LNT mājas lapas jaunais tēls

LNTPablo blogā izlasīju par to, ka LNT mājas lapa ir ieguvusi jaunu izskatu. Sen bija laiks, jo cik es atminos, vecā lapa man ne pārāk patika, tā bija taisīta salīdzinoši sen, kad vēl pilnā sparā apgrozībā bija Netscape 4. Bija tādi dzīvie miroņi, kas nežēlīgi gļukoja un ēda procesoru.

Tas man ir palicis atmiņā, jo tajā laikā daudzās lapās tika izmantots JavaScripts, kas noteica pārlūku un gadījumā, ja tas bija Netscape, tad tam iebaroja vienu stilu failu, bet ēzelīšu lietotājiem, pavisam citu. Nu un tur kaut kas riktīgi neštimmēja. Vai arī varbūt problēma bija tajā, ka es toreiz, pirms gadiem diviem, pilnā sparā vēl lietoju Internet Explorer, lai mazinātu jautrību atslēdzu JavaScript, kā rezultātā man šādās lapās nerādīja visu tik glīti, kā to bija paredzējuši autori. Nu un tā kā izlasīt melnu tekstu uz tumša fona vai zilas saites uz tā paša tumšā fona ir salīdzinoši nepateicīgs darbs, tad man šī lapa tika izsvītrota no turpmākiem apmeklējumiem. Patiesībā, kam tas rūp? Laikam jau tikai man. It kā jau tāds nieks vien ir, bet tāpat nepatīkami, lai gan tajā pašā laikā arī pamācoši…

Labi, bet tagad pie jaunā tēla. Turpināšu tēlot gudrinieku un nedaudz pafilozofēšu par tēmu.

Sākšu ar to, kas man visvairāk patika, jo tā šoreiz bija vismazāk. Un tā ir grafika. Esmu sajūsmā no bildēm, kas redzamas augšējā daļā. Manuprāt, ļoti profesionālas fotogrāfijas un labi apstrādātas. Tas attiecas uz visām bildēm, kas nav filmu ekrānuzņēmumi, jo par tiem būs cits stāsts. Vienkārši eleganti. Tas bija tas, kas man iedūrās acīs pirmajā momentā, kad atvēru šo lapu. Bet ar to arī visi prieki beidzās.

Ja pirmās lapas augšējā bilde bija izcila, tad tas, ko es redzēju nedaudz zemāk 178KiB sabojāja visu iespaidu par lapu.

LNT anotācija

Pirmajā momentā es padomāju, ka tas ir roku līkums, tad ātri izrāvu no pagultes veco labo Iā 5, notīrīju putekļus un atvērtu LNT lapu – tā pati bilde. Tad pavisam sašļuku un sapratu, ka tas man nu nemaz nepatīk. Izskatās perversi. Labi, norakstīsim uz manu slikto gaumi. Braucam tālāk.

Augšējā bilde, ko es tik ļoti izslavēju ir nežēlīgi liela un aizņem, uz mana 17″ monitora ar izšķirtspēju 1152 x 864 pikseļi, 50% no ekrānā redzamās daļas. Attiecīgi, lai izlasītu kādu tekstu ir nepieciešams nedaudz parullēt ar rullīti. Man jau šķiet, ka tas galīgi nerullē. Var jau būt, ka lapas galvenais mērķis bija piedāvāt baudāmu grafiku un lapas saturam ir otršķirīga nozīme. Tā kā Jakoba Nielsena lasītāji var pārāk nesaspringt, jo tā visticamāk nav viņiem domāta lapa.

Bet līdz ar šo lielo grafiku ir sanācis nedaudz iegrābties arī pašiem. Varbūt, ka arī ne, bet nu es to redzu sekojoši. Šobrīd augšējā daļā izmantotās bildes izmērs ir 753 x 269 pikseļi. It kā jau nekas traks nav, bet ir pāris nianses. Lieta tāda, ka PAL sistēmā raidītām filmām maksimālā izšķirtspēja ir 720 x 576 pikseļi. Tas ir, ja mēs taisam ekrānuzņēmumu no TV, nepalielinot bildes izmērus ar programmas iespējām.

Televīzijā, gan ir arī kvalitatīvāki avoti, bet esmu novērojis, ka bieži vien izmanto parasto TV karti ar ekrānuzņēmumu veidošanas iespēju, lai no filmām dabūtu bildes, kuras pēc tam ielikt webā. Tātad sanāk, ka gadījumos, kad nav pieejams cits bilžu iegūšanas avots varētu rasties nelielas problēmas ar kvalitatīvu grafiku, jo bildes nāksies palielināt. Rezultātu var novērot arī pāris vietās.

PIRMO SIEVU KLUBIŅŠ

Šajā bildē var redzēt, ka nabaga māksliniekam bija nedaudz jāpiepūlās, lai no mazas bildītes, kas ir ņemta no kāda nenosakāma avota, visticamāk, ka tas ir kāds miniatūrs video fails, iegūtu lielu bildi. Palielinot bildi palielinājās arī kompresijas radītie kvadrāti, kas ir nedaudz notušēti, lai izskatītos cilvēcīgāk.

PATIESĪBA UN SEKAS, ŅŪMEKSIKA

Savukārt šajā bildē jau ir nedaudz kvalitatīvāks avots un tas izskatās pēc DivX paveida, jo ap cilvēku kontūrām var redzēt kompresijas kropļojumus, kas ir daudz lielāks nekā ap tekstiem. Lai gan tas ir tikai un vienīgi mans pieņēmums. Var jau gadīties, ka pašai bildei ir uzlikta liela kompresija, lai tā aizņemtu mazāk vietas. Bet jebkurā gadījumā tas, kas izskatās ideāli pirmajā lapā, pašu veidotajās fotogrāfijās, ir pat ļoti nebaudāms citās lapās, kur ir filmu attēlu “staipīšana”.

Nu un nobeigumā atkal par tekstiem, jo tīri teorētiski varētu pieņemt, ka arī tekstus kāds gribēs izlasīt. Es saprotu, ka šobrīd lietotāju skaits, kas vēro ekrānā notiekošo caur lodziņu ar izmēriem 800 x 600 pikseļi, ir diezgan mazs un tiem dažiem procentiem var iesmērēt 80% grafiku un pārējos 20%, no redzamās ekrāna daļas, atstāt kādam virsrakstam un pāris rindiņām ar tekstu. Bet tajā pašā laikā nu nekādi nevaru saprast kā cilvēki ar normālām ekrānu izšķirtspējām spēs salasīt tos mikroskopiskos tekstiņus? Tikai nospiežot un pieturot Ctrl taustiņu, un pagriežot rullīti par diviem soļiem, ieguvu kaut cik normāli salasāmu tekstu. Bet arī “kaut cik” tāpēc, ka pelēks teksts uz balta fona ir sadistiski attiecībā pret lasītāju. Labi, es varbūt neesmu cienīgs lasīt šos tekstus, bet kāds pensionārs ielīdīs palasīt par to, kas notiks ar viņa iemīļoto seriālu varoni nākošajā sērijā un izmantos Internet Explorer, kas nemaz nepiedāvā parullēt teksta izmēru līdz lasāmam režīmam, ko tad? Tev, stulbais pensi, jāspaida TV pults no viena seriāla uz otru un nav jāgrābstās gar datora peli.

Iespējams, ka pagaidām ir pieejama tikai lapas izstrādes pirmā posma versija, kad visas jaunās “fīčas” vēl nav palaistas, jo tur tā arī neatradu, manuprāt, būtiskāko lietu – tv programmu. Kāda jēga no TV kanāla mājas lapas, ja tur nav nemaz programmas?

Es noteikti varētu piekasīties arī par citām lietām, bet tas jau nav mans mērķis. Vienkārši bēdīgi šķita, ka tik ideāls grafiskais izpildījums apvienojumā ar pavisam nelietojamo lapu radīs tik asu reakciju un beigās arī nepatiku. Es cienu stilu, bet nepanesu, ka tā dēļ cieš lietojamība. Kam vajadzīgs papīrītis, ja konfekte jau sen ir sapelējusi?

61 thoughts on “LNT mājas lapas jaunais tēls

  1. Emlz

    ūūū, jā, vecais bij baismīgs – vēl nesen man nezko tur savajadzējās un es vienkārši biju uz pakaļas par krāsu salikumu – bij kaukāds rozā teksts uz lillā fona ja pareizi atceros… vēēē..

    Atbildēt
  2. 321

    Bija tas prieks paverot pardesmit minutes jaunas LNT zinjas (sasodiits) – krasas nirb uz nebeedu un pokemoniski teksti *izlien* un *brauka*. ;D

    Atbildēt
  3. Dzhonijs

    Tur ir kaut kādi gļuki, jo pirms kādas nedēļas apmeklēju jauno LNT lapu un tur bija gan programma, gan arī nebija to briesmīgo gļuku ar tekstiem.

    Atbildēt
  4. Bergs kungs

    Un pilns ar stulbaam kljuudaam:
    [Ieraugeit Latvijā populāru cilvēku draudzību, izpalīdzību, intrigas, skaudību, labestību, grūtības, sāpes un prieku..]

    Augsaa ir "Raidijumi", un galiigi nevajadziigi gan no maaxlin. gan techiskaa viedoklja taadii siiki burtinji, ariaals kaut kaads…

    Un mazaas bildes arii ir drausmiigaa kvalitaatee! Varbuut shamie iebliezh milzu plafonus un peec tam ekonomee uz visaam citaam bildeem?
    Hmm. Graftons it kaa vareetu buut taads normaals Geeku kantoris.
    Laikam jau viss nokaveets un izgruusts puscepts.

    Atbildēt
  5. Didulis

    Vajadzēja saakt ar to acīs lecošo bildīti lapas kreisajā apakšējajā stūrī. Un programma ir skatāma. lapas labajā malā. Vislabākais, ka var apskatīties arī tikai attiecīgās dienas seriālu programmu. Ja ir vēlēšanās, var paspamot pie seriāliem. Tā sakot, īstais saits mājsaimniecēm, kas no rīta līdz vakaram pavada skatoties seriālus un spamojot forumos.

    Atbildēt
  6. Jealousy

    Tekstu rakstītājs laikam tikko pārgājis no Tildes uz Alt sistēmu mīgksto/garo burtu rakstīšanai un nav vēl iemanījies, ka lai dabūtu "lielo mīksto" vajag turēt Alt un Shift reizē kaut arī ir ieslēgts CAPSlock 🙂
    "RīTA ZIņU PROGRAMMA "
    A jeb tas tāds stils?

    Atbildēt
  7. daysleeper

    man jau dikti patika taads raksts no usability viedoklja. ljoti jauki 🙂 atceros, ka pedejo reizi mees izveersaamies diskusijaa par Tele2 majas lapu taa ieveerojamaak.

    Atbildēt
  8. Spameris

    Skatītāja: 15:24 – 20. oktobris : Man labāk patīk tv 3 seriāls par Mariannu. Un ja pavisam godīgi saktos to tikai Mārsijas dēļ. Man ļoti patīk Anhelika Rivēra. Reiz redzēju divus seriālus ar viņas piedalīšanos. Atceraties "Anželu" un "Saimnieci"? Iesaku arī citiem skatīties šo seriālu, jo tajā spēlē Oktavio, tikai ļaundari. Ļoti labs sniegums un raksturs. Dinamiskāks.

    vot shitaadus cilveekus es nesaprotu…

    Atbildēt
  9. uupizz

    mozh LNT naudas taupiishanas noluukos savas lapas izstradi un uztureshanu ir uzticejushi kadam studentam vai skolniekam? Fonti, teksti, bildes ir zem katras kritikas.

    Atbildēt
  10. nu nez

    Negribas jau kritizēt, jo pārmaiņas tomēr ir labāk, nekā nekas.
    Vispār tas, kas sākumā krita uz nerviem kaut kā piegludinājās un bija ok. Bet 2 bildes gan baigi krīt acīs. Nu vismaz kā sadaļu titulbildes toč. Kaut kā gribētos acu kontaktu, ja jau tas ir tik tuvu, vai arī tad vispār profilā. Šitā, kad čut čut pietrūkst līdz pretskatam kaut kā ļoti dīvaini izskatās. Es domāju tās ziņu un raidījumu sadaļu titulbildes.

    Atbildēt
  11. daysleeper

    mozh LNT naudas taupiishanas noluukos savas lapas izstradi un uztureshanu ir uzticejushi kadam studentam vai skolniekam? Fonti, teksti, bildes ir zem katras kritikas.

    hehe, pachuksteeshu: aizej uz grafton.lv un paskaties pedejais projekts. es domaju tev viss skaidrs taps momentaa, kura RPIVA studentu fakultate taisija.

    Atbildēt
  12. tamster

    Ja neskaita gļukus, tad lapa itkā ir ok. Par bilžu kvalitāti sākumlapā jāpiekrīt, tiešām kvalitatīvas. Jaunais ziņu dizains gan tāds narkomāniski kontrastains (255,0,0 + 0,0,255) 🙂

    Atbildēt
  13. Ainārs Binārs

    Taa jau ir – apļečīt visi gudri. Tas ka pods.lv hedera izcilā ainava ir fotogrāfēta absolūti līki, līdz ar ko debesis ir pāreksponētas tā, ka koku galotnes ir izdzisušas, un veerojamas arī hromatiskās aberācijas (rgb slāņu nobīde), kas liecina par fotoaparāta slikto optiku, tas nekas, nekas. Cilvēki, paskatieties uz sevi – jūs redzat tikai kompresijas artifaktus, standarta lapas sadalījumu procentos "tā kā vajag" un CSS līkumu vai taisnumu. To ka krāsas labas, ka flash smuki uztaisīts un vispārējais "look and feel" rada gana labu iespaidu, to redz tikai retais. Tiesa gan, ka līdz LNT vai Grafton līmenim mums daudziem vēl tālu, tā kā varam tikai turpināt burkšķēt sava "profesionālā" kretīnisma vadīti.

    Atbildēt
  14. Ainārs Binārs Nr.2

    + Aināra Bināra komentam. Tikai tagad arī paskatījos uz bildi, jo, nu, es nekad neskatos uz šo header’i tikai tāpēc, ka ļoti, ļoti kretinē fonts. Es tikai tagad iedomājos, ka ar Adblock’u jānoboloķē tā bilde un basta – varam lasīt tālāk ar mierīgu prātu un acīm. Nu ko, "turpinam testēt".

    Atbildēt
  15. MZM

    Man jau nu patika, ka var visu ērti aplūkot ar Konqueror. Protams, tie jpeg tipa kompresijas gļuki nu tiešām neiskatās profesionāli.
    Ideja par texta rādīšanu uz bildes ir pat ļoti forša, taču tās autors nav iedomājies, ka reālā dzīvē texti mēdz būt arī garāki par 2 vārdiem.
    PS. Iečolēju iekš puls.lv statistiku – Gecko 13% 🙂 Go FF!

    Atbildēt
  16. Ainārs Binārs Nr.2

    gan jau ka nojaushu, kursh to ir taisijis dizainu, vismaz stils liek to manit 🙂

    Jā, tas nu būtu cherijpuika. Man tā šķiet.

    Atbildēt
  17. Shizo

    Lapas vizuaalais teels ir garshiigs. Smuki!
    Grafton veinmeer izlec ar savaam lapaam.. gandriiz visaas ir pa roziiniitei. Secinaajums: dizainers(i) straadaa labi.
    Tehnologjiskais risinaajums: …un es veel te gaidiju valid XHTML un smuki sameikotu CSS failinju (tomēr tā jau ir šodiena), bet tā vietā es dabū veco labo html, tables,
    JavaScript funkciju MM_swapImage().
    Man jau nav nekas pretī, vienkārši nākotnes labā.
    Webmaasteriits novērsīs bugus un viss būs oki. Kā jau teicu, lapa ir garšīga.

    Atbildēt
  18. Ainārs Binārs

    Vēl aizmirsu piebilst, ka viskrutākais un baudāmākais dizains taču ir Slashdot, vai ne? (Visi neta "guru" iztaisno roku pret debesīm un iekliedzās "Heil Slashdot!")
    muhahā

    Atbildēt
  19. LA

    OffTopicks.
    Es atvainojos par offtopicku, bet vēlējos uzzināt vai varbūt ir kādas idejas, par sekojošo tēmu:
    man uzņēmumā nepieciešams katru rītu saņemt valūtas kursu vēlams būtu uz e-mailu. Neviena banka to nepiedāvā (vismaz es neatradu), varbūt ir iespēja kādu gatavu programiņu vai skriptu uzmest, nēsmu koderis tāpēc man pašam ir grūti skriptu uzmeistarot, kas piemēram no tā paša www.118.lv/118/new118/valutu_kursi.php3 nogrābtu infu.
    Jau ieprieks pateicos par atbildēm & atvainojos par OffTopicku.
    PS.
    Vai pods.lv nav doma uztaisīt Forumu, tā būtu diezgan laba ideja manuprāt, tādam spamerim (: kā es 😛
    Jo cik esmu novērojis šeit sēž daudz pieklājīgāka un izpalīdzīgāka publika ka piem. tajā pašā hackers.lv (Atvainojos hackers.lv par antireklāmu, pret saitu kā tādu un tā moderātoriem un adminiem nekā personīga nav)
    vēlreiz atvainojos par offtopick-u

    Atbildēt
  20. xoct

    Manas domas ir taadas, ka pamatideja i nu jau klasiska un kontrastaina. Kaa jau visi flash izpildiijumi muusdienaas.
    Kaut kas patiikams ir shajos flashiskajos saitos.
    Bet ja jaarunaa par kopskatu, tad tas ir garaam, jeb maigaak izsakoties izskataas ka nejaushi kaads ir publiceejis lapas experimentaalo un nepabeigto variantu. Veel ir jaastraadaa un jaastraadaa pie dotaa saita. Galvenais ko dereetu vinjiem saprast ir tas ka shai lapai nav kopskata – kopkraasu un stila. Augsha izskataas ok. Nu jau shis stils ir kljuvis par standartu. Bet jaapdomaa – vai shii ir lapa, kuraa galvenais ir baneris??? Vai galvenais ir izcelt to ko vinji tagad izcelj. Rakstu sadalja – no coments (garaam!). Sorry, bet te veel darba dauc. Kad vinji panaaks vienotu noskanju, kraasas, tad buus ok. Njemsim to pashu tv3 saitu.. Vienkaarshi. Bet kopskats un dizaina elementi OK!

    Atbildēt
  21. LA

    2Kuuminš: Es tur nevaru ielogoties es jau divus accountus uztaisīju bet man kā nav pieejas tā nav tam jaunajam forumam sry (:
    2Shiazo: Es apdomāšu tavu priekšlikumu un uzmetīšu uz mailu, bet anyway tnx par piedāvājumu

    Atbildēt
  22. CAP

    ahaāa, es nemaz nezināju par to iespēju pieturot Ctrl palielināt textu:)))
    sē and wonder firefox:)

    Shii iespēja ir arī IE un jau ļoti sen.. tas ir tas pats kas View–>Text size–> ;)))
    Nekas jauns naf izgudrots…

    Atbildēt
  23. whatever

    šķiet, lapas dizaina pamatideja ir bijusi pat ļoti jauka. diemžēl (ne)izpratne par usability un ia jautājumiem, kā arī attēlu apstrādi to ir krietni pabojājusi.
    ak jā, 11px tahoma drīz sākšu neciest, citus fontus un izmērus latvijā dizaineri laikam nepazīst 😉

    Atbildēt
  24. kaspers

    Smieklīgi tie komenti, kur rakstīts, ka paši neko nejēdz uztaisīt, bet tagad kritizēs. Incanti tad priekš kāda kontigenta šī lapa ir taisīta?
    Čota man domāt, ka to lapus skatīsies/lietos 99.99% to cilvēku kuri tiešām savu mūžu neko nav uztaisījuši iekš weba!!! A kāpēc viņi nevar vēlēties ko labāku vai vismaz izteikt savas domas???
    Ja nemāk taisīt, tad atruna, ka tu pats neesi neko uztaisījis ir vienkārši stulba! Šitādus māksliniekus ar sūdainu mietu.

    Atbildēt
  25. IK

    Jo vecāks palieku, jo vairāk sāk likties, ka tā ideja par ‘mēs developējam, bet contentu liek pasūtītājs’ ir garām. Beidzot (pēc Čerija skiču apskatīšanas) man pieleca, ka tas baltais backgrounds zem tekstiem kreisās puses blokos ir nevis smags defekts, bet tā ir domāts.. Ne reizi vēl savā dzīvē un 3gadu web developmenta pieredzē neesmu saskāries ar pasūtītāju, kurš saprastu, ka arī no contenta ir atkarīgs lapas smukums un kopiespaids.
    Diemžēl korporatīva web lapa ir tāda lieta, ko var uztaisīt cik gribi smuku, krutu un dārgu, bet pietiek ar vienu neparedzētu situāciju, lai kopiespaids paliktu viduvējs, vai pat slikts. LNT lapa ir tam spilgts piemērs.
    Risinājums – pat nezinu. Vai nu jāatgriežas laikos, kad visu contentu liek izstrādātājs, vai arī jāveido ārkārtīgi stingrs reglaments, ko un kā klients savā lapā liek. Es saprotu, ka tagad Graftonam visticamāk ir ūdens līdz potītēm, bet mēs te runājam par gatavu produktu, par kuru nevienam nav jākaunās..
    Just my 2 cents.

    Atbildēt
  26. R21vo

    čerija 1 skice ir tīri ok salīdzinot ar gala rezultātu..
    * aughšas headeris imo ir daudz par lielu (vismaz 100px)
    * teksta kastēs informācija neracionāli izkārtota
    * teksts fūterī nezkapēc salīdzinoši lielāks nekā teksta kastēs.. (par svarīgu to toč neav nosaukt)

    Atbildēt
  27. IK

    Bet ja godīgi, tad šoreiz gļuks ar baltajiem tekstiem ir akmentiņš Čerija dārziņā, jo skicēs nekur nefigurē vairāk kā 1 rindu garš teksts, lai gan to paredzēt nebija grūti 😉

    Atbildēt
  28. Pow

    23. Ainārs Binārs:

    Tas ka pods.lv hedera izcilā ainava ir fotogrāfēta absolūti līki, līdz ar ko debesis ir pāreksponētas tā, ka koku galotnes ir izdzisušas, un veerojamas arī hromatiskās aberācijas (rgb slāņu nobīde), kas liecina par fotoaparāta slikto optiku, tas nekas, nekas.

    Nepiekriitu, ka tas automaatiski noziimee sliktu optiku (kaut arii pienjemu, ka bilde tieshaam ir taisiita ar kautkaadu leeto kameru). Arii ar labu optiku un digitaalo kameru paareksponeetaas bildees buus noveerojams t.s. "purple fringing". Probleema ir "CCD blooming".

    Atbildēt
  29. Spameris

    <q>Ja nemāk taisīt, tad atruna, ka tu pats neesi neko uztaisījis ir vienkārši stulba! Šitādus māksliniekus ar sūdainu mietu.</q>
    Necepies tik ļoti.
    Runa ir par to, ka vietējie guru koderi noliek visu, izņemot to, ko taisījuši viņu guru koderi draugi un guru koderi ārzemnieki, kuri ir tādi kā elki vietējiem guru koderiem, jo tikai minēto autoru garadarbi atbilst W3C standartiem un vispārējo uzskatu par funkcionalitāti standartiem. Šinī gadījumā tu pilnīgi nēsi izpratis domu, doma 3 vārdos bija tāda: NEDOMĀSIM TIK MATEMĀTISKI. Savādāk web domāšana jau sāk aprobežoties ar to, ka hederim ir jābūt ne vairāk kā 100-150px, tajā var būt kāda bilde, bet labāk jau nevajag tādu greznību.
    More creativity, less mathematics!

    Atbildēt
  30. ZZZ

    Sakarīgāk lasītos ar:
    .filmas_links {font-weight: bold; color: white;}
    .filmas_links A:link { color: white; text-decoration: none;}
    utt…..
    nezinu, kas paliks pāri no css

    Atbildēt
  31. Spameris

    Bet ja godīgi, tad šoreiz gļuks ar baltajiem tekstiem ir akmentiņš Čerija dārziņā, jo skicēs nekur nefigurē vairāk kā 1 rindu garš teksts, lai gan to paredzēt nebija grūti 😉
    Autors: IK

    Zin tajaa laika kad taisiiju taas skices njemu reaalo infu no vinju ieprieksheejaas lapas, un tur tas nosaukums Friikshovs ar janu duljevsku arii bija visgaraakais teksts, un domaajams filmaam arii parasti nosaukumi nav uubergarie teikumi.. bet ko izdara jamie, saraksta kautkaadus zinju topikus, pa teikumam.. Protams visu sabojaajot.. vinji tak var piedomaat pie taa un sarakstiit normaali -saiisinaat.. Un par bilzu kvalitaati kuras vinji liek iekshaa neizteikshos.. Cik es skatiijos uz vinja servera ir atrodamas diezgan labas bildes augstaa izskjitspeejaa, taapeec domaaju ka probleemas vinjiem nevajadzeetu buut.. bet kur vinji izraka taas debiilas bildes kas ir saliktas tur tagad es tieshaam nemaaku teikt!!!!

    Atbildēt
  32. cherijs

    hmm man interesee kapeec netiek rakstiits par kaadu C4 kantora izstraadaatajaam lapaam… nu ko redzees kaa jums veiksies ar Latvenergo :)) a : coolynx

    Atbildēt
  33. Andris

    Ja vini vismaz vareetu normaali salikt NameServers … tagad taa lapa nemaz neveras, kaameert ardese netiek uzrakstiita laameru stilaa WWW[punkts]LNT[punkst]lv

    Atbildēt
  34. re

    tad labak butu paradit katra cilveka veidotos projektus un spriedelet 100 gadus par konkreto pikselju izvietojumu lapa… varbut vienkarshi meginat no sevis izspiest visu to labako? ka zinams cik cilveku tik gaumes…

    Atbildēt

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *