ReGet Deluxe v3.3.184

Kārtējā ReGet Deluxe v3.3.184 1 539KiB versija. Šī versija būtu ieteicama visiem Mozillveidīgo pārlūku lietotājiem, jo sākot ar build 183 ir uzlabota lejupielādes palīga integrācija ar Mozilla, Mozilla Firebird un Netscape pārlūkiem. 183 versijā bija ielaists nepatīkams gļuks, kas tika izlabots 184 versijā un tāpēc 183 versiju nav ieteicams lietot.

ReGet Deluxe

Šādi joki tiek novēroti gandrīz ar katras jaunās apakšversijas iznākšanu. Sākumā iznāk jauna versija, tad to visi uzlauž un izlaiž savas relīzes. Bet izstrādātāji ir atstājuši kļūdiņu, kas tiek uzreiz izlabota, bet jau jaunajā apakšversijā. Laikam tādā veidā mēģina cīnīties ar nelicenzēto versiju lietotājiem.

Tiem, kas taisās lietot YMY lauzto versiju no KpTeaM relīzes, kura (pagaidām) nav pieejama viņu lapā:

Cracked – YMY 21-06-2003 KpT_RegetDxMix184.cab (Russian Only)

Varētu noderēt šis failiņš 65KiB, kas ir jāiekopē ReGet Deluxe direktorijā kā rezultātā visas izvēlnes būs angļu valodā. YMY relīzē ir atslēgta iespēja pārslēgt valodas un pats exe fails ir nokompilēts ar krievu izvēlnēm, tādā veidā lauzēji atbalsta tikai savējos trūcīgos krievvalodīgos lietotājus. Tāpēc nācās nokompilēt angļu valodas palīgfailu.

3 thoughts on “ReGet Deluxe v3.3.184

  1. Mis_Alise

    mja.. hvz cik browseru man uz kastes driiz buus.. jo katru jauno jau gribaas pameegjinaat, jo zinjkaarojas tachu.. un tad akal peec tam zheel uninstaleet… :/

    Atbildēt

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *