Firefox 1.5.0.x zara betas

Eksperimentēt gribētāji var saspicēt ausis, jo Firefox 1.5.0.x zars ir sakustējies. Sola, ka šajā zarā būs dažādi patīkami labojumi, ne tikai drošības ielāpi, bet arī tie nelaimīgie atmiņas un citu problēmu labojumi. Pagaidām vēl labojumu saraksts nav liels, bet var jau sākt testēt. Tikai jāņem vērā tāda lieta, ka, lai arī šī ir apakš-apakš versija, tomēr ne visos paplašinājumos tās atbalsts būs pareizi pierakstīts. Uzliekot šo versiju, man kādi 3 gabali nobruka. Nācās tos pārlikt un, nomainot .xpi paplašinājumu uz .zip, pēc tam atverot install.rdf failu un izlabojot maxVersion uz 1.5.0.*, man viss notika kā pa sviestu.

Pie reizes uzliku vienu jaunu paplašinājumu – Console². Šis paplašinājums noderēs izstrādātājiem “debugošanai”. Ar tā palīdzību var izfiltrēt vajadzīgos no mazāk vajadzīgiem kļūdu paziņojumiem un lieki nepiesārņot “ēteru”.

As of Firefox 1.5, the JavaScript Console is used not only for JavaScript errors, but for CSS errors as well. This extension takes this into account by providing a simple possibility to display errors by type.

Console² let’s you display errors filtered by type (Errors, Warnings, Messages), language (JavaScript, CSS, XML) and context (Chrome, Content). Furthermore it provides a simple search box (as seen in the History and Bookmarks sidebars) and some accessibility improvements.

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *