VisualRoute® 8.0b (Build 2235)

Ir iznākusi jauna versija VisualRoute® 8.0b (Build 2235) 1 740KiB, kas ir izmēģinājuma versija un darbosies 15 dienas. Programma pēc idejas ir diezgan līdzīga agrāk aprakstītai Pingplotter. Vienīgi VisualRoute uzdevums nav parādīt problēmas ar tīklu kādā no posmiem, lai gan arī to spēj, bet gan vizuāli parādīt, kur atrodas interesējošais dators.

Patiesībā jau precīzi noteikt konkrētās IP adreses atrašanās vietu neizdosies, jo programma var attēlot tikai to, kas atrodas tās datu bāzē. Savukārt datu bāzē atrodas diezgan virspusēja informācija, kas ir valstu vai maksimums pilsētu robežās. Ievērēt programmas spējas var šajā Online demo (nepieciešama Java) versijā.

Parotaļāties jau var, lai gan maksāt par tādu negribētos.

Programmas jaunumi:

Version 8.0b Enhancements:
o New map!! By popular demand VisualRoute now offers a physical map, in addition to the traditional political map — you choose which one to use!
o Improved tracing capabilities! VisualRoute now provides more powerful ‘intelligent traces’, reaching more destinations with improved accuracy
o New port testing capability! Allows you to check specific ports for availability
o Easier to use! Includes new ‘help’ items and updated analysis messages
o More flexible reporting! New display options provide greater flexibility for report presentations
o Updated geo-IP database, includes 27 new domains, over 700 new domain entries
o VisualRoute Server Edition security enhancement provides option to prevent traces to private addresses

5 thoughts on “VisualRoute® 8.0b (Build 2235)

  1. Daemon

    Ja godiigi, tad nekas iipashi jauns jau tas naff…. parotaljaateis kaadu briitinju var, bet domaaju ka lielaakajai daljai tas aatri apniks un sapraatiigs admins jau nu toch naudinjas neatstaas…par sho te hlamu.. 🙂

    Atbildēt
  2. she`ka

    Šis te nav līdzīgs arī PC Flank WhoEasy 1.0 , kur bija iespējams apskatīties, kas slēpjās aiz IP? Protams, lietojotkopā ar Outpost mūri… Vienīgi cik es saprotu, tad šis VisualRoute vēl parāda tīkla problēmas..

    Atbildēt
  3. she`ka

    Šis te nav līdzīgs arī PC Flank WhoEasy 1.0 , kur bija iespējams apskatīties, kas slēpjās aiz IP? Protams, lietojotkopā ar Outpost mūri… Vienīgi cik es saprotu, tad šis VisualRoute vēl parāda tīkla problēmas..

    Atbildēt

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *