Apollo 37sa ar kļūdu labojumiem

Gandrīz vai aizmirsu iemest informāciju par jauno versiju audio failu atskaņotājam Apollo 37sa 683KiB. Šo ziņu pirms pāris dienām pasveida LongT.

Jaunajā versijā esot izlabotas pāris kļūdas.
A couple of fixes for bugs (streaming and ID3 tag title creation) in version 37s.

Ja nu gadījumā kāds vēl nezin, kā izskatās šis zvērs, tad var apmeklēt vienu no iepriekšējiem rakstiem iekš arhīva. Es gan pats joprojām priekšroku dodu WinAMP 2.x versijai. Katram savs.

9 thoughts on “Apollo 37sa ar kļūdu labojumiem

  1. kenny13

    apsveicams zinnu publikaacijas aatrums (atsskkiriibaa no ieprieksseejaas reizes) jo ssi versija iznaaca piekdien ilgi domaaju vei ssutiit veestuli tev coolynx bet izdomaaju netrauceet
    starpcitu :::(pasuudzeessos)
    tiklaa nesmukas lietas notiek serv-u jaunajai versijasi ir taads nikkis ievadot kkiniessu ziemasveetku pantinnu izmet ka taads pantinnsss jau ir noskaitiits un neder rodas sajuuta ka ir datubaaze kur tiek apkopoti zagtaas atsleegas un palaizzot softu tas tiek parbaudiits un ja datubaazee taada jau ir proga izmet ka atsleega ir zagta un ka var iet bietees un zinu velvienu cilveeku kam ir liidziiga rakstura probleema protasm var piegriezt portu vai serveri pa kuru notiek datu apmainna ar datubaazi bet fakts kaa taads nau patiikam jo raadas ka mees parejam jaunaa pakaapee vairs nepietiek ar to ka dabuuju seriaalo vaig vel apmaaniit progu lai taa oticeetu ka tas nau zagts ???

    Atbildēt
  2. coolynx

    kenny13: vispaar jau LongT iemeta to naakoshajaa dienaa peec programmas iznaakshanas, vienkaarshi es nopuudeleeju.
    vajg pasekot konekcijaam ar firewalliem, ko dara shis serv-u. es sho programmu neesmu lietojis kaa ari nezinu, kas un kaa, bet nu palasi forumos gan jau ka tauta zin, kas un kaa. ja nemaldos, tad jau agraak bija liidziigas probleemas. vienmeer vajg lietot to versiju kurai iznaak dzejoliitis, jo salavecis ljoti pieskata, lai neshmaucaas 🙂

    Atbildēt
  3. kenny13

    tur jau ta lieta daejoliits bija speciaalais ssai versijai man vienkaarssi izbriina tas ka vinni ciinas ar siitaadiem pannemmieniem un vispaar manaa pieredzee ssii ir pirmaa reize kad notiek ssitaadi pigori tapeec es arii apmulsu

    Atbildēt
  4. CannibalSmith

    par dzejoliishiem: shitais ir jaunaa mode – paarbaudiit serverii. man ir ku4a geimu, kas savu dzejoliishus savaa startpaa + ar serveri saliidzina. taa kaa pat noblokjeejot galveno serveri, ar citiem rubaat var tikai ja tev cic dzejoliitis. maitas developeri gudri palikushi 😛

    Atbildēt
  5. f

    “+” un “-” manām acīm!
    Apollo:
    + mazs, njiprs, eerti apluukot un orienteeties pieliktajaas mp3 direktorijaas (atshkjiriibaa no winampa), skanjas kvalitaate (ja godiigi, tad manas ausis to gan nedzird, bet ja jau ljautinji runaa …), atbalsta multijuuzeriibu (tipa, katram lietotaajam uz kompja savi settingi). laikam viss.
    – kaut kaadas probleemas ar ID3 tegiem (neesmu peetiijis kuriem), nevar labot ID3 info mp3 failam, nav skinu (a vai vajag?). that’s all folks!

    Atbildēt
  6. KrizZ

    sis rulz! mini modee ievietojas jebkuraa taskbaaraa kur parasti nekas neraadaas un taatad vins tur ir vislaiku un visu playliistu var brovzeet tajaa modee eertaak kaa winampam full mode. par to skanju – esd gan uz ausi peec winampa sadzirdeeju minimaalu bet atshkiriibu un var ari pie nezuudoshas kvalitaates skaljaak pagriezt ja tas kaadu interesee:)

    Atbildēt

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *