DAEMON Tools 3.41

Parādījusies jauna versija DAEMON Tools 3.41 505KiB. Ar šito verķi var taisīt virtuālos diskus. Manas vajadzības pilnībā apmierina. Teiksim ienāca jaunais ofiss, uzmontēju kā virtuālo disku, paspēlējos un izdzēsu, bet vajadzīgo iecepu matricās. To pašu var darīt arī ar spēlēm. Diski tagad lieli un nav jābojā matricas pagaidu spēlēm…

Changes in Current Version:

* Added plugin support for mounting 3rd party images
* Added support for multiple language files
* Support for *.pdi files (Instant CD/DVD) added
* Many other enhancements and fixes

Izstrādātāju mājas lapa www.daemon-tools.cc

13 thoughts on “DAEMON Tools 3.41

  1. Didulis

    shitais pats par sevi rullzz. Ieprieksh pietureejos tikai pie WinISO, bet kad savajadzeejaas arii tuuli prieksh *.cue u.c. virtuaalajiem diskiem, tad uzinstaleeju shito. Buus jaanotestee arii jaunaa versija. ;-))

    Atbildēt
  2. Kuuminsh

    Alkahol120% vaj kaanmu jamais saucas…
    jamais pa manam vairaak disku imidzu formaatus atpazina. Protams smagneejaaks jamais ir un laiakm pat seriaali vajadzeeja.

    Atbildēt
  3. Anonīmais

    Kāds ir tos many other enhancements and fixes izmēģinājis? Lietoju 3.29 un pagaidām nav nepieciešamības pēc jaunāka.

    Atbildēt
  4. zampa

    Labs, viegls tuulis. Palaid, uzmountee virtuaalo disku, izej no softa bet disks paliek. Resursus prkatiski need nemaz. Palaizhas paaris sekundees. Rul.

    Atbildēt
  5. ui

    subj nesen dikti nodereja. bija vairaki CD (.bin izskataa) ienakushies, ko vajadzeja notestet, pietam, nesachakarejot pamata win sistemu! ok, risinajums – VirtualPC, kas maak datora CD-iekartu (vai kadu .iso) piemontet virtuaalajai OS. kaa izradijas, tad maak ari daemon-tools emuleetu draivu pakjert un piedavat virtuaalajai OS, ar visu autorun 🙂 tas palidzeja izbegt no viena lieka solja – .bin konverteshanas uz .iso (diska vietas aptruukaas)

    Atbildēt
  6. yyyryr

    man i XP windows ,bet kaapeec interesanti man nekopee failus? atsuutit luudzu adbildi kaapeec man nekopee failus varbuut windows deelj? nez iisti man veel uz windows ME millennium gaaja – paarliku windows neiet!!!

    Atbildēt

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *