iAuto atver WAP lapu

iAuto WAP iAuto redaktors, Elmārs Biele, raksta:

Vēl viss nav pilnīgi droši (parbaudīts), bet WAP/GPRS lietotājiem ir parādījusies iespēja lasīt iAuto.lv portālu arī caur mobīlo telefonu.

Adrese: http://www.iauto.lv/wap/

Tur atrodamas:
13 jaunākas ziņas
visi šodien komentētie raksti
Ceļu Satiksmes Noteikumi
Administratīvo Parkāpumu Kodekss
un citas lietas

drīzuma būs arī pārdodamo auto datubāze ar aprakstiem un cenām

iAuto ir spēris soli WAP virzienā un uzskatāms par modernāko portālu/vortālu Latvijā, kas izmanto WAP, jo tas ir pilnībā interaktīvs (var redzēt svaigākos komentārus utt.)

15 thoughts on “iAuto atver WAP lapu

  1. coolynx

    Vispaar jau panjemam jebkuru Operu un apskatamies to lapu…
    good.lv: naakoshreiz, ja kaut ko reklamee, tad neraksti boldaa.

    Atbildēt
  2. laacz

    Un nafig ir nepiecieshams WAP? WAP taksh jau ir dead 🙂 Moderni būtu daudz citas lietas izveidot. Ir kaut viens cilvēks kurš nopietni browsē webu caur WAP? Nu, kaut viens?

    Atbildēt
  3. SpokS

    klau coolynx mosh arii podam uztaisi wap sadalju. tipa peedeejie 3 raksti ar visiem komentaariem, lai no skolas arii vareetu lasiit

    Atbildēt
  4. coolynx

    SpokS: shobriid to nav tik vienkaarshi realizeet. pirmais gan, ko es gribeetu, buutu normaals RSS prieksh zinjaam un kaut kaads koda gabals ar javascript, lai to var iebaazt kaadaa citaa lapaa. kaa tas ir cietnim – peedeejaas 5 zinjas no cietnja tavaa lapaa. un tad jau varees izvirst ar wap utt.

    Atbildēt
  5. coolynx

    SpokS: laikam jau tev jaapalasa shis te [raksts]. kopsh taa briizha nekas joprojaam nav mainiijies. nav jau db no kuras selekteet, te viss griezhas uz txt failiem 🙂

    Atbildēt
  6. Maksis

    Ja, es izmantoju GPRS. Iauto līdz šim skatījos tikai kā parasto versiju, līdz ar to bija grūtāk to pārskatīt un visi burti ar mīkstin, garumzīmēm tiek izlaisti, bikiņ jāpiepūlas, ali saprastu. Līdzīgi sērfoju arī pa tvnet.lv un bmwpower.lv viļņiem. Vajag google.com uzrakstit attiecīgo lapu, atvērt un saglabāt kā grāmatzīmi, jo tā adrese baigi gara sanāk.

    Atbildēt

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *