GMetrix topa tīrīšana

Šorīt pievienoju jaunus GMetrix topa dalībniekus un konstatēju, ka daži vecie ir pačibējuši. Gribēju pabrīdināt, ka brīvākā brīdī veikšu inventarizāciju un tos projektus, kas pa kluso ir nosvīduši, ielikšu melnajā sarakstā un turpmāk to dalība topā būs liegta. Es uzskatu, ka tā ir necieņa pret GMetrix komandu un mūsu laika izšķērdēšana. Atsūtīt epastiņu ar vienu rindiņu, taču nav tik grūti.

Tas, protams, neattiecas uz cilvēkiem, kas pabrīdināja, ka kaut kādu apsvērumu dēļ vēlas neturpināt dalību topā. Visi pārējie, kas to nav izdarījuši, lūdzu, izdariet to tagad. Labāk vēlāk nekā nekad. Pēdējais termiņš ir šīs nedēļas piektdiena.

Ja nu gadījumā ir kāds, kas ir atsūtījis pieteikumu, bet tajā pašā laikā līdz pat šim brīdim vēl nav pievienots GMetrix topam un nav saņēmis e-pastu ar informāciju par statusu, tad būtu lūgums atsūtīt epastiņu un painformēt par to.

5 thoughts on “GMetrix topa tīrīšana

  1. CooLynX Raksta autors

    Lēni. Daru to, kad ir brīvs laiks un vēlme ņemties ar to. Pievienošana var ievilkties līdz pat pāris dienām. Ātrākais – tās pašas dienas vakarā.

    Ļoti piņķerīgs darbs, jo gandrīz katrs otrais kaut ko ne tā izdara. Tad sanāk visu pārbaudīt, uzrakstīt, kas ir nepareizi izdarīts un ņemt nākamo.

    Dati tiek vākti sākot ar brīdi, kad Google Analytics kods ir izvietots saitā. Tā kā nekas nav nokavēts. Tops tikai apkopo vēsturi.

    Atbildēt
  2. andris

    😀 😀 😀
    °tos projektus, kas pa kluso ir nosvīduši, ielikšu melnajā sarakstā un turpmāk to dalība topā būs liegta. Es uzskatu, ka tā ir necieņa pret GMetrix komandu un mūsu laika izšķērdēšana. Atsūtīt epastiņu ar vienu rindiņu, taču nav tik grūti.”
    shitas ir labais 😀 😀 😀
    zetons par naivumu un stulbumu 😀

    Atbildēt

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *