Pcgames.lv uzlauzts

Vai tu zini kāpēc saits pcgames.lv šobrīd izskatās tā kā tas izskatās? Tagad arī es zinu kāpēc. Viens anonīmais lietotājs atsūtīja divas bildes, kas tika uztaisītas vēl pirms nedēļas piektdienā, bet diemžēl tās tik ilgi klīda nu un tagad ir apskatāmas arī Podā.

Tātad šo skatu kas darījās 07.12.2001 datumā saitā Pcgames.lv var pavērot šajās bildēs.

pcgames-hacked #01
pcgames-hacked #02

Nezinu, kas un kā tika uzlauzts šajā gadījumā, bet tos, kas izmanto PHPnuke gribētu pabrīdināt, ka gandrīz katru dienu tiek atklāts jauns caurums šajā portālu sistēmā. Pēdējais bīstamais caurums slēpās moduļu skriptā…

5 thoughts on “Pcgames.lv uzlauzts

  1. PoRToSS

    Nu runaajot par pcgames.lv lapa jau nebija taa labaakaa. Paaris labi cilveeki noleema lapu no pataisiit par krutu projektu, bet radaas domstarpiibas ar domeena un servera iipashnieku Svenu un gandriiz viss pcgames.lv kolektiivs beidza rakstiit/meikot pcgames.lv. Man liekas, ka lapa vel ilgu laiku buus “paarbuuves stadijaa”.

    Atbildēt
  2. an

    Nu taa tieshi bija… par taam domastarpiibaam… PCgames.lv nebija ne1 PHP skripta 😉 Tur viss griezaas uz CGI… Bet probzas radaas ar root accessu….

    Atbildēt
  3. lameriem

    ne vienmeer uzlauzts ir uzlauzts, varbuut ir bijusi kaut kaada aizmaarshiiba domstarpiibu deelj – tas ir accounti nav tikushi dzeesti un attieciigi dzheki ieliidushi iekshaa un apgalvojushi ka esot viss uzlauzts. Ha ha!!!

    Atbildēt
  4. mIm

    mmm… Losti aizdomiigi aizdomiigi – kas tas pa banneri tur shitaas lapas augshaa? tanii pcgames lapaa arii taads ir (uzhakotajaa versijaa) hmmmmmhmmmmmhmmmmm…

    Atbildēt

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *