Media Player Classic 6.4.6.1

Iepriekšējā Media Player Classic 6.4.6.0 versija ar noklusētajiem iestādījumiem nekorekti strādāja ar dažiem MPEG failiem. Cerams, ka jaunā Media Player Classic 6.4.6.1 versija strādās korektāk.

Changes:
This release is mainly for fixing the problems of the new mpeg decoder.
– it is no longer “mmx-only”, it can detect and use the optimal cpu specific functions.
– will extract the aspect ratio from the sequence header and not from the connection media type because some alternative splitters seem to forget about setting it (mainconcept…).
– removed a few gliches from around the dvd menu navigation.
– there is a new property page in the options for adjusting a few settings of the decoder (deinterlacing method, forced dvd subs on/off, brightness/contrast/hue/saturation).
– deinterlacing improved, most noticably for ntsc movies.
– coloring problems in rgb16 fixed.

Lejupielāde:
Media Player Classic 6.4.6.1 priekš Windows 2k/XP 792KiB
Media Player Classic 6.4.6.1 priekš Windows 9x/ME 796KiB

P.S.
Failu serveris download.pods.lv ir atgriezies.

73 thoughts on “Media Player Classic 6.4.6.1

  1. Volzha

    Jā šis players man ir uzreiz pēc BsPlayer, tikko arī nosūknēju un iepatikās =). Pat Nekādi tur instali nav tik viens exe un aiziet.

    Atbildēt
  2. Airis

    Mani pilniiigi apmierina wmp 9 , varbuut ir shaadas taadas funkcijas kuras vajadzeetu, bet netaisos piegruzhot sisteemu ar dazhaadiem pleijeriem lai nobremzeetu windowsu.

    Atbildēt
  3. Yoda

    To Airis :))
    Ja nu kas piegružo, tad pats WMP, sākot no versijas 7.0. Esmu pāris reizes uzlicis dažādas versijas, bet tagad bēgu kā no uguns. Nevajag man programmu, kas veras vaļā 4 – 10 sekundes, ja citas verās 0,5 sek uz tās pašas kārbas.
    Pārējiem:
    Starp citu, lai kā es to MPC slavētu, tomēr versija 6.4.6.0 man gļukoja arī ar AVI failiem – video vienkārši iesala. Tiesa, tie bija pašfilmētie faili un pinnacle kodeki. VVZ, bet kad nikns uzliku atpakaļ 6.4.5.8, viss atkal gāja kā smērēts.
    Pārdomām man ir divi jautājumi programmētājiem:
    1) vai kāds ir ievērojis, ka programmas ar apaļiem nummuriem gļuko krietni vairāk? Katrs “dzinēja”, dizaina u.c. būtisks uzlabojums šausmīgi izčakarē performanci, security un visu pārējo. Piemēri – Nero 6, Opera 7 u.c. (da figa)
    2) vai kāds ellē pārkompilējot softu nevar tās programmas izmērus saglabāt pieklājīgi mazus?????? katra jauna versia ir kluci lielāka kā iepriekšējā. Tagad, protams, ar 80 GB HDD tā nav problēma, bet manuprāt tas ir tāds pats risinājums, kā braucot ar autiņu uz darbu, katru dienu vadāt līdzi 5-6 cementa maisus. Na kakaoj hren tas vajadzīgs???

    Atbildēt
  4. Creator

    to Airis:
    kaa tu domaa cik sver windows media player 9? un ko vinjsh gaazh iekshaa sisteemaa? – saliidzini ar so pleijeriiti un redzeesi ka buus vismaz desmitkaarsha starpiiba aatruma/stabilitaates/sisteemas piegruzoshanas zinjaa un taa starpiiba buus ne jau mediaplayer 9 labaa
    taa ka padomaa ko runaa un tad muldi komentos

    Atbildēt
  5. Airis

    Bet prieksham tureet divus pleijerus, divus interneta paarluukus? Diez vai tas veicinaas datora atrdarbiibu. Zini, media pleijeri tu nu nekaa pilniibaa neiznjemsi no windowsu vinsh tur taa iekauseets ka dalja tik un taa paliks (attiecas uz xp par citaam os nezinu).
    Starp citu, es nekad netaisos tureet divus I-net paarluukus, ja IE veel varetu iznjemt tad varbuut, bet ja staav uz datora divi paarluuki par dazhiem procentiem i-neta aatrums un windowsa samazainaas, par to esmu paarliecinaajies.

    Atbildēt
  6. Vegetablis

    Yoda: 1) taa nu tas ir, ka liekot klaat jaunas fiechas – gljuku iespeejamiiba pieaug vairaakkaart – taapeec man patiik lietot ne nu galiigi pashas jaunaakaas versijas, bet kaaa teikt – vienu numuru ieprieksh (vaitad nero 5 diskus vairs neraksta?).

    2) aciimredzams ka nevar – nu kaa ta var pielikt taas jaunaas fiechas nepalielinot izmeeru?

    Atbildēt
  7. ppezh

    nu jaa wmp9 protams gaazh sisteemaa visaadus meeslus, bet straadaa saliidzinoshi labi un aatri. ja wmp8 ir liels, leens, murgains gljuku klucis, tad wmp9 es atziistu par daudzmaz ok.

    Atbildēt
  8. Airis

    to Pow
    Bet ja esi papagailis taa arii pasaki, nav savu domu vai ne?
    Laikam esi no tiem, kursh padzirdeejis saucienu windows must die, saaac to lietot tikai nav ne mazaakaas sajeegas kaapeec to taa sauc.

    Atbildēt
  9. Krotow

    O, jā, ir progress 🙂 Kad parādījās 6.4.6.0 versija, uzkopēju jamo pa virsu iepriekšējai un pēc tam kodu pirkstos par to, ka bilde bija ~1cm augstumā un izstiepta ārpus ekrāna robežām [8-[ ] Tagad viss atkal iraid Ok.

    Atbildēt
  10. coolynx

    Arnolds: shis pleijeris peec idejas ir domaats lietprateejiem. un lietprateejiem nepatiktu, ja kaut kaada programma tuuliit peec instalaacijas asocieetu visus media failus ar sevi. taapeec tas ir jaadara pasham. es teiksim ljoti pat iebilstu, ja tas notiktu automaatiski. man nav gruuti aiziet uz attieciigo izveelni un nokonfigureet sho programmu taa kaa man tas patiik 😉
    Options -> Player -> Formats.

    Atbildēt
  11. ui

    hmm, intrsanta shtuka!
    man gan diezgan atri izdevas jamo nokaut (XP restarts bez zila loga), tachu lidz tam paspeju konstatet, ka caur to var blenzt: .mov .wmv .rm, protams .avi, kursh ari bija pedejais…
    laikam parak daudz gribeju no MPC: sakrukjiju ta, lai ar normalam (manuprat) malu attiecibam bilde satilptu ekrana aukshdalja un leja kadi 25% josla paliek subtitriem, plus pie divreiz atraka playback meginaju partit uz citu vietu…
    kadi citiem noverojumi stabilitates sakaraa?
    MPC izskatas pielietojams ari korporativa vide: tipa sainstalet visadus Realus/Quicktaimus, bet neljaut tiem piesaistities pie saviem paplashinajumiem… nez vai tas ietu cauri ari ar IE framees utml. embedeetiem video!?
    iespejams, pietiek jamo paslept zem mplayer2.exe …

    Atbildēt
  12. dibens

    Man shitais klucs nepatiik. Vinjsh totaali gljukaini pleijo video – viena filma raustaas, otra – vnk apstaajas filmas viduu, bet wmp9 taas atspeelee dieviigi.

    Atbildēt
  13. Storms

    Piekriitu ka jamais vareetu buut labaaks par WMP9 kautvai aatrdarbiibas un apjoma zinjaa. Pats esmu izmeegjinaajis daudz un dazhaadus atskanjotaajus (tiesa tas bija vismaz pus gadu apakalj) un visiem bija savas probleemas. Vislielaakaa probleema bija taa ka nevareeju izdabuut lai jamie man AC3 skanju uz Extigy palaizh. Vieniigais kas to speeja – InterVideo WinDVD Platinum, to tad arii lietoju. Kvalitaate ir OK. Cita lieta ka nav tik funkcionaals un pielaagojams. Visa darboshanaas ap vinju sanaak visai “kokaina”, bet galvenais ir rezultaats.

    Atbildēt
  14. Airis

    Ar sho pleijeri kaa bildi palielinu pa visu ekraanu, viss saak bremzeet it kaa man buutu par maz operatiivaas atminjas ar WMP9 nekas taads nav. Un veel cilveeki meegina iestaastiit ka shis ir daudz labaaks. Vieniigais kaadeelj ir veerts lietot ir iespeejamiiba atskanjot mov failus.

    Atbildēt
  15. hu ha

    2 Airis: izskataas ka tu vienkaarshi esi ietiepies uz savu WMP9. Ja jau taa, tad lai arii paliek.
    Vieniigais itkaa gljuks ir tas, ka jaunaa versijaa verot valjaa failu uzreiz aizlec uz MyDocuments diru un nevis paliek tur kur ieprieksheejais fails veerts (bet varbuut taapeec ka uz n-tajaam versijaam kopeets virsuu)

    Atbildēt
  16. meenestinnsh

    nuu nez…godiigi jums teikshu savaa muuzhaa esmu daudz patieshaam daudz playerus lietojis…jo kaste nav no taam aatraakajaaam un codec packas arii ar taadu lapu kaudziiti ir savaakushaas… 1. kaart tiem kas gribeeja muuziku klausiities…muuzikai nekas labaaks par winamp veel nav liidz pat shai dienai izgudrots peec manaam domaam! 2. kaart no playeriem skaidrs ir viens lai players normaali raadiitu un nebremzeetu vinjam ir jaabut ar pec iespeejas mazaaku grafisko interfeisu…ko var teikt par wmplayer2 noteikti…bet pats vislabpraataak lietoju BSplayer…un nav nevienas probleemas…aatri veras valjaa, gludi raada un daudz opciju un cik lietoju ar iipashiem gljukiem ar neesmu saskaaries! bet players principaa ir gaumes lieta…bet godiigi teikshu ka lietot WMP 9 ir tas pats kas gaumes deelj vasaraa ar sleeposhanas kombinzonu staigaat!

    Atbildēt
  17. InDOOM

    shis players r0x. Atspeelee visus formaatus. Arii SWF failus. tikai nevar flash speeles laist, jo uz dubultklikshkja maina uz full screen 🙂
    Bez tam sho playeri var ljoti labi izmantot prieksh autoruna cd filmaam. Tam gan labaak kaadu vecaaku versiju pamekleet, kas ir mazaaka par jaunaako versiju. Viens autorun.inf fails un mplayerc.exe un viss notiek
    [autorun]
    open=mplayerc.exe filma.avi /fullscreen /play /close
    Bez tam, players skataas, ja tajaa pashaa direktorijaa ar taadu pashu faila nosaukumu (saakumu) ir arii mp3 fails, tad to vinjs automaatiski pieliek pie sekundaaraa audio celinja. Skaits laikam nav ierobezhots. Nerunaajot par to, ka atskanjo arii iekodeetos dubultos audio celinjus.
    vieniigais veel nav sanaacis, lai vinjsh ielaadee subtitljus pats. Tagad to dara vobsubs.
    Ja kaadu interesee, ir arii mirca dll, kursh nolasa infu no mpc avi un mpg failiem.

    Atbildēt
  18. InDOOM

    un tad veel viena ljoti noderiiga lieta, ka ar keypada cipariem var mainiit bildes izmeeru. Un ne tikai proporcionaali. Ja ir piemeeram, saspiesta bilde vai izstiepti gjiimji, tad to visu var superiigi noreguleet. Domaaju daudzi playeri sho nevar izdariit.

    Atbildēt
  19. Creator

    to meenestinnsh
    tu laikam neko neesi dzirdeejis par apollo un citiem mp3 palyeriem? – winamp ir viens no sliktaakajiem ko man ir gadiijies redzeet
    bet ja cilveekam laacis uz ausiim uzkaapis, tumas un skanjas karte suudiiga tad jau var arii winampu lietot …

    Atbildēt
  20. Airis

    Nu jaa laba lieta taa ka tas maak atskanjot failus prieksh, kuriem vajadzeetu kachaat atsevishkju pleijeri, bet es nesaprotu kaapeec vinsh saak taa raustiities, kad uzlieku uz pilnekraana rezhiima un pameeginu patiit filmu. Un kad pilnekraana rezhiimaa saaku staigaat pa opcijaam bilde raustaas. Es neesu nekaads wmp9 fans, bet ar to taadu probleemu nav kaut arii vinsh ir daudz kraasainaaks par sho.

    Atbildēt
  21. meenestinnsh

    to creator: hmmz skanjas karte patiesi atziistu nav no labaakajaam…tumbas ir aiz muuzikas centra kuru izmantoju kaa pastiprinaataaju…un godiigi tev teikt lietoju winamp 2.9 un saliekot vinjam virsuu paaris pluginus un nokonfojot skanja ir patiesi laba bez tam piereguleeju winampa un veel muuzikas centra equalizerus un ir ok…tiira skaista skanja…bez iipashaam probl..bet taa shoreiz patiesi ir gaumes lieta kur muuziku klausiities….bet WMP 9 tas patiesi nav!

    Atbildēt
  22. Yoda

    To Airis:
    Pamēģini uzlikt vecāku versiju, man tās jaunās nevisai. Man vislabāk iet 6.4.5.8, ar to es pat pārmetu pašfilmētās filmas uz videomaģi – ideāli, ka var “apgraizīt maliņas” u.c. Nekad neviens video nav raustījies vai negājis. Varbūt vaina ir XP?? Man ir 2000, tas tomēr nav tik ļoti integrēts ar WMP.

    Atbildēt
  23. KKTK

    Par MP3 Playeriem… Jebkursh MP3 jau peec definiicijas skan shvaki. Kompju skanjas kartes paarsvaraa arii dod aaraa diezgan lielu trokshnju liimeni. Tad veel kaads nu kuram pastuuzis, kaads tumbas… galu gala vadi arii ir svariigi 🙂 Un tie MP3 playeri tikai censhas _apmaaniit_ muusu ausis kautko ekvalaizerojot – tas arii viss… Kvalitaate nemainaas no taa kaadu playeri lieto… Ja veelies kvalitaati – klausies CD un no stacionaarajiem aparaatiem 😛
    (Ak jaa – WinAMP (2.*) ir visslabaakais interfeiss, apollo – vissuudiigaakais)
    Bet par Media Playeriem… jaa pac esmu noveerojis ka uz leeniem kompjiem maximized WMP9 straadaa labaak kaa MPC, bet kursh laame tad taa dara – vai nu 100% vai Full Screen!
    Starp citu… a jums neliekas ka MPC arii jau saak kautkaa leenu veerties valjaa? Kaadreiz vinsh bija nu LJOTI zibeniigs, bet ar katru supadupa jaunu versiju liekaas ka paliek leenaax… :/ Buus kaa ar WMP sakumaa 6.4 🙂 bet tad aizgaaja liiz perversajam 9…

    Atbildēt
  24. Airis

    Bet par Media Playeriem… jaa pac esmu noveerojis ka uz leeniem kompjiem maximized WMP9 straadaa labaak
    Uz leeniem kompjiem straadaa labaak?? Un uz aatraakiem tad jau straadaa leenaak?
    Es gan biju noveerojis mazliet savaadaaku wmp9 reakciju. Lieta taada ka wmp9 kad nav uz pilnekraana rezhiima tas aiznjems vairaak operatiivaas nekaa uz pilnekraana rezhiima. Kad klausos mp3 es parasti izsleedzu visualizations un tad man pleijeris straada ideaali un to nemaz netraucee, ja ir klaat palaistas veel dazhas programmas, bet par MPC to es nevareetu pateikt. Varbuut tieshaam vainiiga jauna versija, jo tieshaam nesparotu kaapeec ar visiem efektiem wmp9 straadaa labaak par MPC.

    Atbildēt
  25. Creator

    to KKTK:
    piekriitu – interfeiss apollo ir kaa pakalja – bet kaa saka pats progas izstraadaataajs- audio kvality is not skinable. – un taa nu vish ir
    btw – man ir creative live skanjas karte un digitaalaas tumbas (arii creative razhojuma) – starp winamp un apollo skaneejumu ir vienkaarshi drsausmiiga atskiriiba!- apollo dod aaraa minimums par 30% labaaku skanju kaa winamp. – bet nu kazdomu svojo kaa meedz teikt.

    Atbildēt
  26. Jazz

    Nu ko nozīmē “apollo dod ārā 30% labāku skanējumu”? Tāpēc apollo labāks… Saliec citus pluginus un Tev būs tāds skanējums, kādu gribēsi!
    Ir jau arī tolka caur ko tiek laista skaņa ārā, caur directsound, waveout, u.t.t

    Atbildēt
  27. AB

    nu skan skan labak tas apollo tas ir jau sen iztesteec un izrunaatc lai tie lielie WINAMPISTI saka ko grib, protams ka interfeiss ir oldskuul bet nu ar hot keys palidzibu tas kluust eerts 🙂

    Atbildēt
  28. Airis

    Nezinu man ar creative karti liidzi naaca arii programmas ar kuru paliidziibu var noreguleet skanju taadu kaa tev gribaas. Un vienu to pashu dziesmu atskanjojot ar dazhaadiem pleijeriem, atshkjiriibu gandriiz nejuutu.
    Nu protams winampaa peec defaulta skanja ir mazliet diivainaaka, bet tomeer vajag arii maaceet pastaigaat pa opcijaam.

    Atbildēt
  29. KKTK

    To Airis: Pac savaam aciim redzeeju kaa uz Celerona WMP9 uz 200% klipu raada neraustoties, bet ar MPC uz 200% raustiijaas… :/ uz 100% un FullScreenaa viss abiem gaaja gludi! 🙂
    Mozz WMP9 kautkaa viltiigaak uzraxtiic scale algoritms?

    Atbildēt
  30. Ravage

    Winamp + Dee = rlz, un nekaadi apollo nestaavees klaat… bet ja runaa par pliku winamp tad nu gan jaapiekriit ka tad skanja taada chaabiiga :/ CHEERS!

    Atbildēt
  31. Pecis

    Ja nemaldos visa pamatā ir neliels sīkumiņš – kāda skaņas karte un kāds draiveris viņai. Piemēram, Linux draiveri SB!Live/Audigy karteem ir ljoti labi notwiikoti un kaut nesatur iespeeju manipuleet ar Live!Envorementiem, toties ar XMMS speelejot skanja ir kristaaldzidra, tajaa pashaa laikaa uz Win9x/2k/XP shamie skanja kaut ir labaaka par daudzam karteem, taa ir kaa caur vati izlaista.

    Atbildēt
  32. Airis

    to Jazz
    Nu vecīt, creative reāli nerullē
    O jaa lietprateejs atradies, pats gan jau seezh uz skanjas kartes, kura integreeta maatesplatee, vai tu arii nezini kas ir skanjas karte? :)))

    Atbildēt
  33. mrlobber

    Airis, ja tu paskatītos vairāk apkārt, redzētu, ka creative patiešām nav tā rullējošākā. Tikai Latvijā tev nav alternatīvas, jo neko citu sakarīgu pie mums nedabūsi.
    Savā laikā cietnī, ja nemaldos, bija labi linki par creative un citām skaņas kartēm, interesanti bija palasīties 🙂 (kaut kur pie audigy2 apskata, ja pareizi atceros)

    Atbildēt
  34. Jazz

    Airis: drīzāk pats neko labāku neesi redzējis! 🙂
    ielūkojies šeit: www.lynxstudio.com pēc idejas tev viss būtu jāsaprot.

    Atbildēt
  35. Wrathchild

    Godiigi sakot ne man tas players interesee ne ko… Vienkaarshi shis ir peedeejais komentaars, ko es te ielieku buudams briivs kaa putns, jo dodos uz RTU maaciities un kaa tur ar netu buus taa buus…

    Atbildēt
  36. noname

    creator – silti iesaku aiziet uz da jel kaadu sakariigu audio salonu paklausiities saakuma liimenja normaali sakomplekteetu cd sisteemu, pirms runaat par skanjas kvalitaates atshkjiriibu starp winamp un apollo, un par digitaalajaam tumbaam cieniigas ir saukties piem. shiim te liidziigi izstraadaajumi: http://www.meridian-audio.com/p_d33.htm, jaa starp citu, taam super duper creative digitaalajaam tumbaam nav gadiijumaa lieli uzraxti ar (min.) 500W?
    mrlobber – tik traki nav, teerbatas ielas yamahas veikalaa varot iepirkt m-audio izstraadaajumus, cenas diemzheel nav tik zemas kaa creative crapam, bet tomeer zemaakas kaa piem., terratec vai lynx 🙂
    (sorrii par ot, bet nevareeju notureeties, kad cilveeki, kas muuziku klausaas uz kompja tumbaam ar sagrieztiem tonju pochiem uz max+ spriezh par skanjas kvalitaati…)

    Atbildēt
  37. J0ke

    piekriitu noname, $me muzonu bauda ar 4tumbu zisteemu. 2x30W+2x90W unj 300W pastipreklis… dereetu veel subwooferi piemest… citaadi bassi pietruukst =]

    Atbildēt
  38. Jazz

    noname! Labu infu pameti par taam skanju karteem!
    Man pasham maajaas 5.1 staav ar kx driveriem
    Nezinaaju ka tajaa Yamahas veikalaa tirgo m-audio skanu kartes

    Atbildēt
  39. Markuss

    Mans pedeja laika ineta uzgajis un lieto Light Alloy 2.4 .Ideals,mazs,erts,suporte visus formaatus ,atskanjo nedakachaataas filmas 🙂
    Iesaku pameegjinaat

    Atbildēt
  40. Yoda

    Nu, tautieši, par winampiem un apolliem GALĪGI auzās. NEVAR skaņas kvalitāti uztaisīt ar pluginiem!!!!!! Kvalitāte ir cd atskaņotājs, zelta vadi, Hi-end pastūzis un tumbas pa 20 stabiem.
    Ir jau vājprātīgie, kas pa vidu ieslēdz 5 – 7 ekvalaizerus un saka, ka “uzlabojuši” skaņu, bet ar dīvainīšiem labāk pa labam.
    Citiem vārdiem gribu teikt, ka laba kvalitāte var nākt, ja PASTIPRINA, bet NEMAINA pamatsignālu. Un nav ko stāstīt, ka uzliekot 17 pluginus ir kruta liela kvalitāte. Muļķības!

    Atbildēt
  41. takuzinis

    to InDOOM:
    Subtitles MPC uzlikt var view – options – playback – video VMR 7 vai 9 renderless
    Tiesa gan jābūt tādā gadījumā ātrai kastei. Man tādas nav un filma raustījās:) Ar VobSub tomēr labāk.
    Vai kāds var ieteikt labākos saitus LV subtitles?

    Atbildēt
  42. bush

    lasu un jautrinos. takaa taadi sektanti, kas redzeejushi dievu un tagad lec visiem virsuu un staasta cik labi un jauki. da man vienalga, kaa skan ar pluginiem/bez pluginiem, ar ekvalaizeri/bez ekvalaizera, ar vadiem/bez vadiem. man pasham savs labi /slikti skan standarts un ar to arii dziivoju. un nekaadas tumbas kvalitaati nedod, ja gribaas patieshaam labu kvalitaati, ej mezhaa un puut stabuli.

    Atbildēt
  43. ergh

    lasu un turpinu paarliecinaaties, ka creators ir atsaldeets iipatnis, kuram vieniigais arguments ir – es esmu kruts un gudrs, a juus visi muljkji un varat iet uz mezhu, es rulleeju un mans viedoklis ir vieniigais pareizais. ja vinjam ir mashiina un vadiitaaja tiesiibas, tad stuurei droshi vien ir izurbti 4 caurumi – pod “lja lja”..

    Atbildēt

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *