlikt, es pat nepētīju kāpēc, bet pēdējo uzliku kādās 5 minūtēs, varbūt pat ātrāk. Gluži kā PHP-Nuke – klik, klik un viss 🙂 Dzinējs balstīts uz PHP, .htaccess un teksta failiem. Vēl neesmu dziļāk neko pētījis, bet spriežot pēc tekstiem Spectator lapā esmu pārliecināts, ka viņa rociņas ir daudz taisnākas un smadzenēs ir daudz vairāk rievu nekā PHP-Nukes izstrādātājiem. Tā kā varbūt ir vērts patestēt. Nelielam blogam būs tieši laikā.

Lejupielādēt Register v1.22 74KiB

Labots
Negribu pārkāpt licences noteikumus. Izņēmu lejupielādi. Gāžaties, ka lūdzu pie izstrādātāja. Gribēju kā labāk, bet sanāca kā vienmēr…

9 thoughts on “Anfrax.ru ir atgriezies un tiek spēcināts ar Register

  1. noisex

    Nu talak par kadu blogu shis dzinejs netiks…tb nopietnakaam lieta -nopietnakas lietas…bet nu kaut ko modificejot un pielagajot savai lapai mosh ari kas sanaak..bet nu baisi neptik vairs tas txt pasaakums 😛

    Atbildēt
  2. K|NG

    Заодно и нарушение условий лицензии налицо (выложили дистрибути в у себя).
    http://register.spectator.ru

    Atbildēt
  3. Spectator

    Исходники нельзя выкладыват ь по одной простой причине: чтобы по Сети не расползали сь старые версии дистрибути вов. То есть чтобы все лежало свежее и в одном месте (у меня). Кстати, версия 1.3 уже скоро выйдет.
    Жал&# 1082;о, я не понимаю, что написано выше. 🙂

    Atbildēt
  4. Creator

    principaa jau sviests bet jautri -= Collynx ticis pie jauna redirekta 😉 – http://nepis.bobi.citadi.tevi.savaaks.fbi.lv/

    Atbildēt
  5. Kuuminsh

    Krievi ne krievi bet pareizi vinsh saka.. Pilns netc ar vecaam versijaam.. un ta saakas gaaniishana pa gljukiem utml…
    Protams ka autoram zajebjot visiem staastiit ka shis bla bla gjuks jau se ir noversc.. luudzu lietojiet jaunaaku versiju.

    Atbildēt

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *