Oligarh / L’Oligarque (2002)

Nenocietos un nolēmu, tomēr ieplēst nelielu tekstu par filmu Oligarh / L’Oligarque (2002). Ieteiktu šo filmu noskatīties cilvēkiem, kam patika tādas filmas kā teiksim Antikiller, Brat un līdzīgas. Jāatzīmē, ka šī filma ir uzņemta balstoties uz patiesiem notikumiem, kas padara to diezgan reālistisku un līdz ar to arī daudz skatāmāku nekā daudzas citas līdzīga satura filmas. Filma, kas ir jāredz.

Oligarh / L'Oligarque (2002)

Var pameklēt citas atsauksmes vai rakstus meklētājā yandex.ru.

Lejupielāde Oligarh.(DVDRip.DivX.Rus).avi 612.62MiB ar eMule.

Ir pieejama arī otra versija, kas skaitās it kā screener Oligarh.RUS.RuVideo.[Russian.Screener].avi un aizņem ap 686.31 MiB, bet vēl neesmu ievērtējis. Bet no augstāk redzamās versijas bildi var redzēt zemāk.

Oligarh.(DVDRip.DivX.Rus).avi

16 thoughts on “Oligarh / L’Oligarque (2002)

  1. HELDON

    Mans personiigs subjektiivs viedoklis: Piraati ir tie, kas guust personiigu materiaalu labumu no savas darbiibas. Filmu ripotaaji nav nekaadi piraati. Piraati ir tie, kuri tirgo visu to stuffu piemeeram Latgaliitee. Vo tie ir iisti piraati!

    Atbildēt
  2. kaarleens

    Piraati ir tie kas kaadreiz kukjoja pa juuraam un laupiija kugjus slakteeja sievietes un beernus un nosleepa daargumus un vientuljas salas 😉 he he lai gan muusdienaas veel joprojaam kaut kur juuras ir sastopams piraatisms ehhhh Peec manaam domaam cilveeki, kas velk un lauj citiem novilkt no seviim filminjas nav nekaadi piraati, bet normaali vechi kam patiik kino

    Atbildēt
  3. Udzzis

    re >>
    Tad nelien šinī lapā, atslēdz tīklu, Tev nebūtu jāzin kas ir eDonkey, eMule, WinMX, DC++ etc. un dzīvo savā nepirātiski tukšajā LV+MS(C) pasaulītē…

    Atbildēt
  4. bush

    kaapeec juus mani lamaajat. man vienkaarshi nepatiik, ka to dara tik brutaali. un screener ir nofilmeets kinoteaatrii. vai es teicu, ka man nepatiik piraaati/ripotaaji/normaali dzheki?

    Atbildēt
  5. zhj

    screener ne vienmēr ir nofilmēts kinoteātrī. Tā sauktie DVD screener mēdz būt kopijas no ierobežotas pieejas tehnoloģiskajiem diskiem vai arī kritiķiem paredzētiem.

    Atbildēt
  6. Gogamots

    Jaa, es sho filmu pirms kaada laicinja redzeeju pa vidjiku, nu riktiigi kruts gabals:)
    Ja filma ir balstiita uz patiesiem notikumiem, tad var secinaat, ka taa cenzuura Krievijaa nav nemaz tik barga kaa saakotneeji liekaas:)

    Atbildēt
  7. einsteins

    ja filma pa tiesham laba, rada krievijas politisko un ekonomisko stavokli ~20gadu perioda 🙂
    nauda, nauda, nauda, sievietes, draugi 🙁

    Atbildēt

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *