Phoenix 0.3 (Lucia) – alternatīvs pārlūks

Septembrī parādījās publiski pieejama Phoenix alfa versija. Saits kurā tā parādījās ātri vien izvāca šo versiju, jo neizturēja lielo trafiku tā kā gribētāju bija pārāk daudz. Drīzumā šis mutants jau bija pieejams uz Mozilla ftp servera. Šobrīd ir pieejama jau Phoenix 0.3 (Lucia) 7 187Kb versija, kas principā ir apgraizīta un nedaudz vairāk konfigurējama Mozilla versija, ja tā to varētu nosaukt.

Phoenix

Galvenais mērķis pie kura realizēšanas strādā izstrādātāji ir padarīt Mozilla vieglāku (visādā ziņā) un ērtāk konfiguējamu. Programma joprojām atrodas dziļā izstrādes stadijā un tapēc es to neieteiktu tiem lietotājiem, kas nedzer šampanieti. 🙂

Par to, kas jauns šajā versijā var palasīt izstrādātāju saitā mozilla.org.

9 thoughts on “Phoenix 0.3 (Lucia) – alternatīvs pārlūks

  1. MZM

    Moch kaads var uzcept kaucik jeedziigu rakstu par lietoshanas pieredzi. Lietoju Mozilla un gribeetu zinaat vai ir veers meegjinaat arii cho zveeru. Iespeejams, ka ir jaapagaida liidz 1.0 vai vismaz RC.

    Atbildēt
  2. coolynx

    MZM: shis nezveers nav jaainstalee. atpako un uzmet kaadaa mapee. straadaa zhiperiigaak nekaa Mozilla, bet pilniigi viss ir nogriezts – ChatZilla, Mail utt. pribambasi, pliks paarluuks. iesaku 🙂

    Atbildēt
  3. Dreef

    Nu tipa lietot var, bet taads suudiigs. Man patiik, ka aatri ielaadeejas un nav visaadu “pribambasu”, toties dazhi pribambasi truukst, kaa piemeeram attieciigo bilzhu (banneru) blokjeeshana no vajadziigaas web lapas utt. Shim zveeram ir tikai pats browseris ar ko seerfot un vairaak nekaa nav. Viss minimaalais, lai straadaatu.

    Atbildēt
  4. coolynx

    Dreef: nu vinji stradaa pie pasha kodola un uzlabo/samazina to, kad tas buus izdariits, tad iespeejams, ka kjersies klaat pie pribambasiem 🙂

    Atbildēt
  5. GeKo

    Yeeeeee!!!! proxi var noraadiit! RULEZ! Paagaajusho kuru noproveeju (tas gan bija pirms kaada menesha) uzreiziiti izdzeesu tik taapeec vien, ka nebija vietas kur noraadiit proxi.

    Atbildēt
  6. coolynx

    Anonīmais: saakumaa bija 9mb tagad 0.3 versija jau 7mb un taa ir tikai izstraadaataaju versija 😛
    Padomaa cik smaga vareetu buut 1.0 versija, ja shaadi katru versiju grieziis nost pa megabaitam. Pie tam cik smags un darbietilpiigs process ir *raveet* kodu un nav nemaz tik daudz taa liekaa, ko varetu nonjemt.

    Atbildēt

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *