gameZ.lv RIP

Pie tamster izlasīju par to, ka gameZ.lv projekts tiek slēgts.

Kārtējais projekts, kas ir sasniedzis posmu, kad tā veidotāji apstājas un sāk domāt – a, ko darīt tālāk?

Parasti tas ir brīdis, kad vairs nekas neinteresē, jo visas cerības ir nomirušas un šķiet, ka visiem ir pie kājas, kas notiek ar projektu. Tā gadās, kad projektu neatbalsta tā lasītāji ne morāli, ne arī finansiāli, nestaigā maiciņās ar uzrakstiem “Es mīlu gameZ.lv”, nenēsā autorus uz rokām, neuzsauc alu, utt. Tā visa vietā ir pārmetumi un bakstīšana degunā, vabolīšu ķeršana un pakaļas spārdīšana.

Tā tas ir bijis no laika gala un tā tas arī būs, ja autori nespēj tikt pāri šai barjerai, tad projekts nomirst. Diemžēl nepietiek ar to, ka tu esi atvēris desmit labus projektus, jo tie vēl ir arī jāuztur līmenī.

Ja netiks atrasts sponsors vai kāds cits līdzīgs risinājums, tad projekts nomirs. Es domāju, ka būs pēdējais variants, jo tauta ir ļoti slinka un pat, ja sagrabinās pāris santīmus, tad cik ilgam laikam tas pietiks?

Neliels citāts no Oficiālās gameZ.lv atrunas:

Šādi vairs strādāt mēs nespējam.

Tas nav noslēpums ka Zigmārs šeit veidoja kodu un visu savu brīvo laiku līdz melnai naktij veltīja. gameZ.lv kods sastāv no 4000 rindiņām, 42 tabulām un uz doto brīdi ir publicēti 180 kvalitatīvi un gari raksti. gameZ.lv programmēšanai, savukārt Dawis savu no mācībām brīvo laiku veltīja gameZ.lv rakstu rakstīšanai. Viss ko mēs ieguvām bija neslavas celšana vairākos “netīrās veļas mazgāšanas” portālos, kā arī pārmetumi, par to ka gameZ.lv ir pārāk maz raksti.

Bet vairāk par rakstu dienā mēs nevaram, un līdz šim neviens nopietni tā arī mums nav palīdzējis un pieteicies ar rakstīšanu.

29 thoughts on “gameZ.lv RIP

  1. I'm sorry

    Blje….
    Nedomaaju ka tas aizies tik taalu…
    Gribeetos ieiet gamez.lv un paskatiities kas tur notiek peec mana mazaa jocinja…
    bet zigmars man jau uzlicis banu….
    psc….
    Koroche taa – es tjipo lai izmeegjinaatu ielogoshanaas gljuku igaaju kaa zigmars…pat avataru uzliku taadu pashu un tjipo ieposteeju forumaa topiku “Gamez.lv beigas” vai kaut ko taadu un pierakstiiju ka naudas truukuma deelj gamez.lv tiek sleegts…
    Nu neko ljaunu es nebiju domaajis – mazs jocinjsh, bet cilveeki laikam paaraak njeema pie sirds.
    P.S
    Zheel ka mani izbanoja – es gribeetu paskatiities ko pats zigmars par to saka
    :p

    Atbildēt
  2. Benvenuto

    eee man liekas ka probleema ir tur, ka zigmaaronkuls taisa paarlieku daudz lapas uzreiz – boot.lv gamez.lv day.lv + mosh veel kaukas? buutu jau nu sabaazis zem viena. tas ka komerciaali tas busu neizdeviigi vajadzeeja saprast uzreiz un ka buus taadi kas teiks – “tu suukaa” arii ir skaidrs. Bet muljkjiigi ir tagad veert ciet projektu ar apvainotu sejas izteiksmi un asaraam aciis raadot ar pirkstu uz to ljauno onkuli kas noraadiija uz kljuudu kodaa. jaalabo kods nevis jaaraud.
    kad nomira gamenet.lv, paraadiijaas gamez.lv – es esmu paarliecinaats, ka driiz gamez.lv vietaa naaks cits saits. evoluucija, ejakulaacija – sauciet kaa gribat.

    Atbildēt
  3. kristapz

    es jau neko, bet labak nevajadzeja rakstiit par taam 42 tabulaam + 4000 koda rindaam… jo tas tikai paraada to, cik daudz laika tur ir izlietots nelietderigi….
    pachekojot to engini no publiskaas puses rodas jautajums, kas ir apslepts tajaas liekajaas 3500 koda rindaas? ;))

    Atbildēt
  4. I'm sorry

    Da jebal!
    Tam zigmaaram baigie kompleksi, ja vinjsh shitaa saprot noraadiijumu uz kljuudu!
    Zigmar es patiesiibaa biju labaakaas domaas par tevi!!!
    psc

    Atbildēt
  5. I'm sorry

    Kas zigis patieshaam klapee ciet to saitu???? Riktiigi njeemis pie sirds…
    Man ir bans un es nezinu kas tur notiek…
    Ja tas taa ir…tad
    Patiesiibaa zigmar, nenolaid rokas taadu lohu kaa es deelj!!!
    Mees neesam taa veerti! Turpini savu iesaakto – daudzi cilveeki ir ljoti laimiigi par to saitu.
    Un tas tieshaam ir labaakais gameru vortaals Latvijaa!

    Atbildēt
  6. noisex

    Shitas paries….cilveki ir iegrimushi ziemas bedas un pelekuma, saksies pavasaris paradisies chikses araa, kuras vares panjemt uz liko – viss bus shtokos

    Atbildēt
  7. Sonic

    Ja zel gan ka sis geimeru portals veras ciet bet nu Viens aizveras un tulit paradas cits vina vieta ta ir ja tu neizdarisi so darbu tad to izdaris kads cits tava vieta

    Atbildēt
  8. To Zombi

    Eu!
    Nu kaa es vareeju zinaat ka zigmars to taa njems pie sirds???
    Taa jau nav tikai mana vaina.. Tas saits tika diezgan intensiivi kritizeets un Zigmaram vienkaarshi nervi neiztureeja…
    Es laikam biju peedeejais piliens :((

    Atbildēt
  9. Knagis

    Man taada neliela aizdoma, ka maybe tas nelielais paarsteigums ir tas, ka nekas netiek sleegts. Shaadi reklamas triki jau paaris reizes ir redzeeti. Bet varbuut es kljuudos.

    Atbildēt
  10. GHI

    Nja, di**t daudzi mak, bet uzbidit kadu projektu un noturet virs udens… Necik sen man liekas pats Poda autors izteicas ka labak i ne lauzt lapas bet noradit uz kljudam… jums galvenais i d***.. nju malach 😛
    Ta turpiniet 😉

    Atbildēt
  11. Purpinators

    Es nesapratu tas Zigmarz no gamez.lv ir tas pats, kas priekshnieks m79???? Ja jaa tad es vinju zinu – pats nekad gamez nerauj. Ko vins var raxtit par gamem? sanak – vienkarsi komercials triks lai piesaistitu klientus.

    Atbildēt
  12. Sacrosanct Listniex

    Es varu pateikt,ka gamez.lv nebija neko vērts, jo:
    1) kods bija līks un atsaldēts;
    2) ziņu apjoms necils;
    3) rakstos saliets ūdens.

    Atbildēt
  13. Edzulis

    Besī lohi kas apceļ melnā darba darītāju un rūpējās par to, lai parastajiem būtu vietas kur tusēt netā. ES runāju par brīvprātīgajiem. Ja lielajiem runātājiem pašiem būtu kaut kas jādara viņi apdirstos pirmajā dienā!

    Atbildēt

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *