CloneCD 4.3.1.7

Firma, kas tika izēsta no Vācijas tagad mitinās citā vietā un turpina strādāt pie sava produkta un izlaist jaunas versijas – CloneCD 4.3.1.7 2 054KiB.

CloneCD allows you to create excellent 1:1 copies of your valuable original discs. E.g., should your copy protected music cd not play in your car audio, the backup created with CloneCD will!

Programma piedāvā iespēju uztaisīt kopiju jebkuram aizsargātam CD.

CloneCD

CloneCD 4.3.1.7
– The “free update period” for Elaborate Bytes customers was a little tight, we are sorry about that!
– Extended free updated period for Elaborate Bytes customers
– Fixed HelpLauncher.exe to display english texts, if language is not available
– Updated Czech and Finnish languages

21 thoughts on “CloneCD 4.3.1.7

  1. Grrr

    Hmm. Kāda vispār ir zituācija ar šiem kloneriem?
    Man nekad nekas vairāk par Daemon Tools, Nero, laikam Fireburner(? neatceros vairs pat nosaukumu), nekad nav bijis vajadzīgs. Šamējais strādā pareizāk?
    Interesanti būtu notestēt uz savu Operation: Silent Storm instalāciju. Tur ir tāda figņa kā “Starforce protection system” kas reģistrē až kaut kādus sistēmas draiverus…
    Mūžīgi jānēsā disks starp māju un darbu, lai abās vietās varētu paspēlēt. Apnicīgi. :]

    Atbildēt
  2. Fresh

    Rakstaa jau tika mineets, ka CloneCD vai izmantot lai uz taisiitu 1:1 kopijas. Ja kopee ar Nero, tad var sanaakt probleemas ar aizsargaatiem cd. Pasham kaadreiz bija sitaacija, ka vajadzeeja paarkopeet Microsoft origjinaalo cd (tur bija kaut kaada speela ar puzleem) un ne Nero, ne kaada cita proga, to nespeeja izdariit. Paarkopeetais disks bija nederiigs.

    Atbildēt
  3. Jazz

    Labs proģītis!!!
    Man mājās uzinstalētas 3 CDR progas:
    Cdrwin 3.9c
    Bao
    CloneCD
    Nu ja EAC var skaitīt par CDR softu, tad 4.
    Pilnīgi pietiek visām manām vajadzībām!

    Atbildēt
  4. PolarLacis

    Te ta palasijos, ka tam Starforce protection system nav vel zalites tapat ka jaunajam Tages, tacu noveroti ir tikai krievu un spanu tirgum paredzetajos diskos.

    Atbildēt
  5. Anonīmais

    ok, visam jau ir atrastas zalites tomer!!!
    How to Detect : Use Protection ID or ClonyXXL
    Backup Solution :SF 1.0 & SF 2.0: Use Alcohol 120%
    SF 3.0: Cycling Manager 3 (StarForce3) images are succesfully emulated without any CD device in system except alcohol virtual cd
    you must unplug power supply from your cd, disabling secondary controlller in bios don’t help
    You need to un-plug all the IDE devices because starforce 3 will ask you to put the cd in a IDE device, if there is any IDE dev., nad the virtual drive is an SCSI device.
    the way to outwit StarForce 3

    Atbildēt
  6. takuzinis

    Piebilde, Elaborate Bytes ir Šveices firma, un tās produkts tika izmests no Eiropas. Jodelētāji tagad ir piereģistrējuši biznesu Karību salās. CloneCD + CloneDVD + AnyDVD + lētas matricas = intelektuālais īpašums dažam labam bikīt ieraudas. Bet dažam patīk un paliek vairāk aliņam.

    Atbildēt
  7. Jok`R

    Runajot par CD kopēšanu. Varbūt kāds var kaut ko ieteikt – situācija tāda, ka ir BIN fails. ar daemon tools palidzibu noemulēju cd un viss iet, bet kad ieraksta uz matricas – tad nevar nokopēt dažus failus. Mēģināju visādi, bet nāni… varbūt ja neviens nezin kas par vainu, varat ieteikt kādu softwari ar ko notestet tos iso un bin failus.

    Atbildēt
  8. raiviic

    2Jok’R: pareizi Grrr saka, .bin bez .cue normaali nedarbosies. ja jau ar daemon Tools viss sanaak, izvelc CD saturu kaadaa mapee un cep matricaa no turienes. ja nav bootable, viss buus OK.

    Atbildēt
  9. Sarky

    Ar tiem cipariem taa uzmaniigi, – ja nepareizi, tad CloneCD 4.3.1.7, rakstot disku, “beidzee” datoru, un nobeidzee matricu. Taadeelj arii ir tas augstaakmineetais *fixed* gjenerators, ko arii izmantojiet!

    Atbildēt
  10. Anonīmais

    Nepelniiti aizmirsts BlindWrite 5
    Veselibas atjaunoshana katru reizi, cik tur to dienu apmeraa. Muuzhiigi jauns.
    Izveidojam no taas purgas zemaak piemeram counter_reset.reg failu un kad vajag,
    to pielietojam. Ari ar bsa visam vajadzetu but kaartaa.

    REGEDIT4
    [-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREVSOBw5]
    [HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREVSOBw5]
    “Crash”=dword:000000

    Enjoy 😉

    Atbildēt
  11. dunduks

    Iesaku aizsargato filmu cd kopesanai. Man bija gadijums, kad clone netika gala ar uzdevumu, bet bw to izdarija atri un erti. Klonejot data cd laikam gan vajadzetu pietureties pie parbauditam vertibam. Bet alternativa 100% . Tas pa teemu, sorry, ka ne pa clone.

    Atbildēt
  12. Dumikis

    Klau, varbuut esmu dumikis, bet man galiigi nepielec kaa tos cipaarus dabuut ieksaa – taadas opcijas kaa Enter Registration code vispaar nav, saglabaajot kaa *.clonecd un lietojot RegCloneCD.exe arii nee neiet, tjipa sore nav kautkas tev pareizi.
    Kaa saciit jaasaka HELP.

    Atbildēt
  13. baisais

    nekādu problēmu, viss aiziet, nekādu reģistrāciju nevajag, un tos fakinos ciparus arī nekur nav jāmet, paņem pirmo versiju un uztaisi apgreidu – iebliez pa virsu 4 versiju

    Atbildēt

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *