Windows 2000 Service Pack 4 rada problēmas

Pirms mēneša, kad iznāca Windows 2000 Service Pack 4, es atļāvos to uzlikt. Paredzot problēmas, kas varētu rasties no jaunās servisa pakas es neinstalēju nevienu jaunu programmu kā arī neliku nevienu jaunu draiveri. Jauno paku palietoju divas dienas…

Pēc divām dienām nonesu, jo zilos logus nebiju redzējis jau kādu pusgadu, bet šajās divās dienās, jau paspēju noķert veselus 2, trešais zilais brīnums bija pēdējais. Lai vai kā, bet nonesot servisa paku jūtu, ka kaut kas ar sistēmu nav kārtībā, ko arī apstiprināja viens zilais logs, kas izleca pēc pāris dienām. Lai gan tas bija vienīgais, varbūt paliekas no SP4.

Lai vai kā, bet es neesmu vienīgais, kas ar šādām problēmām saskārās. warp2search.net raksta par līdzīgām problēmām un piedāvā gan aprakstus ar atrastām problēmām, gan arī skaidrojumu no paša Microsoft. Lai gan patiesais risinājums, manuprāt, ir vispār nelikt šo paku vai gaidīt, kamēr iznāks SP4a vai b.

Nu nebiju gaidījis, ka TIK slikta paka gadīsies 🙁

31 thoughts on “Windows 2000 Service Pack 4 rada problēmas

  1. hvz

    Nez cik reizes ir teikts NELIKT nevieni MS softu vismaz mēnesi pēc parādīšanās. bet nu lāmēm jau var skaidrot kamēr tās zarkā gulēs…

    Atbildēt
  2. aabele

    bljaaviens – es savaa muuzhaa nevienu servispaku neesmu uzinstaleejis! Un nesaprotu tos ljautinjus, kas ar lielu paaraakuma apzinju staasta, ka jaunaa M$ (versija, servispaka, vai kaads cits gljuks) tik kruta, tik kruta

    Atbildēt
  3. heh

    nju nezinu nezinu. mans lieto sho sp jau paaris nedeeljas un ir instaleetas progas un dzeestas un viss straadaa bez jebkaadiem zilajiem logiem 🙂

    Atbildēt
  4. kr@ukliz

    man biroja nu jau 3 nedeļa un nekādu problēmu viss skrien rulle un nekaras nedz zilie logi nedz kadas citas probzas luk tā tā ka nav ko raudāt !!! problēma visticamāk ir cilvēkiem kas lieto visu softus kas pagadas pa rokai. Jo mazak softa jo mazak problēmu.

    Atbildēt
  5. Stupicz

    Prieksh kam tad ir domaatas aplikaacijas? Neviens normaals uzeris neaprobezhosies ar kailu windozi + ofisu. Vai softs, ko lietoju kaadu gadu ir pieskaitaams pie tiem, kas ‘pa rokai’ ??

    Atbildēt
  6. Delf

    smuki pateica aabele. me to pasu – majas neviens servicepaks naf likc. bet darbaa uzliku sp4 – it kaa viss norm. nekadu gljuku.
    PS: dazreiz softi prasa troemer uzliktu packu.

    Atbildēt
  7. graabeklis

    Varu iepriecināt, kas vēl nav saskārušies, ka pēc sp4 nonešanas, ja jums bija salikti sheduled taski, – tie vairs nestrādās, pie status rādīsies ‘could not start’. Tas nozīmē, ka backupi neveidosies utt.
    Kaut kur webā ir apraksts, kā to novērst. Ja pareizi atceros – jāatver un jāpārseivo ar admina tiesībām (apply your current credentials), vai arī jāizdzēš un jāuztaisa pa jaunu.

    Atbildēt
  8. KKTK

    Nu i pasaule… ka taa paskataas no malas – godiigie cilveeki maxaa bargu naudu par ko, ka vinjiem jau pati sisteema ir gljuku pilla un soliitie uzlabojumi vispaar izveershas par full reinstall :/ Bet deelj taa ka monopols – taa arii turpmaak buus.

    Atbildēt
  9. Benvenuto

    zilie logi man uz w2k neparaadiijaas, tomeer radaas cita riebiiga probleema : nebija vairs iespeejams pieinstaleet skanjas kartes draiveri. izmeegjinaajos visaadi, bet nekaa.

    Atbildēt
  10. HaLjavshchik

    blaaviens… es ar uzliku W2K SP4..
    iisteniibaa ikdienaa darbaa ar sho datoru straadaaju… bet neesmu saskaatries ar nevienu zilo logu..
    nu labi.. arii nekaadus uzlabojumus nejuutu…

    ______
    driven by HaLjavshchik

    Atbildēt
  11. Kārlis

    Nu, nez, uz 1 servera jau 2 ned. iet SP4 (likts virsū SP3), uz darba kastēm gan vēl neesmu licis, acīm redzot jāpagaida vēl.

    Atbildēt
  12. Krotow

    Tika uzlikta uz 4 kaarbaam – ar pirmajaam 3 nekas, 4-to naacaas paarinstaleet, jo SP4 nesadziivoja ar pavecu ATI Rage 128 Pro draiveri un citaadi vairs nebija atdziivinaama. Pec Win2K parinstales’anas uz taas kastes ar jaunaaku no ATI weba novilktu videodraiveri vairs problemu nebija ar to pas’u SP4.

    Atbildēt
  13. Indeusex

    jums iespeejams kaut kaada kreisaa SP4 gadiijusies. Instaleeju pirms kaadaam divaam vai triis nedeeljaam, un veel neviena probleema nav bijusi peec uzinstaleeshanas. Zilie logi taapat nav maniiti ne reizi

    Atbildēt
  14. SpoX

    Te buus nedaudz ne pa teemu: Man peec XP SP1 uzlikshanas TV karte gljuko (vienigais variants ir uzlikt SP1 un nomest TV kartes draivrus – tad OK 🙂 vai arii neuzlikt SP1 un uzlikt draiverus … )

    Atbildēt
  15. wnnts

    *Nepiekriitu autoram ka SP4 nav lietojams*
    Vajag analizeet BSOD kluudas un aprakstiit taas pirms publiceet ssadu informaaciju. CCukccas.

    Atbildēt
  16. coolynx

    wnnts: es to vien tik daru kaa analizeeju BSOD kljuudas. patiesiibaa jau windows es uzliku, lai buutu nodarbe un vareetu likt jaunos ielaapus un peec tam analizeet kaadas jaunas kljuudas ir paraadiijushaas attieciigajaa ielaapaa…
    bet, ja nopietni, tad ir aizdomas, ka tas ir saistiitas ar ATi karteem, jo man ATi MMC visu laiku gjeneree errorus pie aizveershanas un tas paraadiijaas peec sp4 uzlikshanas/noneshanas. skatos, ka te arii cilveekiem ar ati karteem probleemas. un zilie logi man kaut kad sen bija arii deelj liikiem video draiveriem.
    ja nu tieshaam neatradiishu citu nodarbi un veel kaadu reizi izleks zilais logs, tad varbuut pat papeetiishu sho probleemu siikaak, bet aatraak ne 🙂

    Atbildēt
  17. Didulis

    Hmmm? Uz shitaas kastes man viss griezhaas normaali. Tikai PowerDVD gjenereeja errorus pie failu atveershanas. Paarinstaleeshu un tad skatiishos. Te man ir integreetais video. Vajadzees uzinstaleet testeeshanai uz otras kastes, kur man ir ATI Radeon 7200 un ieveerteet.

    Atbildēt
  18. Anonīmais

    to coolynx:
    Ir taada izsena probleema starteejot Win2K sisteemai (kopss to lietoju no 99aa gada). Sisteema nokaraas pie indikatora 10aa bloka. Dari un domaa ko gribi. No saakuma domaaju ka tas saistiits ar UDF draiveri bet nekaa. Taa arii nesapratu kur ir vaina. Probleema ir tikai “man” un man liekaas taa ir saistiita ar SB AWE64 kartI 😉

    Atbildēt
  19. GiZmO

    AAh puikas ko lai saka tas sp4 jau ir labs gljuki arii mazaak bet man piemeeram probleemas saakas ar pasu datoru nu kaa lai izskaidro sito: skatos filmu peeksni apstaajas hdd viss sastingst utt pas ctrl alt delete nestaadaa vieniigais risinaajms ir reset taadas lietas man ir loti daudzkur ar to sastingsasnu nu bet peec sp4 uzlixsanas man tas paarsvaraa pazuda ta4u paaraadiijaas kaa teikt jaunas vietas kuraas man luuzniitis sastingst. Nejau videokartei vaina vai cpu tie man ir gf4 u p3 bet nu taa ir nesaprotamaa Elkor miikla pie vinjiem viss kaa pa sviestu majaa: BUM BA BAAAH CRAHH SSSS utt un atkal sastinga :((((((

    Atbildēt
  20. Metalurgs

    SP4 staav, vieniigais, ko esmu pamaniijis ir aatraaks shutdowns, BSOD nav maniiti, video ATI Xpert (bet nu ar drivaariju tieshi W2K).
    Luuznis man saaka stingt pie SoftICE4.0.5 NT inicializaacijas, naacas nonest.

    Atbildēt
  21. ATaMaH-XL

    Ar SP4 vispar nav nekadu problemu, uztaisiju update no microsoft pa tieso un viss strada vel sobaltdien, kautgan es nekad uz Win2000 nebiju redzesi zilos logus, pec manam domam visstabilaka un atraka OS, ja salidzina ar XP kas pat ar SP1 gljuko un sak bremzet pec 3menesiem

    Atbildēt

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *