74 thoughts on “IE6 CSS nāve

  1. sarcasm

    SecurityFocus lapaa:
    Hi,
    the following HTML/JS/CSS-Code crashes IE6 immediately through a
    combination of:
    1. textarea in table in div
    2. css:overflow-y:hidden
    3. changing the scrollbar-base-color
    4. moving the div
    I think IE tries to move the native OS-scrollbar-widget, which is not in
    place.
    If point 3 is removed, the page works fine.

    taatad nevajag izmantot ie specifisko scrolbar kraasas nomainju.

    Atbildēt
  2. e

    eh, nesanaaca man savu eezeliiti notesteet ;PP

    While trying to retrieve the URL: /exploit/ie6css-crash.html
    The following error was encountered:
    Access Denied.
    Access control configuration prevents your request from being allowed at this time. Please contact your service provider if you feel this is incorrect.
    Your cache administrator is webmaster.

    Atbildēt
  3. Gan`X

    Zeel ka tas nestraadaa uz 5 Eezella :/.
    Kas iisti notiek? paraadas erors un auzveraas eezelis vai kompis mokaraas 😕
    Pleezz pasakiet.

    Atbildēt
  4. Nu nez

    taa arii nesapratu, kur fishka. Fiksi paraadiijaas lapele, ka es pat neko nepamaniiju, aizveeraas, piedaavaaja error reportu nosuutitt un viss. Viss iet un straadaa. A gdje prikol? (pie kam man w98)

    Atbildēt
  5. coolynx

    Norkijs: es to nepubliceeju, jo reaali jeegas nav taa kaa iznaaca jaunaa versija. bez tam sho infu iesuutiija bugtrakaa tikai peec tam, kad iznaaca jaunaa versija, buutu pirms arii ieliktu pie reliizes infas…

    Atbildēt
  6. IMAGin

    Nez… manam IE6 ne silts ne auksts no taa loga… tieshaam tikai textarea palecas uz augshu un viss…
    A es jau sapriecaajos ka buus “action” ;)P

    Atbildēt
  7. Vaards

    Uzspiedu, piemiedzu acis un pagaidiiju… Veel pagaidiiju… Aaaa – izdomaaju kautko lodzinjaa parakstiit… Nemirst maita… Saaku lasiit komentaarus… Izlasiiju…
    Shamais veel dziivs. Versija man taada pasha kaa CLX piemineetaa, tikai ar SP1 + un ar paareejiem ielaapiem, kas tuveejaa laikaa bijushi izsniegti eezeliisha apshuushanai 😉
    he he – Eezeliitis rullee! Pat lielaakie niideeji nevar atrast skriptu kaa jamo nokaut ;-)! Kameer Mazjilas nespeej pat exe failu peedejaa laikaa idarbinaat (Mazjilu pods.lv topikaa skatiit, kursh bija aktuaals pagaajushaas nedeeljas beigaas 😉

    Atbildēt
  8. Arturs

    Uzkāra – nu un…?
    Kompi var uzkarināt vēl vienkāršāk – ņemam cirvi un cērtam gabalos. Jautājums – priekš kam?
    Droši vien, man klups virsū mazohistu bars, kas ikdienas uzraksta pārdesmit skriptus, kas nokauj IE6, MS Office vai vēl kādu softu.

    Atbildēt
  9. uupizz

    Viena dalja tie kas lieto m$ ir pohuisti un liek miiksto virsuu uz visgudriibam. Nevajag lieki sarezhgjiit elementaras un ne visiem svariigas lietas

    Atbildēt
  10. Storms

    Pievienojos Arturam un uupizz. Un man pofig vai esmu mazohists vai sadists, man ir labi un tas galvenais. Taapat man ir smagi pofig ka kaadam ir slikti no taa ka man ir labi.
    Galugalaa ja kaadam tik shausmiigi nepatiik IE un MS tad lai liek shaadas un veel citas kakas savaas paagees lai piespiestu IE lietotaajus neapmekleet taas, bet neredzu sheit logjiku jo visi ciinaas kaareizi par lielaaku lapas apmekleetaaju skaitu. A tie kuriem kautkas ir jaaierobezho tam ir krietni vienkaarshaaki tuulji – autorizaacija, vai arii prasts skriptinjsh kas atkariibaa no browsera versijas pasuuta uz pods.lv vai laizh taalaak.
    A mazsturbeet skaitot cik uz tava skripta uzkaarushies useri… Tur mazliet galvinja jaasaspiezh (IMHO pat abas, kam ir divas).
    Protams fakts kaa taads – gljuks ir. Bet ir veelviens fakts – shis gljuks jau ir izlabots pirms podaa paraadiijaas. Neredzu shai situaacijaa atshkjiriibu starp IE un Opera gljukiem. Tad kaapeec IE gljuks bija jaapublicee arii peec bugfiksa iznaakshanas ja Opera gadiijumaa tas netika publiceets? 🙂

    Atbildēt
  11. coolynx

    Storms: tas laikam bija man uzbrauciens. operas gljuku nau nemaz tik daudz un tos uzreiz izlabo. par sho ie gljuku nebiju agraak ne dzirdeejis, ne redzeejis, bez tam man nav taadas paranojas kaa arii darba pienaakumos neietilpst katru riitu likt visus ielaapus, ko izlaizh m$, kur nu veel izsekot tiem visiem liidzi. arii eezeliiti nelietoju jau gadu tikai tik cik vajag darbam testiem, bet arii negribiigi.
    bez tam shis exploits bija tik idiotisks, ka nenotureejos nopubliceet. gluzhi taapat kaa tas ar primitiivo html kodu bez body tagiem, kas nokaara eezeliiti. un veel viens moments – eezeliiti lieto virs 50% lietotaaju, bet operu nedaudz vairaak par 5%. ir biku shkjirba caurumu noziimei 🙂

    Atbildēt
  12. coolynx

    Djuke: esmu paarliecinajies, ka labaak, tomeer ir nelietot liikas programmas, lai nebuutu par to jaadomaa un nevajadzeetu neko *automaatiski* updeitot bez manas zijas. katram savas izklaides.

    Atbildēt
  13. ndqc

    galvenais ka taa automaatiskaa updeitoshana arii ir liika padariishana… nereti gadaas ka windoze paarstaaj “normaali” funkcioneet peec kaarteeja “update”… bet to jau visi taapat zin 🙂

    Atbildēt
  14. c.

    Heh, a vispār skaisti – uz 1/2 sek parādās dos logs un aizver visus iexplorerus, bez nekāda brīdinājuma, bez nekā…sviests. Nu nevar to piedot un pieņemt par normu, pat useriem vajadzētu to saprast beidzot. Bļin, nu takš pat ms-am vienreiz vajag kvalitātes standartus kaukādus ievērot.
    Vso, atjaunošu savu nodrāzto t-krekliņu ar MS SUX 🙂

    Atbildēt
  15. coolynx

    starp citu, kaapeec juus visi maanat serverus ar feikaam paarluuku versijaam?
    paraadiet man to lapu, kas deelj “IE shiltiites” raada labaak nekaa bez.
    pashi liek liikas versiju atbildes un, tad raud, ka lameri vadaas peec statistikaam 🙂

    Atbildēt
  16. StarRider

    Dazhs labs kas te postee komentus ivai nu vispaar nav dzirdeejis, vai arii palaidis gar ausi veco, labo patiesiibu, ka interneta paarluuks ir vieweris, kam lemts apskatiit veba kontentu un kuram nebuut nav jaataisa pashapmierinaatajam lietotaajam paarsteigumi ar peekshnju nospraagshanu tikai taapeec, ka kaadas veba lapas kods ir liiks. Vot taa.

    Atbildēt
  17. Vaards

    To coolynx: (..) labaak, tomeer ir nelietot liikas programmas, lai nebuutu par to jaadomaa un nevajadzeetu neko *automaatiski* updeitot (..)
    Autors: coolynx :: 23.10.2003 / 22:04

    Ciitiigi sekojot liidzi peedeejaa raksta komentaariem par “profesionaalajiem brouzeriem”, atliek vien secinaat, ka coolynxs gatavojas atgriezties IE lietotaaju pulcinjaa 😉 Jo probleemu ar programmas normaalu funkcioneeshanu ir gauzhi mazaak 😉

    Atbildēt
  18. sorehead

    Breeze by flyson
    Version 1.5, Updated 2003-09-29
    Install (155 KB)
    Visit Homepage
    Breeze is a simple Mozilla theme.
    Up and ready to rule the world!:P

    Atbildēt
  19. she`ka

    jautaajums banda.lv veidotajiem:
    a tie onkulji, aks redzemi kaa banda.lv logo esat jus pashi vai ari interneta izrakat bildi..kur tos cilveekus njeemaat? :))

    Atbildēt
  20. NetMan

    starp citu, kaapeec juus visi maanat serverus ar feikaam paarluuku versijaam?
    paraadiet man to lapu, kas deelj “IE shiltiites” raada labaak nekaa bez.
    Autors: coolynx :: 23.10.2003 / 23:07
    Piemeeram Unibankas i-bankaa ar Operu nevar tikt iekshaa, nenjem pretii paroli. Uzlikushi tur super security un naakas izmantot tikai IE :))

    Atbildēt
  21. SomeGoofy

    IE6 ar SP1 + miljons ielāpu – kirdiks klāt, nosprāga gan.
    Nu tas gan norāda uz to, ka IE programmējuši sīkie zaļie krūmu dīvainīši.
    Kārtīgam progzim pienāktos cēli paziņot: “ej, ka tu ar savu stulbo lapas sourci dillēs,
    nerādīšu un nesprāgšu, ē :O)”
    Nu ja, šitā ute (bugz) tikai lieku reizi apstiprināja elementāru aksiomu: ārkārtīgi maz ir tādu progzu, kuras iet kā tanki, jebkuros lauku apstākļos, BET tomēr ir!
    Ja jau par brīvu tādu IE dāvā, tad jau gan, lai sprāgst vien, ko no tāda prasīt… BET tomēr tādam lielkantorim kā M$ tas nu gan pluspunktus nekādi nekrāj.

    Atbildēt
  22. Vaards

    2 SomeGoofy:
    Ja nesi uzshuvis vajadziigos ielaapus savaam caurajaam bikseem, tad nav ko briiniities par apsalushiem pautiem. Uzshuj vajadziigos ielaapus un tad paskaties.

    Atbildēt
  23. anti ZBH

    Veicu testu- ar JavaScript ielādēju XML failu ar 21 000 elementiem objektā

    Rezultāti:
    – Internet explorer: 610 sekundes
    – Mozilla: 20 sekundes

    Draudzīgi sakām: paldies Bila onkuli. Tava firma taisa lielisku programmatūru.

    Nu ko, kārtējo reizi MicroSoft InternetExplorer atsūkā. Nez, kur MS visus savus miljardus grūž? Programmu lēndarbības palielināšanā?

    Atbildēt
  24. SomeGoofy

    2 Vaards
    Pag, pag taas tak nav maneejaas cauraas biksas, JO peec kaadiem tur licencesans nosacijumiem programmprodukts man nepieder, man pieder tikai lietosanas tiesibas. Nu luk, taadeelj, es piemeeram Taveejos parashuutus nost neraushu un ielaapus virsuu nelikshu – vai ne :O))) Un IE gluzhi taapat kaa jebkuru citu 100% aizlaapiit nav iespeejams principiaali (to tach jebkuraa teorijaa pasaka…)

    Atbildēt
  25. Vaards

    Var jau buut ka es paaraak safanojies par M$ ( kaa dzahi varbuut domaa ;), bet izraadaas M$ mani nemiil… Gribeeju pastiities, kas labs ieksh Mikrobsofta ir par Lodzinjiem pasaciits, bet shamais domaa, ka mans brouzeris neatbalsta redirektu… Mosh vinji pashi jau paargaajushi uz Mazjilu? Tad gan es buutu kritis kaunaa…
    Kaa ar Jums Mazjilas un Baleta atbalstiitaaji – MS atbalsta redirektu, kad apskatiet sho lapu ;)?
    http://windows.microsoft.com

    Atbildēt
  26. SomeGoofy

    IE6 saka – negugukajet tavs braucitajs.
    Your browser does not support automatic redirection.
    Please click here to go to the Microsoft® Windows® site.

    Atbildēt
  27. Vaards

    Par to jau es arii saku…
    Bet kaadreiz taads links pat bija… Ne velti es shamo no faivoriteem tiko izkasiiju… Uzspiedu – un sapriecaajos, ka ir kaukas incants ko podaa iefleimot 😉

    Atbildēt
  28. Pngvīnists, Tizlais.

    būtu labāk kaut ko uztaisījuši, nevis lauzuši svešus produktus – ja jau tik slikts ir, tad nelieto – ir taču alternatīvas.

    Atbildēt
  29. Kirils

    nu nokaaraas… bet shitais errors man katru dienu…
    kad exploreris censhaas man norenderot garu tabulu ar kraasam, spaniem un linkiem. (tabula uz kaadiem 100000 ieraxtiem) 🙂
    veeljoprojaam nav safixojis faking microsofc

    Atbildēt
  30. drformat

    Te tev nu bija alternatiivo browsery bezbugainiiba :)))
    http://rus.delfi.lv/news/computers/software/article.php?id=6621308
    LV delfos neredzeej taadu rakstu.
    Prognoze – jo vairaak saaks lietot operas, mazilas etc., jo skaudraakas paliks to buglistes un pat pienjemu, ka daudzi bugi paarspljaus IE.

    Atbildēt
  31. ui

    ta ir baiga cuciba
    nav pat informacijas, vai Operas 6. versija ari ciesh no shis kaites
    cik sapratu, tad shai negarsho “file:” protokols, tachu diemzhel neizdevas taas exe failos to atrast, varetu vienkarshi izlabot

    Atbildēt
  32. eermaniitis

    nu gljuks !!! .. pirmoreiz nospraaga kaa nemetaas
    nu ziepeeju peedas un dodos uz win update – shamais saka ka viss kulee
    nu eju veelreiz uz to crashu – i nekaa – tipo pat njakas nav bijis … taa ka gljuks jau ir , tik kur?

    Atbildēt
  33. drformat

    to ui: taa ir absoluutaa cuuciiba ka nekur skalji par to nerunaa.Tas ir no seerijas pasham balkji acii nesaredzeet, pie tam visaadi KAKAS un LAKAS tik piemet pagaliites pie gruzdoshajiem mazmiikstajiem. Man te gadiijaas palasiities viena no krakereeshanas speciem (redplait, ja esat dzirdeejushi, visaadas paziistamas softjinas lauziijis ar siikiem aprasktiesm un teoreetiskiem izskaidrojumiem) apcereejumu par aplikaaciju aizsardziibas iespeejaam linuxaa (pieziimeeshu, ka redplait neapshaubaami ir autoritatiiva personiiba shajaa jomaa) – manaa uztveree tas nenoziimee OpenSource triumfu, bet gan pilniigu bardaku kas var saakties ievieshot shos risinaajumus masveidiigi.

    Atbildēt
  34. Djuke

    drformat: moka vari iemest linku? lapraat palasiitos…
    es kaukaa ar esmu maniijis ka diezgan biezhi taadu viedokli, ka opensources variantaa ir baigais bardaks, jo katrs var mainiit kodu peec savas patikas… bet nu dzivos redzes…

    Atbildēt
  35. drformat

    to Djuke:
    http://www.web-support.ru/net-security/sec_33.shtml
    veel shis tas labs ir uz http://www.computerra.ru/ atrodams tjipo
    http://www.computerra.ru/focus/coment/30257/ :))

    Atbildēt

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *