Windows Messenger ‘Trojan update’

Tā kā man pagaidām vēl jāpaciešas uz P200mmx un uz šāda vārguļa uzlikt Windows XP nebūtu prāta darbs, tad visas šīs OS jautrās ekstras arī nesanāk notestēt, bet nu aprakstīšu to, ko sapratu.
Te jau kādu laiku internetā var lasīt jaukumus ar Windows Messenger uz Windows XP. Cik sapratu, tad jaunajā OS šis zvēriņš nāk piespiedu kārtā un to nevar atinstalēt. Bet gaišie prāti ir izdomājuši kā to atinstalēt. Par to sīkāk var palasīt iekš theregister.
Lai arī kā mēs censtos Micro$oft jau neļaus tik viegli tikt vaļā no šīs piekabes, kas *uzlabo* datora ātrdarbību ar liekā RAM apēšanu, tapēc jau pie Windows Update piedāvā lejupielādēt “Windows Messenger 4.6 Connectivity Update”, kas iestūķēs Messenger atpakaļ sistēmā zem Outlook Express un katru reizi, kad startēsim sistēmu šis brīnums mums uzbāzīsies ar M$ Passport.
Tā kā tiem, kam ir šāda problēma var palasīties, kā ar to cīnīties…

8 thoughts on “Windows Messenger ‘Trojan update’

  1. zer0

    un vot shitaadas M$ darbiibas rezultaataa neviljus tas Linux/Unix, kas staav uz cietaa otraas partiicijas, saak shkjist gauzhaam pievilciigs, jo tur ir briiviiba (iluuzija zinaamaa meeraa, bet tomeer … iipashi neviens neko neuzspiezh). Nu jaa … bet pagaidaam tas viss veel ira sameeraa utopiski. A zheel 🙁

    Atbildēt
  2. noisex

    Izlasiju tavu raxtinju un nospriedu tev pastastiit kaa jadzivo – ir taada forsha lieta windowsaa msconfig.exe, kuraa var pamainiit pilniigi visu, ko vien veelies, ta skaita ielades programmas, servisus, objektus, paplashinajumus utt…galvanais, lai bebuutu likas rokas, a to savadaak buus taa, ka tavs vecais labais windowsis pateiks – can;t loads windows -please reinstall it !!! 🙂 Tieshi konkretaak pastastishu…njemam zem run raxtam [msconfig] – atveras logs..pec tam ejam uz services sadalju un izklikskjinam laukaa messenger.. pec tan ejam uz start up un iznjemama araa kjeksi no msmsgs – reboot you PC un skat stulba mesengera vairs nava. bet tas ir speka tikai tad, ja nelietojat microsoft mail klientus – a to savadaak, piemeram pie outloka piestarteshanas tas messengers atkal paradas un windows iedarbina veel vienu procesu….ta kaa neizmantojiet MS shitus.
    p.s un starp citu man majas staav 2 PC viens Pentium4 otrs 200MMX – un uz taa pedeja ari stav WinXP – nekadu probzu, vienigais RAMs vinjam ir 512 MB. un disks 7500rpm.

    Atbildēt
  3. ParaTr00per

    nu no liekaas drazas zem XP valjaa tikt var: 1) %systemroot%infsysoc.inf visus “,hide,” aizstaaj ar “,,”. 2) add remove programs -> widows components un izvaacam visu, kas nepatiik. arii windows messanger. 🙂

    Atbildēt
  4. Doctor Evil

    Vai kāds no jums vadu meistariem nezina, kā no XP izravēt Windows Media Playes, jo tas ir saslimis ar gļukiem jau kopš instalēšanas?

    Atbildēt
  5. Lucky

    Kaut ari ParaTr00per bija devis majienu par Windows messenger ize6anu, tomer do6u mani, ka to izdarit, ari slinkajiem, kas nevelas to rakstu par MustDie Messenger *izrave6anu* lasit :
    * Ejam uz C:Windowsinfsysoc.inf (pienemot, ka tie6i 6eit esat ieinstalleju6i 6o Micro$oft stuff’u …) * Atveram =8) … * Nomainaam ‘msmsgs=msgrocm.dll,OcEntry,msmsgs.inf,hide,7’ uz [vienkar6i] msmsgs=msgrocm.dll,OcEntry,msmsgs.inf,7 …
    Tas ari viss! Tad ejam uz Add/Remove, meklejam Winduz komponentus un atinstallejam to suudu …

    Atbildēt

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *