Nokia N95 būs labāka sinhronizācija ar Mac vidi

Ik pa laikam apskatos, kas notiek mobilo telefonu tirgū. Om Malik ziņo, ka Nokia plāno atjaunināt Nokia Music Manager programmatūru, lai tā daudz labāk atbalstītu Mac vidi un vairāk draudzētos ar iPhoto.

Nevertheless, a source of ours tells us that Nokia is about to release an upgrade to this software – the Nokia Media Manager – which will allow two-way syncing of not only music, but more importantly, photos. In other words, all the snaps you took on your Nokia N95 can now be simply synced with iPhoto. While I have not used the software so far, our source says it is a definite improvement over the previous version. The software, apparently will support most of the new N-Series phones.

Lai arī pie mums dažs labs izsaka visai sliktas atsauksmes par jauno Nokia N95 modeli, tomēr man sāk patikt ideja par kāda no Nokia N modeļu iegādi. Viens no argumentiem ir tas, ka Nokiām ir S60 3 paaudzes platforma uz kuras bāzes ir pieejamas dažādas programmas. Uzzināju, ka Nokias pārlūks ir bāzēts uz portētā S60Webkit.

2 thoughts on “Nokia N95 būs labāka sinhronizācija ar Mac vidi

  1. RAITIS.NO LONDONAS

    nokia n95.es kajfoju par muzikas plejeri.baigi labs.labaks nekaa sony ericsonam.loti erta programmesana.tas ir loti patikami.ka nau japarprogramme.super aparatins.

    Atbildēt

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *