VirtualDub 1.4.12 un VirtualDub 1.4.12 P4

Sākumā nepievērsu lielu uzmanību jaunai VirtualDub 1.4.12 versijai – nu iznācas un kas? Kā izrādās ir iznākušas divas versijas VirtualDub 1.4.12 686KiB un speciāli priekš Intel P4 procesoriem optimizētā versija VirtualDub 1.4.12 P4 511KiB – tikai .exe fails, kas jāiekopē VirtualDub direktorijā.

Speciāli priekš Intel Pentium 4 optimizētā versija parādījās tāpēc, ka Intel korporācija iedeva izstrādātājam paspēlēties ar Intel 3.06GHz Pentium 4 kopā ar Intel C/C++ un VTune programmatūras kopijām. Kā autors raksta, tad Intel C/C++ koda kompilators ir daudz labāks nekā M$ Visual C++, ja pēc pirmā kompilatora darba viņš iesaucas “Hei, tas ir diezgan labs!”, tad pēc otrā parasti nācās teikt “Hmm, tas nesūkā.”

Tiem, kas joprojām brauc ar tanku varu pateikt, ka šī ir viena no labākajām programmām video failu apstrādei.

Izstrādātāju mājas lapa virtualdub.org.

Build 14303 (Version 1.4.12): [November 23, 2002]
[features added]
* Parts of the MPEG-1 decoder, some color conversion functions, and parts of the resize filter have been optimized for SSE2 (Pentium 4).

[bug fixes]
* Fixed intermittent deadlock during playback caused by non-atomic thread synchronization. This affects SMP systems as well as CPUs with HyperThreading Technology.
* Fixed Save Image Sequence regression in 1.4.11 that caused the directory portion of the dialog to be ignored.
* Fixed broken copyProc support.

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *