Mājas DSL pakalpojuma Turbo testēšana beidzās

Nu lūk ir pienākusi tā diena, kad Mājas DSL lietotājiem beidzās Turbo testēšanas prieki un tagad par šo pakalpojumu nāksies maksāt apaļas summiņas.

Jānis atsūtīja šo informāciju:

http://www.mdsl.lv/decorate/pages/home.jsp?reload
Pabeigta pakalpojuma Turbo testēšana!
Uzņēmums Lattelekom pateicas visiem Mājas DSL lietotājiem par aktīvo līdzdalību pakalpojuma Turbo testēšanā.
Mājas DSL lietotāju ieteikumi ir ņemti vērā pakalpojuma Turbo izveidē, un tas drīzumā būs pieejams klientiem visu diennakti.
Izvēlieties Mājas DSL ar Turbo ātrumu!

Tad vel atradu Lattelekom lapa
http://www.lattelekom.lv/ltk/content/?cat=5542
Raksts gan vecs, tachu shada tada noderiga info tur ir pieejama – es domaju, ka Tavi lasitaji bus gandariti.

Turklat:
Papildu informāciju par pakalpojumu Turbo var iegūt, bez maksas piezvanot Lattelekom Klientu apkalpošanas dienestam pa tālruni 8008040.
Manuprat, reti kursh pods.lv lasitajs bus pamanijis sho zinu un piezvanijis uz Lattelekom, lai uzzinatu sikaku informaciju par Turbo.

Jānim ir taisnība, jo arī es tāpat kā lielādā daļa no Pods.lv lasītājiem neapgrūtina sevi ar PIL, jo izmanto iepriekš piedāvātos skriptus logošanās procesa automatizēšanai.

Summiņas par šo pakalpojumu Turbo, kā jau agrāk baumuja, tik tiešām būs ap 0.30Ls/h. Tātad pamatoti baumoja.

Tiks piedāvāti divi tarifu plāni ar dažādiem ātrumiem un cenām. Vienā gadījumā būs 512Kbps/512Kbps un otrā gadījumā būs 2048Kbps/512Kbps. Vairāk neko es diemžēl nedrīkstu teikt, bet cenas nebūs no mazajām. Gaidīsim oficiālo informāciju.

41 thoughts on “Mājas DSL pakalpojuma Turbo testēšana beidzās

  1. Benvenuto

    30 santiimi stundaa? phahahaha. tas ir kas? mega-aatrs dial-up? es labaak lepni seezhu uz mdsl un nedrebu par turbikja laika uzskaiti. kakulaachi smirdiigie.

    Atbildēt
  2. laimiigais

    jaa ir cilveeki kam ssinii dziivee neveicas (mdsl lietotaaji) bet optimismam vareetu teikt ka ir arii kam veicas (peimeera me) maksaaju 8 Ls fikseetu meenesii neierobezotas aarzemes latvija ~200-300 Kbs arzemes ~50Kbs

    Atbildēt
  3. Aleksejs

    2 Delf: Kad beigsies, tad arii domaasim. Man kaut kaa liekas izdeviigaak njemt no kaut kaadaa kaktu kantora internetu par 10Ls (un reaali jau tagad buut ietaupiijusham kaadas 3 ieriikoshanas izmaksas), nevis visu laiku maksaat nenormaalaas summas par mDSL un staastiit visiem, ka driiz kaktu kantoriem pienaaks gals.

    Atbildēt
  4. hu ha

    es jau ta maksaatu jebkaadam kaku kantorim, bet tikai diemzheel man taada iespeeja nepastaav. tipa vai nu dial-up vai arii mdsl 🙁 un viss joprojaam beidzas pie lattelehrena…

    Atbildēt
  5. Didzis

    Es neesmu iedziļinājies tur, bet vai tad tas turbo nebūs kā papildus fīča? Ja lietosi, tad maksā par to stundu, ja ne, tad neTas tak būtu pilnīgs sviests ka tagad visiem MDSL lietotāiem būs jāsāk drebēt par katru nosēdēto minūti tīklā. Es tā drebēju kad lietoju dial-up.
    Tā nevar būt!

    Atbildēt
  6. daysleeper

    nu ardievas Turbo dsl. tagad jagaida kaut kadi konkurenti. kaut gan domaju ka to LTK kaa dalju no marketinga trika priekshdienaam taisa – taa teikt – lielaa greeku, piedodied, cenu atlaishana.

    Atbildēt
  7. DAS KILLA

    Heh! KAut kaads murgs… dial-up laiki atgriezhaas…. nu nee man po, kad filmu ka4aashu atstaashu pa nakti… 🙂
    ….njeebjot 😛

    Atbildēt
  8. WiLD

    No shitaas turbo padariishanas LTLK nebuus nekaada labuma, jo diezvai visi dagad njems un aktiivi juuzos to turbiinu – ja buutu fixeeta maksa, piemeeram +10ls katram meenesim tad veel vareetu padomaat.

    Atbildēt
  9. Dzintars

    Man tas turbo vispār tā kārtīgi pat nestrādāja.Ar turbo DC++ ,tikai vienu sestdienu,gāja ap 60kb/s bet bez man iet ap30-40kb/s.Pietam es mēģinu parasti ņemt no tiem kam ir LAN pieslēgumi.No www arī vairāk pa 55-65kb/s neņēma.Tad es tur neredzu nekādu jēgu tiem durakiem vēl maksāt.

    Atbildēt
  10. Murder-

    Hehe jaa LTK reaali iesuukaa. Dzintars tu kuraa pilsetaa dziivo man ar turbo DSL no LANT1 naaca ar 100 – 200KB bet no www gan taa suudiigi aarzemes vispaar iesuukaa reaali. Vinji to Turbo DSL to4na vareeja atstaat ka katru sestdienu un sveetdienu var iesleegt nu kaa jau vinji to dariija to testeesanu vareeja atstaat. Tas es domaaju tikai piesaistiitu vinja suuda klientus 😛

    Atbildēt
  11. sorehead

    to Dzintars: Es dziivoju Ogree un veel lielaakus ciparus ESMU redzeejis. mDSL pielseegums ir neatkariigs diez ko daudz no dislokacijas. Es tikai no saviem noveerojumiem.

    Atbildēt
  12. Dreef

    Es tieshi sho gaajienu no Lattelekom puses gaidiiju, jo doma ir paariet pie citiem provaideriem, kas ir leetaaki un aatraaki ;-). Domaaju saakumaa nepaariet, jo baigi suudiigi jau tie apollo nav un briivdienaas normaali var kachaat ar to 2048Kbps/512Kbps, lietot emuli un neviens nesuudzas, ka aizsitu tiiklu ;-). Vienkaarshi Neonets saak aktiivi piedaavaat savus pakalpojumus un tie maksaa 15Ls meenesii (ar visu PVN). Shajaa summaa ir Latvija un aarzemes viscaur diennakti un parunaaju ar keksiem un shie nesuudzaas – tipa Latvija ~200-300 Kbs arzemes ~50Kbs. Varbuut tie keksi pashi nelieto to pakalpojumu ilgi (paaris meeneshi), bet pat Balticom admins pie Neoneta piesleedzies ;-). Keksi lieto DC, eMule utt., taatad secinaajums, ka porti arii nav apgriezti. Un pie tam nebuus visaadi PIL jaalieto, kaa arii buus pastaaviiga IP. Ko tauta saka, par shitaadu joku?

    Atbildēt
  13. volzha

    Nu man gan normāli tas Turbo dsl gāja, man jau liekas arī ir tas viens no labākajiem rajoniem (Zoļiks) uz kuriem lattelekom skatās. Man ar dc++ ātrums nu ja ir labi cilvēki no kā sūknēt tad iet apmērma 200 – 240 kb/sec.

    Atbildēt
  14. Solotajs

    A vai kaads var nosaukt valsti vai citu operatoru, kas piedaavaa kaut ko tamliidziigu?
    Shodien ir nauda, vajag 2Mbps uz 1h. Luudzu te ir. Nav naudas, nevajag, tad arii nepeerku. Pakalpojuma piegaade 5 sekundees. Kruta. Vai tikai neesam pirmie pasaulee??? LTK puishi straadaa – cepuri nost! To nespeej noveerteet tie, kas pashi shitaas lietas nerubii.

    Atbildēt
  15. heh

    nekur pasaulee NAV taadas njirgaashanaas, ispam pasham tik 60mbit aarzemes kanaals, vai nav smiekliigi… nekur NEPEIDAAVAS shitadu suudu jo tur ir daudz lielaaks iespeejas un pa daudz mazaaku naudu – klienti aizes prom, latvijaa visiem aarzemes dirsaa nu arii var piedaavaat pa stundai 2mbit, akmens laikmets interneta
    un 512kbps liidz 60e visur skandinaavijaa(ja kabeliitis tad 20e – 1.5mbit maksaa 100$, somijaa piemeeram), pat luksemburgaa DSL 512kbps maksaa nedaudz zem 100$, a kaadas algas tur ir man nav jaasaka.

    Atbildēt
  16. solotajs

    to heh: …arii arzemees ispiem vajag arzemju kanalu, kas nav leetais vienkaarshi tur visi vaaraas savaa sulaa (nacionalajaa tiiklaa) un lielais klientu bars (nevis paaris tukstoshi) veesi nosedz ispiem izmaksas prieks izejas uz arzemeem. Visur labi, kur muus nav… ja uz to lietu sekli skataas.

    Atbildēt
  17. heh

    solotaajs: neviens neuzstaadiija jautaajumu par to cik klientu un cik sekli skatamies, secinaajums ka lv ir nabagi un bomzhi, un nav nemaz taadas izmaksas par “aarzemju” kanaaliem, protams vieteejos vieglaak nodroshinaat taadaas siikaas un glupaas valstiis kaa lv, bet valstis kuras ir “nedaudz” lielaakas par lv nospljauties vai trafiks iet uz latviju vai lokaali un ja sheit vieteejie ispi nelikti fantastiskas cenas tad vuinju klienti buutu meeraami desmitiem tuukstoshu, straadaat vajag maaceet nevis pirst ka lv nav klientu, da i kvalitaate, protams neies taksh savu optiku maukt, vieglaak pirkt, vieglaak cennikus salikt nekaa pashiem njemties…

    Atbildēt
  18. daysleeper

    to solotajs: citats no Forrest Gump: are you stupid or else ?? laikam talak par LV redzeejis neko neesi – un vel tas apollo lielas ka uzlabo un sekmee i-neta attitstibu LV ..hmmm… atljaushos nesmieties.

    Atbildēt
  19. Didulis

    Runaajot par tiem aatrumiem un dislokaaciju. AAtrums ir atkariigs no LTK centraales kurai tu esi piesleegts. Pie manas centraales veel puse ir uz anologaas liinijas. Max Down ko esmu sev redzeejis ir 50kB/s Taads man bija gan pie parastaa, gan pie turbo DSL. Tikko kaa DSL tika piesleegts max down bij 15kB/s. Tachu Juurmalas otraa galaa ir Down saakot no 50kB/s un pie turbo pat liidz 250kB/s. Un taa kaa Juurmalaa ir tikai viena alternatiiva, tad arii LTK sanaak leetaak.

    Atbildēt
  20. balders2000

    to sorehead: kas veel Ogree pa piedavajumiem dabuujami? oic.lv un ogreland.lv sakaas esam spicaaki, bet neko leeti nav, kapeec tu njeemi DSLu??
    Buutu taa kaa jaapiesleedzas, bet kur labaak?

    Atbildēt
  21. solotajs

    to Didulis & bush: AAtrums nav atkariigs no LTK centraales (telefonu), bet no DSLAM (Digital Subcriber Line Access Concentrator), kas atrodas LTK centraales eekaa. Daudz ko nosaka abonenta liinijas parametri – garums, pretestiiba u.t.t un nevajag te jaukt iekshaa jeedzienus par analogo liiniju ar ciparu komutaaciju. Info: http://www.dslforum.org

    Atbildēt
  22. Didulis

    –>>Solotajs: Ar to, ka puse veel uz analogaa seezh es centos pateikt, ka manaa centraalee tikai nesen tika ieviests DSLAC. Un vadi veel vecie staav. Un kaa es dzirdeeju (pazinja par to intereseejaas LTK), ka tas DSLAC ir kaut kaads vecais modelis.

    Atbildēt
  23. P.S.

    to Didulis
    Neesi smiekligs. Vecus dislamus nevar nemaz uzlikt, jo nav jau shamie novecojushi. Visi kas ir Latvija – gan Siemens, gan Erichson ir lielakais divu gadu veci. (ja nemaldos, Ericson liek tur, kur paredzets mazaks juuzeru skaits). iespejams, ka uzlikts Ericsons, kas cita centrale venkarshi kljuva par mazu.

    Atbildēt
  24. pAccO

    Skan viss sūdīgi, ka redzam LTK atkal ir izdomājusi sistēmu, ka kāst naudu.
    Un man lai būtu I-Nets citas iespējas, dzīvoju pie Bērnu Pasaules – liekas ka Centrs, bet neviens normāls provaiders par saprātīgu cenu neko nepiedavā.
    Varbūt kāds var līdzēt ar padomu…

    Atbildēt
  25. NoKIE

     
    Pakalpojums “Turbo 500” nodrošina pakalpojuma “Mājas DSL” abonentiem iespēju palielināt piekļuves ātrumu Latvijas interneta resursiem līdz 512 kbit/s. (lejupielādes un augšupielādes ātrums ir vienāds – līdz 512kbit/s)
    Pakalpojums “Turbo 2000” nodrošina pakalpojuma “Mājas DSL” abonentiem iespēju palielināt piekļuves ātrumu Latvijas interneta resursiem līdz 2 Mbit/s. (lejupielādes ātrums līdz 2Mbit/s, augšupielādes ātrums līdz 512 kbit/s)
    Pakalpojuma pieslēgšanu veic pakalpojuma “Mājas DSL” abonents, izmantojot Pakalpojumu Izvēles Loga iespējas. 
    Abonents var izvēlēties lietot pakalpojumu 1stundu, 4stundas vai 24 stundas.
    Maksa par pakalpojumu Turbo 500, Ls
    Pakalpojuma lietošanas ilgums Tarifs ar PVN
    1 stunda 0.27
    4 stundas 0.72
    24 stundas 2.17
    Maksa par pakalpojumu Turbo 2000, Ls
    Pakalpojuma lietošanas ilgums Tarifs ar PVN
    1 stunda 0.74
    4 stundas 1.92
    24 stundas 5.94
    Piezīme:
    Izvēloties pakalpojumu “Turbo 500” vai “Turbo 2000”, piekļuves ātrums starptautiskā interneta resursiem netiek palielināts, datu ielādes ātrums no tīkla ir līdz 256 Kbit/s; datu pārraides ātrums uz tīklu ir līdz 64 Kbit/s.

    Atbildēt
  26. PDP11

    Filmas no ineta es skatos tikai šad tad – parasti tie vakari kaut kā uz citām lietām aiziet 😉 , bet sagribējās tieši šovakar vienu filmu noskatīties, nesen esmu ieslēdzis Turbo 2000 4h testa dēļ un… tagad jau skatīšos, nevis rīt. Man patīk, normāla fiška 🙂

    Atbildēt

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *