Kāda Lielbritānijas firma samazina ADSL cenas

Nejauši izlasīju iekš The Register par to, ka kāda Lielbritānijas firma samazina ADSL pieslēgumu cenas. Pēc būtības jau pie kājas, ka viņi samazina, bet nu tās cenas ir tik lielas, nu tik lielas. Pat apraudājos.

Fast24’s RapidPlay 1 MBit ADSL is priced at £27.50 per month and its RapidPlay 2 MBit ADSL service at £37.49 per month (both prices including UK sales tax).

Lai gan Fast24 mājas lapā gan karājās vēl cita cena:

RapidPlay 2 MBit ADSL – (20:1) – £69.99/month (inclusive)

Bet nu jebkurā gadījumā, pat šī vecā cena ir gandrīz 3 reizes mazāka nekā pie mums ir jāmaksā par tādu pašu pakalpojumu.

Es godīgi sakot pat nenoticēju, ka tik zemas var būt cenas un izložņāju visu mājas lapu, lai atrastu kaut mazāko norādi uz to, ka būtu jāmaksā vēl atsevišķa maksa par BT pakalpojumiem, bet tā arī neko neatradu.

25 thoughts on “Kāda Lielbritānijas firma samazina ADSL cenas

  1. daysleeper

    nezina kaads ko vairak par to telekom baltija – vinji piedavas kaut ko no interneta ari septembrii ? bet LTK jau neljaus leetaak par savu smirdekliti dsl likt cenu. tur nu domaaju, fakc… vispaar tas monopola stavoklja zaudeejums ir pilnigs pashapmaans latvju tautai. mus te draatees visu laiku araa tas LTK .. vareeja tachu vismaz mazliet nomest cenu uz dsl un pashreizeejai cenai paaugstinat atrumu, savadak apnicis jau kachaaties un muljaaties pa webu pat ar taadu atrumu.

    Atbildēt
  2. MIGs

    Njaa un teiksim man vaacijaa bij dsl tad vinjsh arii gaaja kaa soliits 800Kb/s nevis kaa te lattelekomam tie dsl i isdn i paareejie meesli

    Atbildēt
  3. Gremlins

    Naivie. Seit nu vainiga ir ekonomika, nevis LT vai nezin kas vel. Parekiniet cik vien Londona ir klientu. Paris reizes vairak ka vispar LV iedzivotaji. Rezultata ari cenas tiek laistas zeme varoties uz daudzumu.

    Atbildēt
  4. Jok`R => Gremlinam

    TIKAI nez kapeec Latvijaa ir vieni no dargakajiem, ja ne pasi dargakie sakari telefona sakari eiropaa. Pirms kada 1/2 gada bija raxts Delfos.

    Atbildēt
  5. daysleeper

    izlasiet sheit un skatieties, kas var but Latvijaa. malachi Telia – ja LTK nedaris neko tuvakajaa laikaa, tas nozimee, ka vinjiem marketings neruup un interneta attistiba pavisam neinteresee. ja pazeminatu cenas un palielinatu mazliet atrumu, vairak klientu pieteiktos. vajag ari ekonomiskas dsl tarifas taisit, lai var ari pa latviju pa mazaku pikjiti seerfot.
    http://www.leta.lv/news.asp?NewsID=2003071511131200A9A171A8508C8A0D
    RedBox – es tajaa lapaa neatradu nekadu zinju par Internetu. tev ir kada infa ??

    Atbildēt
  6. stieple

    gaidit jau var vienmeeer – bet LTK tik un taa neatlaidiisies no tik garda kumaasa. ceriba vienigais, ka drizumaa mobilie sakari paarnjems visu un fikseets bus tikai internets 🙂 tas jau driizak nekaa reali beigsies monopols Latvijas gaazei un LTK 😀

    Atbildēt
  7. Gremlins

    Nezinu ko tu Blefi bija sarakstijusi, bet tarifi LV ir normali. Spanija, Italija man liekas bija daudzreiz dargaki, it seviski fiksetie. Otra lieta, ka mes post-padomju pilsoni esam baigi pieradusi pie visadam free lietinam. EU ir ta, ka pakalpojumu cenas ir zemas, tacu tu papildus maksa par suportu ( info, teh palidziba utt.). Man liekas Esti jau bija ta ka zvani uz Helpdienestu ir pa $.

    Atbildēt
  8. Gremlins

    Otra lieta ko iedamajos. LV iestajoties EU cenam butu jaaug ari uz sakariem. ISP jau neies no savas kabatas apmaksat dargaku elektribu, personalu un visadu EU standartu ieviesanu un uzturesanu. Isuma – pagaidam priecajamies.

    Atbildēt
  9. daysleeper

    hmm… ja butu par naudu 114 tad LTK uzvaariitos – jo vinjiem taaa draats ljoti biezhi nopliisa… labi ka pac nopleesu aiz naida un sasitu to modeemu… vismaz vairs nav nervi jaabojaa…

    Atbildēt
  10. Zavals

    Redbox: cenas pie mums veel ilgi neatbildiis kvalitaatei, vismaz tikmeer kameer nepalielinaasies kvalitaate. Citaadi LTK buus spiests dazhiem HomeDSL lietotaajiem veel arii piemaksaat…

    Atbildēt
  11. aabele

    Stulbais gremlin!!! Cenas internetam Latvijaa ir videeji ir 3x augstaakas nekaa Eiropas videejaa!!!! Un pienjemot, ka pirktspeeja mums ir 3x zemaaka nekaa eiropas videejaa, tad pratiisi pareizinaat triis ar triis!!!! Un par taam bezmaksas leitinjaam ir taa, ka kad man LTK vecis uzstaadiija MDSL, tad pac gribeeja uz infolainu pazvaniit – manu paroli noskaidrot un bija ljoti paarsteigts, ka taa arii tur klausuli neviens nepaceela – prikols, ne? Laikam lieldienas jau bija saakushi svineet! Taa, ka mums par briivu ir tikai siers vienaa vietaa!

    Atbildēt
  12. The Mad Dog

    Tas jau sen ir skaidrs, ka telekoms neko labu nedod. Nu vai tad ar solītajiem 32 kbs/s (kurus sasniegt ljooooti reti izdodas) var dzīvot? Nē taču. Labi, ka vēl pagaidām ārzemes pa dienu iet, bet drīz nogriezīs to pašu arī.
    Vispār esmu dzirdējis, ka šamais dls ārzemēs saucoties ADSL. Kāpēc tikai tā dzirdējis? Tāpēc, ka Latvijā neko kvalitatīvu ārpus ļoti lielām pilsētām, kur konkurence pazemina cenas, neesmu redzējis. Un šis ADSL esot ar normālu ātrumu. Mums MDSL ir kautkāds apgraizīts un citādi operēts un dakterēts līdz izņemts viss liekas – kb/s.
    Jā, Rīgā jau labi, konkurenti samazina tik cenas un viss labi, mazpilsētās darbojas monopolistiskais telekoms un viss ar to ir skaidrs.

    Atbildēt
  13. Djuke

    The Mad Dog: pieprasiijums rada piedaavajumu. vienkaarshi pagaidaam mazpilseetaas pieprasiijums ir par mazu lai paraadiitos konkurenti (atskiriibaa no Riiigas). nu taa tas ir un tur neko nevar dariit – lattelekoms vienkaarshi izmanto savu monopolsituaaciju. taa dariitu jebkursh uznjeemums, un gan jau ka arii Tu taa dariitu ja Tev piedereetu ltk

    Atbildēt
  14. daysleeper

    dariit ekonomiskas interesees ir viens un laapit savu vaajo PR ar meliigiem msg tas ir kaut kas cits. salidziniet LTK zinjojumus ar kaut vai sab pakalpojumu regulatora atzinumiem….

    Atbildēt
  15. exodus

    Japaanni rullee
    12Mbps DSL for $21/month
    http://www.wired.com/wired/archive/11.08/pipedream.html
    ht tp://www.tech-report.com/onearticle.x/5386

    Atbildēt
  16. Someone

    2 exodus: brinishkjiigi, tagad kaads zekjes saostiijies .jp tiinis sametoties kopaa ar paaris saviem draugiem varees ljoti vienkaarshi nolaist podaa kasti ar videeju interneta piesleegumu. to ka vinji to noteikti dariis – taa nav paranoja, bet logfaili, shkjibacainie plosaas pa netu ljoti aktiivi.
    a mees veel ilgi seedesim un briinisimies “vai vai vai, kaa tur pie ‘vinjiem’ ir labi…”

    Atbildēt
  17. iBoy

    to Gremlins un paareejiem LTK darbiniekiem..
    ..pats par sevi skaidrs ka vajag savu darbadeveeju aizstaaveet, bet nevajag jau melot un pareejos par muljkjiem uzskatiit…
    ..par to super, puper tiikla modernizaaciju var raxtiit veselu detektiivromaanu, kur “ljaunais” LTK neko nerubii un traucee uznjemumam stradaaat…
    ..tikai mazs ieskats lielaas cuuciibaas- Juurmala, it kaa pilniibaa parsleegta uz ciparliiniju, BET reaali Majori un Dubulti stradaa ar vaco centraali, kura neuzstur veselu virkni pakalpojumus… tai skaitaa, nesaglabaa abonenta nummuru, paareejot uz ISDN…
    …un shaadas cuuciibas notiek visur… ar vecaam tehnologjijaam, pieliekot klaat jaunu shilti, kaash nauudu, par “muusdieniigiem pakalpojumiem”….

    Atbildēt

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *