E-apollo.lv – lēti un labi?

Piektdien pēc šī raksta par no jauna atvērto bezmaksas epasta serveri E-apollo.lv ienāca ziņas, ka šo sistēmu ir izstrādājis kāds kakta kantoris, jo Apollo esot atteikušies no Verdi pakalpojumiem to dārdzības dēļ.

Izrādās tiešām, Apollo ir *iegriezuši* Verdi un izmantojuši augsti kvalificētu speciālistu pakalpojumus no firmas Emico Vero par kuru neviens, neko un nekad vēl nav dzirdējis. Bet tas jau nekas, jo visu nosaka darba rezultāti, kas šajā gadījumā bija augstā līmenī un par to mēs visi pārliecinājāmies jau piektdien.

Emico Vero

Tantes stāsta, ka Apollo šī *brīnuma* izstrāde, kas ir balstīta uz atvērtā koda produktu, kas ir bezmaksas pēc būtības, izmaksājusi divreiz dārgāk nekā Aizkraukles Bankai viss saits kopumā, ko izstrādāja Ļebedjeva studija par kuru rakstīju ab.lv apskatā. Dzelži, kā stāsta speciālisti, esot spēcīgākie kādi vien ir pieejami šobrīd tirgū, esot izmaksājuši divreiz dārgāk nekā pašas sistēmas izstrāde.

Ko es te vēl varu piebilst…

21 thoughts on “E-apollo.lv – lēti un labi?

  1. coolynx

    bez nika: ko tur daudz zheelot. skaidrs kaa diena, ka kaads uzvaariijaas un pie taas siles jau nevienu *sveshu* vai no malas neaicinaas. vieniigi shis nav ne pirmais, ne peedeejais projekts, kur taa ar vieglu roku izmet taadas summas veejaa. taa kaa es diemzheel esmu apollo klients, tad man labaak patiktu, ja to naudu buutu ieguldiijushi sapraatiigaak un uzlabotu pakalpojumu kvalitaati…

    Atbildēt
  2. kex

    Par (ne)laimi šī naudiņa jau sen ir savākta no “laimīgiem” Mājas DSL ,lietotājiem. Un šis totālais telekomunikāciju kompānijas stūlbums ir pārsteidzošs. Kam daudz naudas, īsti nepiedomā kā to lietderīgi izlietot. *izziņa: baumu līmenī AB.lv saita un Aizkraukles bankas uzņēmuma stila noformēšana kopumā izmaksājusi ap 80 tūkstošiem latu. coolynx visticamāk reķinājies ar summu pussimts taukšķu.

    Atbildēt
  3. udjix

    coolynx taisniba.Pie kaajas kura firma taisija jano projektu galvenais jau saja visa ir darba rezultats.Par to es negribu un neņemos spriest.

    Atbildēt
  4. bez nika

    Tak veči jums ir dota vienreizēja iespēja – ejiet un pierādiet, ka mākiet to darīt labāk! Dirst visi var (es arī:)). Reku tieši pakalpojumu vadītāju meklē Apollo – http://www.cv.lv/new_tp/tp_detail.php? tp_id=2718&i=3&par=&page=0&S ESSID=e78dff983f5976a1c1f27f18d2917d52

    Atbildēt
  5. coolynx

    bez nika: tur jau vajag kaadu aakstu nevis cilveeku, kas kaut ko dariitu. bez tam pie vinju birokraatijas reaali pat pie vislielaakaas veelmes tu neko nespeesi izdariit. interesanti vai tur kaads aizgaajis prom ar domu beeg prom vai arii saakushi domaat, ka vajag kaadu speciaalistu, kas biidiitu visas lietas.

    Atbildēt
  6. Krotow

    Tas E…Vero siets, skatoties no Opera 6.05, gļuko ar nežēlīgu jaudu. Staigājot pa meņučiem javaskriptu errori birst steriem un kāliem 🙁 Mjā.

    Atbildēt
  7. Smooch

    Nu ja darba deveejs tad visu cienju.
    Bet par to paarbaudi… vajadzeetu nemt veeraa to, ka ne katrs IT zinosh cilveeks straadaa tajaa jomaa… man gan vairaak liekas ka tieshi tiem kam kompji ir hobbijs, daudz kas padodas labaak. nu tas taa IMHO tikai 😉

    Atbildēt
  8. bez nika

    Smooch: neesmu saistīts ar Lattelekom vai Apollo pilnīgi nekādām juridiskām saitēm! Tā lūk. Mazāk ņem galvā visādus pieņēmumus!

    Atbildēt
  9. Anonīmais

    lai pavilktu kaut cik cieniigu e-pasta lietotaaju (tas jau nu apollo netruukst:) skaitu, dzelzhi _ir_ nepiecieshami ljoti pat jaudiigi. bet vispaar – te, cik saprotu, iet runa par softa adaptaaciju. attieciigi, es buutu ieteicis apollo saukt talkaa inbox.lv izstraadaataajus, nevis maksaat afigenno naudu atmazgaashanas noluukos 🙂

    Atbildēt
  10. pag

    Vai ta ar tiem inboxistiem tur nesanāca gļuki? Bij tak šie Apollo kādu laiku – Ustinovs jaunākais un vēl kas. Laikam jau nespēja pacelt.

    Atbildēt
  11. mezhonis

    Cik saprotu, shitais serviss pa free. Pa free servisu vispaar Jums nevajadzeetu suudzeeties, Juus tak par to nemaksaajat (nu kur to naudu njem, tas ir cits jautaajums).

    Atbildēt
  12. heh

    nezinu KO vinji uztaisiija bet nevaru nosuutiit veestuli, laikam jaaliek apakalj “LV” valoda jo zem “ENG” spiezhot “SEND” rezultaats ir ZERRROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO, stulbie lamas.

    Atbildēt

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *