16 thoughts on “101 lieta, ko var pārlūks Mozilla, bet nevar Internet Explorer

  1. Agris

    nu sorry… fans jau vien ir.. *) minetas lietas, kuras, piemeram, es neizmantoju (sidebar utt); *) ie var izmainiit _search engine_ var pat uzlikt vairakus; *) talak netiku, jo vairs nebija interesanti :)))

    Atbildēt
  2. ZBH

    Nu, vien fiic, kas exploderim neir (taa vienkaars pieejam :), za to baig noderiig mekleejoties pa groups.google.com – iespeej atstaat logaa tikai vaidziigo freim. Sii iemesl peec vie IE var iet iesuukt Ozol stilaa. Veel jau IE arri verot valaa link jaunaa logaa, to log neatrauj maximizeet – sux. Un man neincee, ko var panaakt “pamainot registraa vai caur 5 klikskiem”. Nutskraapim tas iraid i vsjo.

    Atbildēt
  3. bez nika

    2 ZBH. Toties IE man iraid i vsjo – var palaist to ar vienu klikskji uz desktopa. A kaut kaads netscraapis veel jaavelk, jaainstalee, jaakonfiguree …

    Atbildēt
  4. Krotow

    Javaskriptu debugieris Mozillai rullē ar nevadāmu jaudu. Ja vien tikai tikpat nevaldāmi nebremzētu, kad HTML elementu parametri jāapskatās un nerādītu tur 123456789 liekus parametrus, kuru vidū galveno ir pagrūti saskatīt. Sourču skatāmais arī ir labs, tikai šo to reizēm nesakrāso līdz galam. Bet ceru, ka to visu kaut kad arī sataisīs 🙂

    Atbildēt
  5. djhurio

    Kameer Mozillaa nebuus taa saucamais “Auto Complite for forms and usernames” tikmeer tas ir liels miinuss. Baigi pierasts tas divas reizes uz leju un Tab no IE. A varbuut jau ir, tikai jaaiesleedz?

    Atbildēt
  6. .squash.

    mozilla / ie abi labi, bet ie labaaks, vairaak iespeeju neskatoties uz tiem 101. p.s. sidebar vairak ir kaa trukums nevis, kaa bonus.

    Atbildēt
  7. Imis21

    Mozillai ir viens nežēlīgs trūkums par kuru es vienmēr lamājos. Nedarbojas peles vidējais taustiņš. Gan IE gan Operai noklikšķinot vidējo taustiņu ir iespēja ātri pārskrollēt lapu. Tas ir ērti, tādēļ Mozilla sūkā.

    Atbildēt
  8. x3n0d

    nevaru saprast vienu lietu…man *.lv ir bez proxy, bet aarzemes caur proxy, savukaart caur to .*lv zona nav… varbuut kads saskaaries ar sho probzu…ja IE es pie configuraacijas vareeju uzraxtiit, ka no proxy uz *.lv, tad mozillaa shis simbols nedarbojas…vai tiesham mozillas veidotaaji to nav paredzeejushi [aarzemes jau nav aarzemju trafika] ? varbuut ir kads cits simbols * vietaa jaalieto…man nestraada arii .*.lv vai .lv…ko dariit?

    Atbildēt
  9. Bibo

    x3n0d: interesanti, kapeec tad tev nestraadaa .lv? Mozilla 1.2a viss notiek EditPreferences – Advancedproxies un No proxy for ieraksta .lv un viss…

    Atbildēt
  10. Venom

    Ejam uz google.lv, meklējam progu “MyIE” un rullējam ar paplašinātām IExplorera Oper&Mozill&Netscape-veidīgām iespējām.

    Atbildēt
  11. coolynx

    Venom: vai MyIE ir taadas pashas probleemas kaa MyIE2 ar valodu – nospiezham labo alt+burtu nostraadaaa kaa karstais taustinjsh nevis kaa valodas paarsleedzeejs, pie nosaciijuma, ja nav uzliktas tildes winlogs, bet gan tiek izmantots microsoftiskais qwerty?

    Atbildēt
  12. Venom

    2 coolynx: zini, īsti nemāku pateikt, bet varētu būt tāds trubls. Bet arī qwertyjam var samainīt “karsto taustiņu”.

    Atbildēt
  13. coolynx

    Venom: man qwerty “karstais taustinjsh” vispar ir atsleegts, bet es runaaju par valodas *taustinju*, kas ir uz alt pogas. Es gan labpraat to nomainiitu, ja vareetu. Teiksim uz ‘.

    Atbildēt
  14. djhurio

    ZBH teica taa: “Veel jau IE arri verot valaa link jaunaa logaa, to log neatrauj maximizeet – sux. Un man neincee, ko var panaakt “pamainot registraa vai caur 5 klikskiem”.”
    A varbuut kaads var pateikt to varinatu ar registra izmainjaam, vai kaa savaadak?

    Atbildēt

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *