Izstrādātāju aizkulises

Ļoti daudzi no mums ikdienā apmeklē mājas lapas. Vienas labākas, citas sliktākas. Jo apjomīgāka lapa, jo savdabīgāk tā var uzvesties un nepārdomātāk izskatīties. Mēs varam tikai minēt kāpēc konkrētā lapa izskatās šādi vai savādāk. Patiesos iemeslus mums, visticamāk, tāpat nekad arī neizdosies uzzināt.

Bet, ja tu nekad neesi piedalījies projektu izstrādē un tevi ļoti interesē kāpēc tas tā parasti notiek, tad silti iesaku izlasīt šo ļoti izsmeļošo aprakstu par programmatūras izstrādi. No teksta var saprast, ka cilvēkam ir liela pieredze nopietnu risinājumu izstrādē. Teksts ir specifiskā krievu valodā ar terminiem angļu valodā un diezgan lielu humora piedevu. Varbūt šis tas ir piefantazēts, lai labāk izklausās, bet pēc būtības trāpīts desmitniekā.

Когда строят дом все понимают, что это такое будет до того. Когда строят “software” то понимают только после и то не все. Но многие думают, что судьбу можно обмануть. Они говорят мы тут щас по бырому прототип настрогаем на коленке покажем заказчику и отточим функцинальность, а уж потом… Увы потома практически никогда не бывает. Потом избушку на курих ногах надстраивают до небоскреба. Он все время почему-то разваливается.

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *