TV*NET gļuki vai ikdiena

Raitis atsūtīja norādi uz TV*NET portāla tehnoloģiju un zinātnes sadaļu. Tiešām nezinu vai maz ir vērts turpināt blamēt šo pat nezinu, kā to tagad, lai sauc – veco ziņu krātuvi vai kā?

TVNET

Es vēl saprotu, ka viņiem nav laba tehniskā risinājuma, bet ziņas manuprāt ir tas, ko viņi dara. Šo balsošanu iesūtīja Krotovs. Nenopublicēju iepriekš, jo no tā jau elītāka šī balsošana nekļūs.

TVNET balsošana

7 thoughts on “TV*NET gļuki vai ikdiena

  1. KRISHA

    Tas balsojuma gjuks gan manleikas bija sen.. un uz 10 minuuteem 😛 bet nu ok.. BET PAR TELEPORTESHANAS zinju nu gan.. taas ir popsci zinjas ar domau, tikpat labi varetu smuki raxtiit par to kaa gadu atpakalj atklaaja to un to. JO redziet bija taa un taaa. Un tas ka LETA/BNS ir pieejama vairumam lasiitaju NAV normaali. Pacenshaties tikt klat kautkur pie routers piemeram 🙂 Vopshem hajs neparko 😉 tas taa.. just my 2 cents.

    Atbildēt
  2. bez nika

    Tvnets un Graftons ar kretīna neatlaidību un idiota centību dodas uz galu. Diez vai ilgāk par pusgadu tā bodīte vēl izvilks.

    Atbildēt
  3. coolynx

    KRISHA: patiesībā runa nav par pēdējo ziņu, jo ar to viss ir OK, lai gan es to nelasīju un neko par to pateikt nevaru, bet labajā sānā pilnīgi visi raksti ir no pagājušā gada. Arhīvam ir jābūt, bet vai ziņu portālā būtu jābūt gadu vecām ziņām sadaļas pirmajā lapā, es stipri apšaubu.

    Atbildēt
  4. Mulders

    TVNet arvien sakainaaks un sakainaaks paliek… Ljiba tur darbinieku nav, ljiba kaads loderee… hvz… man jau shkjiet, ka portaalu uztureeshana nav tas pac, kas 2us pirxtus apchuraat…

    Atbildēt
  5. ash

    nu bet juus man pasakiet, vai vidusmeera tvnet zinju lasiitaajs par to domaa, tas ir vai vinjam ir svariigs zinju vecums etc. ? tik un taa par tehnologijas sasniegumiem, sapraatiigie lasa citur! ne?

    Atbildēt
  6. coolynx

    … nezinu gan, bet man teiksim gadu vecas ziņas atstāj ļoti negatīvu iespaidu par pašu portālu. Es gan neapmeklēju to, bet tas jau cits stāsts. 😉

    Atbildēt

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *