Lmule – linux ports priekš eMule

Izrādās, ka beidzot arī priekš Linux ir izveidots eMule ports – Lmule. Tas ir bāzēts uz Windows eMule v0.26d versijas un noportēts priekš linux.

Tā kā es no linux maģijas esmu patāls, tad arī nemācēšu populārzinātniski izskaidrot pēc kāda principa viss darbojas. Sapratu, ka šim portam ir nepieciešams wxWindows priekš GTK pie tam tur vēl ir nepieciešama pačotā versija, jo ar standarta versiju nekas nesanāks. Vienu vārdu sakot viss notiek caur vienu vietu. Vismaz pēc tekstiem es tā sapratu.

Šajā lapā ir nedaudz aprakstīts par wxWindows lāpīšanu, bet lejupielādēt jaunāko versiju var lmule.sourceforge.net lapā.

Tagad tikai atliek pagaidīt un paskatīties vai arī uz linux lmule gūs tādu pašu popularitāti kā eMule uz Windows.

7 thoughts on “Lmule – linux ports priekš eMule

  1. docent

    ir ir njemtne 🙂 Ir savaa zinjaa neslikts risinaajums Debian lietotaajiem, kam uzreiz mineetajaa download lapaa tiek piedaavaati apt repozitoriji, tachu peec “apt-get install lmule” tev pasaka, ka diemzheel naaksies noraut podaa citas uz wxwindows un gtk baazeetas applikaacijas kaa, piemeeram, PySoulSeek.
    Es palieku pie mldonkey, vismaz pagaidaam.
    P.S. Baisi zheel, ka izstraadaataaji pagaidaam ir atteikushies no gtk2 versijas, kam it kaa par iemeslu kalpo wxwindows shvakais gtk atbalsts.

    Atbildēt
  2. Heremit

    Nu man uz Linux nekaadu e-muuli nevaig, jo sen jau pirms e-muulja paraadishanaas lietoju mlDonkey, kas iisteniibaa dara tieshi to pashu. Turklaat mldonkey pac palaizhas kaa deemons, bet un vinjam var piesleegties gan ar GUI, gan telnet, gan www browseri, kas ir iipashi eerti, ja linux serveri tureet, kur haljavnajas aarzemes, a pac seedi zoonaa, kur trafiku skaita. http://www.freesoftware.fsf.org/mldonkey/

    Atbildēt

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *