Eggdrop 1.6.15

Kaut kā sen nebiju par Eggdropiem interesējies. Parasti ir baigais slinkums pārkompilēt visu botnetu, bet nu dažreiz jau var un pat vajag. It īpaši, ja kaste uz kuras ir shells tiek nonesta pa tīro, tad gribot negribot liksi jauno versiju. Šoreiz tā arī sanāca. ievz tieši ieteica likt jauno versiju, kas pāris dienas atpakaļ iznāca – Eggdrop 1.6.15.

Katrā gadījumā šī versija izceļas ar to, ka tajā ir *iebūvēts* IPv6 protokola atbalsts un nebūs nepieciešams *lāpīt* eggdropu, lai tas saprastu IPv6 adreses. Tā kā daudzi cenšas turēt savus botus uz ārzemju serveriem, kas pēdējā laikā pāriet uz IPv6 adresēm, tad nu šī versija varētu būt ļoti pat noderīga. Lai gan jāatzīst, ka arī lāpītā eggdrop 1.6.12 + IPv6 versija man tīri labi kalpo.

Tiem, kas tikai sāk darboties ar Eggdropiem ieteiktu palasīt sīkāk par šiem zvēriem egghelp.org lapā.

Lejupielāde:
eggdrop1.6.15.tar.gz 944KiB

Būtiskākās izmaiņas jaunajā versijā:
* Support for the IPv6 protocol.
* Many bugfixes related to the transfer and filesystem modules.
* Several more functions have been exported for use by module coders.
* Updated UnderNet’s max bans to 45, and EFnet’s to 25.
* The nick bind is now triggered even if the nick is not on any channels (ie if the bot’s nick changes before it’s on a channel).
* Removed strict-servernames — $server is now always the server’s realname and $serveraddress is it’s server list entry.
* Merged use-console-r and debug-output into one new setting named raw-log.
* Updated recommended Tcl version to 8.3.4.
* User-punishing and tcl_maskhost nor use matching banmasks regardless of strict-host.
* Updates to the ‘autobotchk’ script.

15 thoughts on “Eggdrop 1.6.15

  1. ievz

    karoche vecajiem 1.6.x r what so eva tos kurus pachot vajadzeeja bija bugs ar ipv6 addr juzeeshanu jamais kaukaa nerubii defineeto ip ieksh confa attieciigi njeema automaatiski kaukaadu ipv6 addr tb to kura sysaa bija ielika pedeeja un ja taa negaaja tad kaukaa randomaa juzeeja citas a taga ja nodefine tad taa arii ir. vismaz man taa hernja bija bet nu po … mozh es ar kauko ne taa dariiju bet nu enivej .. what eva . :))

    Atbildēt
  2. HELDON

    es to eggropu slimiibu izslimoju pirms paaris gadiem. tagad kaukaa vairs nenjemos. neesm palaidis nevienu egropiiti kaugan shelli ir dazhji itin labi 🙂

    Atbildēt
  3. Darkz

    nu vot laame heldon …. kaa var nepalaist eggdropu … laikam lasiit nemaaki, or lasiishanas iemanjas pa mazu lai helpu izlasiitu or smth ?

    Atbildēt
  4. Anonīmais

    eggdropi ir sviests. nu tur paraada grafisko salinkojumu. ojee man ir 8 eggdropi bet tev tikai 4 taa kaa suukaa ledu. a jeegas nekaadas..

    Atbildēt
  5. Roze

    Interesantaaka buus 1.7.x seerija kuraa tiek implementeets perl, javascript u.c. scripting valodas..
    2 Anoniimais: Nu nav gan sviests.. lai arii vienu no savaam lomaam proti kanaalu protekciju boti ir zaudeejushi jo lielaakoties paarsvaraa visos tiiklos ir servises (iznjemot IRCNetu lai gan kuraa ar taadas lietas kaa gain-op on netsplit ar vairs nav) paliek diezgan daudz lietu kur tie ir noderiigi.. piem: statistika, visaadu lietu fetchoshana (URL arhiivs piem http://proud.member.of.cunthunters.lv/urls ) utt utt..

    Atbildēt

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *