Inbox.lv darbības traucējumi 27.05.2003

Lai izvairītos no nevajadzīgas ažiotāžas un lieka trokšņa Inbox.lv informē par darbības traucējumiem:

Cien INBOX.LV lietotāj! Sakarā ar INBOX serveru pārcelšanu uz citām servertelpām um IP adrešu maiņu 27.05.2003 no 16.00 – 20.00 INBOX pasta pakalpojumi nebūs pieejami. Atvainojamies par sagādātajām neērtībām.

Manuprāt pareiza pieeja. Tā kā vajadzētu pasteigties, lai paspētu izsūtīt visu, kas vēl sūtāms.

30 thoughts on “Inbox.lv darbības traucējumi 27.05.2003

  1. hu ha

    tas jau vareetu buut solis, kas katram normaalam pakalpojumu sniedzeejam buutu jaadara – jaainformee jau laiciigi, lai nav peec tam probleemas. tagad ja kaut ko vajadzees nosuutiit, tad pashi vien buusiet vainiigi, jo jums tak teica ka nestraadaas. taa tik tureet (un retaak nestraadaat)

    Atbildēt
  2. HexSer

    Nu cerams, ka peec shiis paarvaakshanaas – buus mazaak gljuku – taa teikt – rekonstrukcija buus beigusies – bet kas to lai zin…

    Atbildēt
  3. Didulis

    Inbox regulaari zinjo shaadas veestis. Ka serveris vareetu gljukot taadaa un taadaa laikaa, taadu un taadu iemeslu deelj. Pirms kaada laika bija pazinjojums, lai neizmanto kaa paroli savu vaardu un lai parole nebuutu vienaada ar login name. Prieks par Inbox.

    Atbildēt
  4. Benvenuto

    pods.lv ir inbox.lv preses sekretaars? ar nepacietiibu gaiudu kad sheit uzradiisies leciigais un trulais inbox.lv administrators lai pastaastiitu mums cik mees esam nepateiciigi un cik smagi vinjsh straadaa. paldies.

    Atbildēt
  5. MM-Y

    🙁 velns,, nepaspeeju nochekaat… vaidzeeja apskatiit mailu, jo atnaaca kaut kaac tur viirus…
    bet zinot inbox.lv,tad vinji saax straadaat labi ja 22:00….

    Atbildēt
  6. Ag

    Nu cik var njemties …. Pazinjo slikti, nepazinjo ari slikti. Nekas nekam nekur nestrada, visi lames un tt. Nu nepatik nelietojat to inbox … Nav jau problemu.

    Atbildēt
  7. Rebels

    Visu cieņu inboksam, bet nekad nelietoju viņa pakalpojumus un nākotnē nelietošu. Kāpēc?
    1. Latvijā ir pietiekoši daudz bezmaksas pasta pakalpojumu sniedzēju, kas nepiebāž serveri un tavas sūtītās vēstules ar reklāmām.
    2. Latvijā ir pietiekami daudz bezmaksas ēpasta serveru, kas nav tik populāri, kā augšminētājs, līdz ar to viņiem nerodas konekta traucējumi tik bieži kā bēdīgi slavenajam
    P.S Neieteiktu lietot arī apollo sniegtos bezmaksas mailus e118.lv un e-apollo.lv

    Atbildēt
  8. INBOX

    Patreiz (1.00 nakti) ir ta : visi servisi strada – no dazam vietam INBOXu redz normali – no dazam neredz vispar , no dazam ar aizturi – tas saistits ar tadu lietu ka DNS serveru parkeshoshanu. Ja atverot www.inbox.lv nekas neradas megini ievadit adresi www1.inbox.lv vai www2.inbox.lv . Patreiz visu testeju no majam (HDSL) – palidz www1 vai www2 , vienkarshi www.inbox.lv – netieku klat.
    PIEZIME: HDSL NS strada ar gljukiem (bez pazinjojuma 🙂
    C:>nslookup www.delfi.lv
    DNS request timed out.
    timeout was 2 seconds.
    *** Can’t find server name for address 80.232.169.11: Timed out
    Server: ns.rig.tkom.lv
    Address: 195.122.1.59
    Non-authoritative answer:
    Name: www.delfi.lv
    Address: 195.2.123.72
    To UDZIS – PAR Servertelpam : ja tagad datu centra ir telpa kur atrodas tikai un vienigi INBOX statnis un serveri (10 gab.), savs GW un savi swichi – tad ka vel sho telpu nosaukt ???
    IP adreshu mainja bija nepiecieshama sakra ar pareju uz savu GW , no komand rindas uzsit tracert www.inbox.lv

    Visu gaishu

    Atbildēt
  9. Didulis

    Veel jau var lietot muuzhseno apziimeejumu WC (Wiring Clothet), ko vareetu paartulkot kaa vadu telpa. TAchu shaadu latviskojumu dazhs vareetu arii nesaprast, taadeelj labaak ir Servertelpa. ;-))

    Atbildēt
  10. aabele

    Apmekleejiet jauno inbox.lv pasta serveri…
    C:>nslookup www.delfi.lv
    DNS request timed out.
    timeout was 2 seconds.
    *** Can’t find server name for address 80.232.169.11: Timed out
    Server: ns.rig.tkom.lv
    Address: 195.122.1.59
    Non-authoritative answer:
    Name: www.delfi.lv
    Address: 195.2.123.72

    baac – drusku piebesiija tas “inbox”. Es jau saprotu ka cilveekam ir baigaa pashabzinja, bet nah**j vinsh man savus log failus degunaa baazh? Nu baigi interesanti! Kaut vai par 1mm tuvaak zvaigznei (tjipa inboksam).
    Pieradushi spamot kur vajag un kur nevajag. Taapat sev lielaaku trafiku
    kaa esoshais neuzdziis!!!

    Par kvalitaati – tas pasaakums reaali smird! Izmanto vinju 90% gadiijumu
    paargribeejushaas vecmeitas kas oho.lv meegjina sakoljiit kaadu draazeeju!
    Taapeec arii puse no adreseem ir – fuck48@inbox.lv stilaa.
    Nu te jau mees varam runaat par nopietnu un zoliidu servisu – lai neteiktu veel vairaak! Nu ko lai saka – sako tas serviss!

    Aaa, viena lieta gan bija laba – biju izdzeesis savu pastkasti un gribeeju izveidot
    to no jauna, bet tur jaagaida 1/2 gads un tikai tad to var dariit. Aizmeiloju
    kaut kam un man peec dazhu koordinaatu sniegshanas atjaunoja. Gods kam gods.

    Atbildēt
  11. Fresh

    Atkal cilveeki saak d… ne par ko. Es lietoju inbox.lv jau 3 gadus un esmu apmierinaats. Labi, piekriitu, ka inbox.lv ne vienmeer straadaa, tachu ir tikai reti iznjeemumi, kad inbox.lv nav briidinaajushi par neertiibaam savaa maajas lapaa (tb web interfeisaa). Jaapienjem fakts, ka tas ir bezmaksas, atcerieties to!! Te jau saak panesties liidziigs spams kaa par bezmaksas DNS. Man ir iespeeja sev pastkasti uztaisiit uz latneta un veel paaris vietaas (dazhkaart lieliem suutiijumiem shiis pastkastes arii izmantoju), tachu es uzskatu, ka inbox.lv ir vislabaakais web interfeiss un taa kaa man biezhi naakas chekot meilu no dazhaadaam vietaam, tad man tas ir iipashi svariigi. Ja sakat, ka inbox.lv ir suuds, tad paraadiet labaaku bezmaksas servisu. Manupraat inbox.lv ir viens no labaakajiem bezmaksas servisiem. Es kaadu briidi arii palietoju mail.lv – vinjiem tur kaut kaadas probleemas sanaaca, mana pastkaste nozuda, jaunu izveidot nevareeju, jo raadiija, ka lieotaaja vaards aiznjemts, uz meiliem neatbildeeja un tiku piekaasts. Ar inbox taadas probleemas nav gadiijushaas.
    to aabele: tavs ieprieksheejais koments izcili paraada tavu nespeeju argumenteet. Viss tavs koments ir viena vieniiga inbox.lv apd.. bez pamatojuma un tava tekstaa ir tikai viens arguments: “..biju izdzeesis savu pastkasti un gribeeju izveidot
    to no jauna, bet tur jaagaida 1/2 gads un tikai tad to var dariit..”
    Un shajaa komentaa tu nonaac pretrunaa pats ar sevi (vai arii tev ir zema pashapzinja):
    “Par kvalitaati – tas pasaakums reaali smird! Izmanto vinju 90% gadiijumu
    paargribeejushaas vecmeitas kas oho.lv meegjina sakoljiit kaadu draazeeju!”
    un tad:
    “biju izdzeesis savu pastkasti un gribeeju izveidot
    to no jauna”
    taatad pats gribi lietot to smirdiigo servisu!!! Jeb varbuut tu sevi pieskaiti pie 10% supermenu ???
    Starp citu gaidu, kad inbox.lv piedaavaas e-mailu apskatiit ar wap, kaa one.lv

    Atbildēt
  12. dbc

    Bet tas ir ļoti pareizi, ka vajag nomainīt paroli un username, lai tie nebūtu vienādi, jo savādāk ar bruteforce var viegli atrast.

    Atbildēt
  13. fresh

    Cik es zinu, tad vairaakaaas lapaas (diemzheel es vairs neatceros kuraas) saaka paraadiities inbox.lv lietotaaju parolju saraksti, kuros gandriiz visi uzlauztie meili bija tie, kuru paroles un useri ir vienaadi. Inbox gan briidina, bet diemzheel taapat atrodas cilveecinji, kas spiitiigi grib uzlikt vieglu paroli.

    Atbildēt
  14. Jevgenijs Kuznecovs

    Hello!
    Interesanti sanak… ja inbox kaut ko maina un informe par to klientus pec neliela laika var iet uz podu skatities ka tauta lamajas.
    Shoreiz daudz nekomenteshu un negribas, bet pareizi teica musu Marketinga Direktors: Ko jums tauta nav ko darit ka tikai lamaties. brauciet labak uz jurmalu alu padzert.
    Laikam ieprieksh bridinat ka serviss nestradas kaut kadu laiku un pienemts tikai eiropas valstis. A post soviet union uskata ka atkal…. 🙂
    See ya
    P.S. (redziet gandriz “neraudaju”, pat neteicu cik ilgi un kadas problemas ar to bija, DEAC vispar var neskaitit ka problema 🙂 )

    Atbildēt
  15. Lovkis Cikulis

    > Nez, kad Inbox kluus par maksas servisu?
    > Autors: Budzis :: 27.05.2003 / 15:56
    Izskatās, ka tūlīt daļēji kļūs, galvenajā lapā jau kaut kāds “Switch to Premium Services” parādījies, kas gan ne īpaši strādā, un arī nekur citur par to nav rakstīts.
    Tagad jāzīlē, vai parastajiem bezmaksas lietotājiem griezīs kaut ko nost vai maksas liks kaut ko brīnumlabu klāt, lai naudiņu izkāstu.

    Atbildēt
  16. Jancis

    Tam visam veel var piemest, ka patiesiibaa inbox.lv unikaalais Qmaila web interfeiss ir njemts no horde.org (ne horde.com, [That’s not the right URL. :)]).

    Atbildēt

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *