FreeBSD 5.0-RELEASE

Ir vēl kāds FreeBSD fans? 😉
Man pašam gan vairāk patīk OpenBSD, bet pret FreeBSD nav pretenziju. Tieši tāpat kā pret Linux vai Windows. Katram sava gaume un vajadzības.

Katrā gadījumā gribēju informēt, ka ir iznākusi jauna versija.

Oficiālais paziņojums par FreeBSD 5.0 RELEASE.

12 thoughts on “FreeBSD 5.0-RELEASE

  1. kenny

    gribeeju painformeet freebsd fanus ka ilgu mekleejumu rezultaataa ir atrasts ftp kurss 100% ir latvijas trafiks ardesi no galvas nezinu bet to var paskatiities iekss freebsd.com -> sadalaa ftp mirors -> lietuvas serveris. jaa jaa klluudas nau ssiss serveris ar lietuvas domeenu atrodas latvijas trafikaa takaa drossi visu var pumpeet

    Atbildēt
  2. Zigis

    Es nezinu, kaadam lamerim jaabuut, lai izdomaatu kautko liidziigu tipa BSD=Linux… ;), katraa zinjaa varu vien piekrist coolynx’am par OpenBSD – vieglaaka, droshaaka (crypto), stabilaaka. Ir pieredze. PS. Linux??? Sux!

    Atbildēt
  3. rem

    ohoo.. saak paraadiities eliituma izpausmes – tipa “linux sux”, openbsd rulz.. nu truli, truli.. “droshaaka, stabilaaka” – no seerijas – man viss iet, nekas nekaras, neviens nav ielauzies? atljaushos pasmiineet.

    Atbildēt
  4. Pavels

    ftp://ftp.latnet.lv/FreeBSD/ gan iso gan pats bsd 🙂
    ko nu tur gar leissiem jaagraapstaas.
    Uz vietas minemaalajaa konf praktiski neko 200mb max vajag kaadu 2gb ekperimentiem :). Un labu lasaamvielu

    Atbildēt
  5. MZM

    Mosh bljaaveeji “Linux sucks, Freja sucks only OpenBSD ruleZ” vareetu uzraxtiit normaalu raxtu, kuraa vienkaarshiem cilvjiem saprotamaa val. izklaastiitu savus argumentus/pieredzi? Man incee, kapee man buutu jaatsakaas no Slackware par labu OpenBSD. Un ar ko tad tik ljoti taa freja ir sliktaaka? Nesakiet, lai kac lieto to, ko labaak paarzin – mosh ir veerts apguut kko jaunu.
    IMHO CLX labpraat publicees kaada no jums radiito raxtu, ja vien tas buus sakariigs.

    Atbildēt

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *