Nero Burning Rom 6 lauztā versija jau tīklā

LongT stāsta, ka jaunais Nero Burning Rom 6, kas iznāks tikai pēc nedēļas jau klīst pa interneta plašumiem.

http://winbeta.by.ru/ lapā ir atrodama norāde uz eDonkey/eMule/Overnet tīklu, kur var novilkt Nero.6.0.&.Crack.&.Serial.exe 24.41MiB. Pagaidām nav zināms, kas par zvēru slēpjas šajā failā, bet ir aizdomas, ka tā varētu būt vācu versija.

Papildināts
Uzmanību! Šis fails ir inficēts. Nekādā gadījumā nemēģiniet to atvērt. Vismaz man Dr.Web nobļāvās, ka tur ir Trojan.MulDrop.129.

30 thoughts on “Nero Burning Rom 6 lauztā versija jau tīklā

  1. daysleeper

    japameklee vel arzemees – man te vienc vacu draugs izteicas, ka vakar esot DC hubos vaacijaa redzeejis – tikai nav chekojis vai iistais.

    Atbildēt
  2. Preview

    CD Freaks present Nero (Burning ROM) 6 preview!
    http://www.cdfreaks.com/news2.php?ID=7476
    Preview Nero (Burning ROM) 6
    http://www.cdfreaks.com/article/115

    Atbildēt
  3. Kristao

    Viens ielicis internetaa gljuku ar uzrakstu nero6 lai tam reitings buutu emule punktos un lai kaads vispaar no vinja ko vilktu…

    Atbildēt
  4. Andron MacBeton

    Nu protams ka Nero ir labaaks par kauakadu nedapistu CD Easy hujiisii Creatoru, BET, vai kaads no jums man var pastaastiit KAA var saglabaat savus defaultos iestatiijumus? Nero visu laiku njemot New dataCD (ISO) ir pazaudeejis manus iestatiijumus un tas jau ir kopsh kuras versijas. Imaages vispaar raxtu TIKAI ar Alcohol120%

    Atbildēt
  5. walis

    Kaads var paskaidrot ar ko Nero 6 labaaks par Nero 5. tb gan vienam, gan otram uzdevums ir cept matricas (pamataa tomeer) un ja Nero 5 straadaa OK, tad kas ir labaaks Nero 6?

    Atbildēt
  6. ddjwab

    Diemzheel nelaagaa patiesiiba, eezeliitii saak paraadiities paaraak daudz fakes, man kaa anime cieniitaajaam bija patiikams paarsteigums kad mans iemiiljotais anime seriaals izlaidis kaarteejo seeriju un tik pat aatri nonaacis eezeliitii, peec tam kad no kaadiem 70 lietotaajiem vishbija nodownlodots, naacaas secinaat ka tas ir kaut kaads hause porno. 🙂

    Atbildēt
  7. Vai tiešām?

    Pagaidām mājās par to klusē.
    http://www.ahead.de/en/index.html#root
    http://www.nero.com/en /content/c1055951946540.html#1

    Atbildēt
  8. The Mad Dog

    Man tiešām nav skaidrs – kāpēc cd rakstošajam tūlim jābūt tik lielam – 50 mb. Ir daudz un dažādi rakstokļa softi un ne jau tik lieli (nē, cietais disks man ir gana labs, tikai nesaprotu, kāpēc tur visa kā nevajadzīga iekšā sabāzts. Ne jau pats kods tur to visu aizņem bet tās visu lamātās bildītes u.t.t.).
    Nero must die.

    Atbildēt
  9. /dev/null

    The Mad Dog: Taapeec, ka tiek izmantotas jaunaas super-duper programeru-peles stumdiitaaju objektorienteetaas bloatwares gjenereeshanas tehnologjijas.

    Atbildēt
  10. clone

    Kas vaina 6. nero man ir shaads iso ar seriaalo iekshaa un nav nekaada vaina. raxta ka priex, un pats patiikamaakais ir tas ka ar nero 6 var rakstiit arii DVD tas ir shiis jaunaas versijas + 🙂

    Atbildēt

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *