TV Tuneri

Šodien iegāju cooler.it un palasīju par tur aprakstīto programmu bTV, kas ir alternatīvs TV Tuneris. Tā kā man mājās ir 3D Prophet All-In-Wonder 7500 kartiņa, tad attiecīgi skatos TV. Karte ir laba un pat ļoti (iesaku ATi visiem kvalitatīvas grafikas cienītājiem), bet ir problēmas ar softu no ATi, jo tas kā vienmēr nav tas labākais.

Problēmas ir tādas, ka ATi dzimtais Multimedia Center jeb MMC 7.7 kā arī iepriekšējās versijas neatceras konfigurāciju. Teiksim noregulēju kanālus un visas lietas, bet aizverot programmu un atverot pa jaunam tiek nomesta PAL sistēma un nez kāpēc parādās kaut kāds NTSC vai SECAM. Arī agrāk ar ATi kartēm novēroju līdzīgas problēmas, bet cerēju, ka ar laiku tās tiks atrisinātas, bet nekā.

Ko tauta lieto kā alternatīvu TV softu tieši priekš ATi kartēm? Gamestation kartes mani neinteresē 😛
P.S.
Pinnacle Studio 7 esmu iemēģinājis, bet nez kāpēc karās…

17 thoughts on “TV Tuneri

  1. Utopia

    Ir taada TV skatiishanaas programminja “DScaler”. Daudzi to uzskata par labaako savaa nozaree deelj perfektaa deinterlize (cerams uzrakstiiju pareizi). Neesmu lietojis to ar ATi tuneriem, bet manupraat vajadzeetu iet. WEB: http://www.dscaler.com/

    Atbildēt
  2. latgalec

    Es meegjinaaju dazhus softus tunerim zem winXP, bet tur viss nezheeliigi glukoja, peec tam uzliku win98 un borgs sevi paraadiija, kaa pats labaakais, kas man bija. Par softiem var palasiit arii ieksh www.ixbt.ru, tur ir sadalja speciaali par tvtuneriem.

    Atbildēt
  3. laacz

    To pashu bTV. nothing is better. Tiesa, ne ATI kratei, bet PixelView. Savukārt, kad paziņam ar ATI ieteicu bTV, jamais aiz sajuusmas veel aizvien leekaa 🙂

    Atbildēt
  4. Rukicc

    Es lietoju DScaler.. nav ne vainas, tik diezgan gruzii uz resursiem un bilde ar skanju biki kopaa neiet taa skiet ka par kaadu sekundes dalju ir nobiide, bet bilde ir krietni labaaka nekaa originaalajam kartes softam (Zoltrix Genie TV(galiigi prosta un leeta)) kaut gan ari tam nesen Upgrade ir paraadiijusies razotaaja lapaa, tagad uz XP iet bez probleemaam…arii taalvadiiba. Kaa ir ar teletext uz TV tjuuneriem man nav izdevies palaist…

    Atbildēt
  5. marholds

    Man topaa tas pats DScaler. Veel patikaas JTV un Borgs. Zem Borga teletekstu laidu bez probleemaam (zem DScalera neesmu meegjinaajis). Karte PixelView Play TV Pro. Vispaar, var taisnaa celjaa doties uz tuner.ixbt.com – tur visi softinji izveerteeti, atliek tikai izveeleeties.

    Atbildēt
  6. LoG

    Hmm NU Nezinu man zem Officialaa WinXP ATI kartiite stradaa kaa pieklaaja(s zem Win2000 arii sraadaja bez probz. Karte gan vesta no Israel.
    Log

    Atbildēt
  7. Budzis

    iuVCR – the best kapturoshanai. Arii kanaalus prot perfekti atrast, ko nespeeja ATI MMC. Galu galaa, arii pashaam vindozeem iekshaa i tv-tuners (suu, bet i!)

    Atbildēt
  8. Zajac

    Man gan jautājums Gudrajiem puikām ne pa tēmu īsti.
    Kā ar Pinacle Studio 7 var latviešu burtus tajos titros dabūt ? Ja iekopē no vorda vai vordpada tad parādās kvadrātiņi vai jautājumzīmes. Ja raksta tāpat , tad citi simboli. Fontus izmēģināju daudz.
    Paldies.

    Atbildēt
  9. Uibis

    Man arii vairaak jautaajums nekaa ieteikums – ko juus iesakaat video kapturoshanai no tunera uz mpeg-1 vai mpeg-2 failiem? Negribu savu cietni piekakaat ar gigantiskiem non-compressed AVI failiem… Turklaat MPEG ir eertaaks, uz DivX arii peec tam var saspiest, it iipashi no MPEG2. Un vispaar prieksh avi pat normaaliem muusdienu CPU nav normaala real-time codec’a.

    Atbildēt
  10. coolynx

    Uibis: ja gribi DivX spiest, tad laikam jau labaaka par mp2 nekaa nav. Vismaz man ATi mp2 formaataa uztaisiija 5Gb no 1.5h gara pasaakuma (ieprieksh rakstiju par to boxa maču). Peec tam var smuki saspiest divx. Vieniigi ar editeeshanu ir kaa ir, jo man neizdevaas atrast nevienu programmu, kas mp2 speetu editēt.

    Atbildēt
  11. Kirurgs

    Sveix!
    Labākā man zināmā progze ir JTV. Lietoju to jau vairāk kā gadu. Kanālus meklē eleganti, ir iespējas tā un šitā konfigurēt katru kanālu utt. Koroče baig lapais sofc. Man gan lai piedabūtu pulti pie šīs programmeles, bija jāpalauza smadzene, tb jāuzraksta tā saucamais draiverītis, bet tas tā, sīkumi – gatavs un strādā :))) Strādā principā laikam tikai ar bt8x8 čipiem :(((
    P.S. Šī progze man ir PILNĪBĀ latviski, pat skaļumu ar pulti regulējot nerāda “Volume” bet “Skaļums” :))) P.P.S. Arī teleteksts rullējas (pat no pults, bez speciālām podziņām priekš teleteksta)
    Ja baig vaig, vai ir interese mailojiet uz kirurgs@one.lv
    regards Kirurgs

    Atbildēt
  12. AG

    Nu es ar lieto DScaler.. Visu esmu paarmeegjinis un vismaz bildes zinjaa shitaa kabina visaam citaam. Bet vot varbuut kaads cic vareetu man pateikt, kaa lai dabuu skanju iesleegt ieksh DScaler? Man pienaakas katru reizi iesleegt skanju ar origjinaalo progzu, un tad palaist DScaler lai skatiitos bildi..

    Atbildēt

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *