Internet Explorer 6.0 atgriezeniskā saite

Vienu brīdi biju uzlicis sev Internet Explorer 6.0 un paspēlējos ar to, bet man šķita, ka dēļ šīs versijas mans kompītis jeb datoriņš daudz biežāk un ātrāk uzkarās. Nu un es nonesu šo jauno Micro$oft mīluli. Uzliku atpakaļ 5.5, lai gan var lietot arī 5.0. Jaunajā IE 6.0 ir nākusi klāt tāda papildus iespēja, kas programmas neparedzētas aizvēršanās gadījumā var nosūtīt šo kļūdas paziņojumu ar visām lietām uz Micro$oft, lai tur puiši to izstudē un izķertu vaboles no sava līkā koda. Laikam Micro$oft ar šo papildinājumu vēlas līdzināties Mozillas izgatavotājiem, kur šī iespēja ir pieejama jau no pašiem programmas pirmssākumiem. Tā kā esmu godīgs lietotājs un baidos, ka ļaunie M$ darbinieki nesaskata manā datorā, ko lieku, tad ar šādām ekstrām neaizraujos un cenšos neļaut nosūtīt, kaut kādām līkām programmām, jebkāda veida datus. Bet ir cilvēki, kas atļaujas nosūtīt šāda veida informāciju. Poda lasītājs Ingus par šo iespēju raksta sekojošo.

Ingus raksta:
Kā Microsoft muļķo mūs:

Runa iet par IE6.0, un, tā kā šādu pašu feature’i piedāvā XP, tad laikam jau arī par XP.
Iespējams, ka ir gadījies redzēt kā IE6.0 nokaras un pasaka: Nu gadījās problēma, lūdzu noreporto to mums, lai mēs to varētu izanalizēt un izlabot kļūdas. Viņi pat
piedāvā apskatīties, kas viņiem tiks nosūtīts. Tas viss ir sviesv, bet pats jautrākais vēl sekos. Atstāstīšu labāk ar kāda drauga vārdiem:
Aizstiepu IE6.0 uz mājām, uzinstalēju. Viss baigi forši. Tad pēkšņi parādās tas paziņojums. Nu labi, intereses pēc nosūtīšu to reportu. Viss ir super, skaista animācija, tiek gatavots reports, konektējas klāt pie servera, nosūta reportu.
Skaisti, vai ne?
Neliela piezīme, Internet ātrums viņam tiecas uz 0 (lasi viņam mājās nav Internets) Es par to īpaši nebrīnījos, bet pasmējos gan tā veselīgi.
Netici? Pārliecinies pats, tā pat kā es to dažreiz izdaru “just for fun”. Kad parādās tas paziņojums, izrauj tīkla vadu un nosendo, tici man, IE tev apgalvos, ka reports ir nosendots ……

5 thoughts on “Internet Explorer 6.0 atgriezeniskā saite

  1. Dreef

    Nee nu ir gan jaunumus atradushi ;-). Bez Interneta nekad neesat seedeejushi un programmas neesat lietojushi? Gandriiz katra programma piemeeram piedaavaa vinju regjistreet on-linee. Tu tipa visam piekriiti, ievadi seriaalo, un viss chikeniekaa. Vinjsh pat bez Interneta censhas uz to web adresi aiziet un peec tam saka paldies, ka regjistreejaaties on-linee ;-). Tas viss vienkaarshi taapeec, lai nebuutu gljuku un kaut kaadus tur erorus nemestu atpakalj, lai atkal ar stulbiibaam trauceetu lietotaaju ;-).

    Atbildēt
  2. critter

    >>Dreef
    neaizmirsti, ka M$ šo feature izmanto savās mārketinga kampaņās. tipa “pērc jauno windows un mūsu M$ ar dedzīgu entuziasmu metīsies studēt tavus error logus un tu tapsi atpestīts”.
    heh, sāls ir tur, ka tas viss ir laža un cilvēki ir samaksājuši kārtējos bakšus par sūdu uz kociņa. vienkārši sakot, M$ apjāj klientus.

    Atbildēt
  3. zincha

    Man ir radusies neliela problema.Lieta taada:nesen uzstadiju sev windovs xp.saakuma viss stradaja normali bet velak kaut kas notika un es vairak nevaru uztaisit dovnlod daudzos saitos.ir lapas kuras es vispar nevaru ieiet.varbut var kaads palidzet?vispaar kaa var parinsteleet windovs explorer?

    Atbildēt

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *