The Bat! 1.61

The Bat! Kamēr jūs baudījāt saules starus atpūšoties no poda un otrādāk, lai gan otrādāk šoreiz nesanāks. 😉 paspēja iznākt jauna versija vienam no pasaulē labākajiem Windows vides e-pasta klientiem The Bat! 1.61 2 433KB.

Zāles kā par brīnumu derēja no DAMN kaut kāda vecā meistardarba. Pie rokas nekas labāks negadījās un noriskēju ar šo te:
The Bat! v1.52 *Incl.Keymaker.and.Patch*

Par to, kas jauns var palasīt zemāk. Gribēju tikai piebilst, ka salabotas ir vairākas lietas, kas skar e-pasta paziņojumu pārbaudi uz vīrusiem kā arī HTML ziņojumu attēlošanas dzinējs ir būtiski uzlabots, jo tagad tas atveras manāmi ātrāk.
Iesācējiem var noderēt The Bat! latviskošana.

Nedaudz spama:
Negribu fleimot, bet, ja tas pats, mazais mīkstais, kuru daudzi saukā par Micro$oft, taisītu kaut uz pusi tik drošu programmatūru kā to dara Ritlabs vīri, tad es katru dienu nesaņemtu desmitiem inficētu email no neveikliem lietotājiem, kuri sajūsmināti spaida Outgļuka krāsainās podziņas, tajā pašā laikā, kad vīrusi nemazāk sajūsmināti vairojās kā zaķi saulītē (sākumā bija domāts ķīnieši, bet tas varētu ne būt īpaši labi attiecībā pret ķīniešiem), izsūtot sevi citiem sajūsminātiem Outgļuk un ne pārāk sajūsminātiem citu e-pasta klientu lietotājiem.

What’s new in The Bat! 1.61?
Version 1.61 (15-Jul-2002)
[ Legend: ]
[ + Added feature ]
[ * Improved/changed feature ]
[ – Bug fixed (we hope) ]

[+] Two new anti-virus options: “Check attachments before the user saves them to disk” and “Check outgoing mail for viruses”. The last option calls the anti-virus plugins before the user stores a message to the Outbox folder.
[+] The speed of the HTML engine has been significantly improved.
[*] Changed the default template for virus notification, now %ORETURNPATH is used.
[-] Account-specific data, not folder-specific data (e.g. templates) was taken when replying an S/MIME decrypted message.
[-] Nested messages weren’t checked for viruses.
[-] A cosmetic fix in the “Check folder for viruses” form. The “Cancel” button could loose its caption.
[-] Other minor anti-virus-related cosmetic fixes.
[-] Workaround for Windows XP ComCtl32.dll version 6 bug which caused access violation in ComCtl32.dll when The Bat! Was trying to create a list box with long string items.
[-] Fixed control tab order in Address Book Properties dialog.
[-] Fixed deadlocks which could occur when the AVP COM-module couldn’t be initialized while AVP plugin was present.
[-] During an anti-virus check of incoming attachment, if an anti-virus API has returned an error, The Bat! did report a false positive (virus found).
[-] PKCS#10 Certificate Request generation didn’t work properly.

7 thoughts on “The Bat! 1.61

  1. moonxx

    zheel, liekas ka nau satasiijushi piekljuvi mailu datubaazei, jo ja jaaizdzeesh paaris simtu mailu uzreiz, vai arii paaris simt mailiem jaanoraada, lai atziimee kaa lasiitos, tad nabaga bats aizrijas un paardesmit minuuteem – tas uz PIII, kas veel uz PI buutu… citadi buutu jaux sofc

    Atbildēt
  2. Acuda

    moonxx,
    diivaini, es uz C600 laptopinja mazaak kaa minuutee iztiiriiju ~1500 mailus no kaut kaada mailing listu foldera.
    mosh tev paveca versija batam? (pasham slinkums mainiit, staav te 1.53d veel)

    Atbildēt
  3. Gremlins

    Cooly.. tevi pakart vajag aiz vienas strategiskas vietas..:) Tagad esmu nolemis batu iznemt cauri no a-z. NU kapec tev vajadzeja vinu publiskot. Butu kadu M$ produktu pareklamejis 🙂

    Atbildēt
  4. coolynx

    moonxx: patiesībā šī lieta jau ir izrunāta komentāros un problēma nav vis The Bat!, bet gan iespējams tavā windowsā, jo procesora jauda to neietekmē. Es uzskatu, ka šeit nav nepieciešams turpināt fleimot un pierādīt pretējo, jo tas jau ir pierādīts kā fakts.

    Atbildēt
  5. spamsX

    Es piedetru pie tiem, kas joprojaam lieto taadu softu kaa EUDORU, tachu pat mani paarsteidza tieshamm teicamaas THE BAT! konfigureeshanas iespeejas, eertums un droshiiba.
    Jauzteic template plashaas veidoshanas iespeeja un tas, kas pasham lietotaajam, bez sevishaam gruutiibaam, ir iespeejams pielikt jebkuru kodu tabulu. Tas likvidee iespeeju, ka jusu mailos paaraadiisies jelkaadi kjeburi, kas ir parasra paraadiiba, ja lietojat EUDORU un sanjemat veestules ar latvishu burtiem! Interesanti, ka softs speej atpaziit un izmantot kompii esoshu MS OFFICE Spelling Dictionarie, un taadejaadi ir pat spellings latvishu valodai!
    Noderiigi ir arii tas, ka THE BAT! neatljau automaatiski izpildiit scriptus, kas atrodas veestulee. Taadejaadi juus lieelaa meeraa esat pasargaats no viirusiem, kas izpildaas automaatiski, pat neatverot atachmetu:)) Jah un tas arii nodroshina to, ka juusu veestulee neparaadiisiis “Jaukie” INBOX baneriishi:)))
    Starpcitu, shii ir pirmaa programma,kur es redzu, ka bez pluginiem var izveidot savu autetifikaaciijas sertifikaatu:)))
    Arii filtreeshanas iespeejas ir diezgan plashas. Tachu tas Sorting Office interfeiss nav diezko eerts:( Tas ir mazinjsh un gruuti saprotams! Taa piemeeram, kaada vella peec filtra likumi ir jaaliek atsevishjaa sadaljaa, ja tie atshiraas tikai ar to, ka vienaa vietaa tos kopaa saista saiklis , bet otrajaa saiklis ?! Taa nevajadziiga dubultoshanaas! Eudora shajaa gadiijumaa ir tomeer eertaaka!
    Iisti paardomaats nav arii adreshu graamatinja. Pat Microsft Express, bija viglaak opereet ar adreshu ierakstiem un grupaam!
    Jaah, neapmierina arii tas, ka nav iespeejams integreet NAV zem Virus PRotection! Vismaz man neizdevaas. Tach kopumaa jaadziists, ka proga ir laba un tai ir perspektiivas! Jaasak domaat par ateikties no EUDORAS:))

    Atbildēt
  6. Gremlins

    Par adresu gramatinu tu kludies. Ir jarok dzilak. Varu dot salidzinajumu. Katru menesi man ir jaforwade ap 500-1000 meilu. Daudzreiz 10 un vairak uzreiz uzreiz.Otugluks parasti dienas beigas atnirdzas pec sitadam lietinam, dazreiz pat pazuda adresu gramatina etc. Nu koroc.-nav Ms domats lielai slodzei. Bats tiek gala loti labi un nekad nav pievilis ar adresu gramatam un operesanu ar tam.

    Atbildēt
  7. Vienkarsi Juris

    Gremlins: Nu tur tev taisniiba – BATs ir krietni stabilaaks par Microsuck Outgljuku!
    Personiigi es no Gljuka atteicos briidii, kad atnaakot uz darbu, vajadzeeja steidziigi nosuutiit meilu, bet Outgljuks atteicaas konekteeties ar POP serveri, lai gan sisteemaa nekaadas probleemas nebija pamaniitas, un arii POP serveris straadaaja normaali! Taapeec, lai RULLE The Bat!

    Atbildēt

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *