Microsoft Office 2003 palaists ražošanā

Microsoft Office 2003 ir palaists ražošanā. Domāju, ka drīzumā varam gaidīt warez versijas, ja tās gadījumā jau nav kaut kur pieejamas kā arī pēc tam oficiālās versijas.

Detalizēts apraksts par jauno Microsoft Office 2003 ir atrodams šajā lapā. Informāciju par to kādā komplektācijā nāks jaunais Ofiss var atrast Microsoft.com produktu lapā.

Office 2003 Editions                      New User Price          Upgrade Price
Microsoft Office Professional Edition 2003 $499 US $329 US
Microsoft Office Standard Edition 2003 $399 US $239 US
Microsoft Office Small Business Edition 2003 $449 US $279 US
Microsoft Office Student and Teacher Edition 2003 $149 US Not available

Šeit ir redzamas cenas jaunajām Office 2003 versijām. Pilns saraksts ar visu versiju un programmu izcenojumiem ir apskatāms Microsoft Office 2003 cenu lapā.

26 thoughts on “Microsoft Office 2003 palaists ražošanā

  1. aabele

    nezinu – esmu piekjeeries openoffisam un neredze nepiecieshamiibu mainiit! Piemeeram lai kaads pastaasta kaa es pdf varu uztaisiit ar to sakaino MS ofisu?

    Atbildēt
  2. Reiniz

    Nezinu gan, KAADAAM fiichaam buutu jaabuut MS Office, lai es par to maksaatu 500 $??? Man OpenOffice.org cena liekas krietni draudzigaaka.

    Atbildēt
  3. misame

    Reiniz: 300 Ls priekš darbarīka ir pavisam normāla cena. Piemēram, pro fotoaparātu diez vai dabūsi par 300Ls, par pārējo nemaz nerunājot. Dabiski, ka ja tev words ir vajadzīgs 2x mēnesī biežākais un arī tad to varētu izdarīt wordpadā, nav jēgas maksāt to naudu – bet cilvēki to izmanto nedaudz citiem mērķiem.

    Atbildēt
  4. Jazz

    Priekš kam tas blāķis? Ir taču foršais OpenOffice, kuršar laiku tiks izstrādāts vēl foršāks! tagad ir problēmas ar .doc failiem.
    Parādīsies OpenOfficam lv vārdnīca, tipa spellchekeris, vispār būs kruta!

    Atbildēt
  5. Chepa

    Ja jau jamais nepiedristu vietas daudz.. Mok frontpage tomeer optimizees kodu 🙂 heh… a to man zheel skatiities uz mazo beernelju lapaam – frontpeidzhaa taisiitaam, kas ir konkreeti piedristas. Notepad raxtot, pasham sanaaktu kaadas 50x iisaak…. UN tas pat uz Parastiem texta dokumentiem – ieksh notepad vaards no 8 burtiem aiznjem arii 8 baitus – ka apienaakaas, bet word dokumentaa – 19,5KB[!!!] Bik ir shkjirba…. Nez kamdeelj tad ieksh M.Dreamweaver ir iipasha funkcija – clear word document [nu kaukaa liidziigi katraa zinjaa]. (: Ja jams taisiis tiiraakus dokumentus – kamdelj nee – varu arii palietot… Beztam maajas apstaakljos jau nav obligaati jaalicenzeejas (: …. heh… s/n taksh eniivei visiem zinaami…

    Atbildēt
  6. Sarky

    “ieksh notepad vaards no 8 burtiem aiznjem arii 8 baitus – ka apienaakaas, bet word dokumentaa – 19,5KB[!!!]
    Autors: Chepa :: 20.08.2003 / 18:35”
    Noseivo Notepadaa Unicode – buus ~16baiti (+1baits faila atribuutam utt)
    turpretim
    Noseivo Wordaa Plain Text, buus ~8baiti.. (+1baits faila atribuutam utt)
    Kaa redzi, viss ir relatiivs, – t.i. – Tavs saliidzinaajums ir nekorekts

    Atbildēt
  7. aabele

    2 Pow:
    Tikai jautaajums cik maksaa pats acrobats? ieksh www.adobe.com noskaidroju ka 6 versija maksaa 299 zalhjos! Tur jau jaabuut galvu iespiedusham!
    2 Reinis:
    Cik tad maksaa openoffice? vai tik nedeva par briivu

    Atbildēt
  8. chepa

    Sarky – piemeers gana korekts, jo iet runa par formaatu *.doc Ja glabaa kaa savaadaak – tad jams saglabaa arii citaa formaataa. Sanaaks tas pats, kaa ar MsPaint, kursh buutiibaa straadaa uz *.bmp – saglabaat bildi ieksh *.jpg … arii izmeers nebuus atbilstoshs. Buutiibaa, ja jau lieto word – tad arii saglabaa jamaa veidotus dokumentus ieksh *.dok !!! Un vispaar runa gaaja par koda netiirumu – to pashu var uzraxtiit dafiga iisak – jams baigi piesaarnjo visu vidi – kaukaadi afigennie stili + gandriiz katram burtam apraxtiits izskats, fons, malinjas u.t.t – kaut arii tas nepavisam nav nepiecieshams. Prosta draza.

    Jaunajam 2003 buushot bik labaak:
    Generate better code, faster. FrontPage 2003 helps you push your coding capabilities to new heights with powerful coding tools. With FrontPage 2003, you can:
    • Expand the power of your HTML.
    • Create interactive sites with built-in scripting tools.
    • Code faster and more accurately with professional coding tools.

    Cerams ka taa arii buus…heh 😀

    Atbildēt
  9. Boo

    Tieshaam nesaprotu kaapeec vairums biroju pat neaizdomaajas par to vai vinjiem maz taa MSkaka vajadziiga par taadu naudu… buutu visi draudziigi metushies uz OpenOffice un vareetu cilvji izveeleeties pat sev citu platformu…. a to lieto daargu softu kuram pretim vaig tikpat daargu (sarezhgjiitaas atskaitees) – un nejau taapeec ka ar OO tas nav panaakams, bet taapeec, ka MS tak nedos iespeeju uztaisiit pilniig compatiblu 🙂
    OO foreva ! 🙂

    Atbildēt
  10. Skeprikis

    Palietoju maajaas beta 2003, Outlooka deelj buutu veerts nopirkt, tas ir krietni draudziigaaks kaa iepriekseejaas versijas ir tomeer lietosanaa patiikamas lietas naakusas klaat, bet paareejaa pakete gan nearko lietderiigu neizceelaas. Vispaar tikai outlooku var nopirkt atseviski, vai tikai visu ofisu kopaa???? Jo, ja jaapeerk viss ofiis, tad gan ieguldiijums nav adekvaats ieguvumiem.

    Atbildēt
  11. N0iSeX

    Warez versija jau ir: runajot par betu: tad vinja expairejas novembri 🙂 karoch ja nebusiet updeitojushi un aktivizejushi jauno versiju office atlieksies 30.11.2003

    Atbildēt
  12. adavanced user

    darbā regulāri strādāju ar excel un nedaudz ar access, outlook neietoju draza, stāv man beta 2003, teikshu godīgi – afigena, gljuki pazuda uz makrosiem nevar salīdzinaat ar lazhu xp office, nu toch daudz maz normāla, bet traucē tie uzmāciigie templeiti, nu tos var atslēgt bet parastam juuzerim visai gruuti

    Atbildēt
  13. ajzz...

    un vispār vai jēga diskutēt… padomājiet takš… vīs tak uzlaizts otrā dienā pēc izlaišanas un vai jēga gengu izdot… ja jau nu vienīgi ja kotidzs vajadzīgs “man oficīālā” tas tak ja mājas lietotājs esi ir pie vienas vietas (piedodiet…) ņem ciet… nocracko, noseriaļo… vai savādāk un lieto bez liekas naudas izdošanas…

    Atbildēt

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *