Windows XP Service Pack 3 Technical Beta pēc divām nedēļām

Windows XP Service Pack 3 Technical BetaTīklā ir parādījusies informācija par Windows XP Service Pack 3 Technical Beta, kas varētu iznākt pēc divām nedēļām.

Līdz ar jaunas operētājsistēmas vai servisa pakas iznākšanas parasti viena no sāpīgākām tēmām par kurām baumo ir iepriekšējās operētājsistēmas atbalsts.

Microsoft will continue to support Windows XP up till August 4, 2014 under their Extended Support Policy. Naysayers can take a look at the Support Lifecycle for Windows XP Professional for example.

Trešajā servisa pakā būs apkopotas šobrīd pieejamās lietas, kā arī ietvers Internet Explorer 7 un Microsoft Windows Player 11.

Service Pack 3 will change Windows XP in some ways though. For one thing, after upgrading to Service Pack 3, you can now enter the product key after installation. Previously, you would have been required to do so during installation. Service Pack 3 will also add Network Access Protection, a Windows Vista feature, to Windows XP.

Varbūt, ka līdz tam 14.gadam viņi sakabinās vēl visādas Vistas fīčas un nemaz nevajadzēs pašu Vistu. Vairāk lasīt iekš TechARP.

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *