Taty atkal šokē tautu ar savu jauno klipu “Parastas kustības”

Taty IRCā pazibēja norāde uz rakstu TV*NET, kur bija rakstīts par jauno šokējošo grupas “TATY” klipu “Parastas kustības”.
Baigi sagribējās apskatīties, kas, tad tur tāds šokējošs ;)~
Tā arī neko gandrīz vai neatradu. Pagaidām var paklausīties pašas dziesmas Taty_-_Prostie_Dvizenija.mp3 4.1Mb un remikss Taty_-_Prostie_Dvizenija Fly_Dream.mp3 6.3Mb. Man gan šī dziesma nevisai patika.
Tā pa ceļam uzdūros uz vienu klipu par tēmu TATY un narkotikas Ya ne glatayu 7.9Mb.
Ceru, ka drīzumā tikšu pie klipiņa prostije dvizhenija, ja nu gadījumā kādam jau ir, tad varbūt varētu atsūtīt vai iedot linku.

22 thoughts on “Taty atkal šokē tautu ar savu jauno klipu “Parastas kustības”

  1. -squash-

    Tur taa dziesma galigi nerulz. Bet nu man Taty nekad ipashi nav patikusi. BTW, taa puskailaa tante varbut visa ir redzama tada puskaila..:) Bet tu jau neskopotos man liekas.. liktu kaa ir.

    Atbildēt
  2. DfgsSgfd

    Cik atceros Taty grupas veesturi tad vinja pati pa seviim kljuva populaara pateicoties atkailinaashanai un kad pazinjoja par savu orientaaciju. Taa kaa nav briinums ka jaunajaa klipaa atkal ir atkailinaashanaas kas taa piesaista

    Atbildēt
  3. Njerga

    coolynx: mp3 nevar prosta tak izdaaljaat. tu tagat esi aarpus likuma (man vismaz taa liekas). un to laikam Ghz arii centaas pateikt.

    Atbildēt
  4. djhurio

    Labi, ka jau paspeeju visu nolaadeet 🙂

    –>coolynx
    Vareeju uzlikt apakshaa vienu teikumu, kuraa ir pateikts, ka visiem, kas nolaadee tos mp3 failu, tie ir jaaizdzeesh 24h laikaa. Vai ta ar to nepietiek?
    –>Ghz
    Nekad taa vairs nedari! 🙁

    Atbildēt
  5. Dreef

    Nu nez kas tur taads iipashs, jo plikas jau vinjas taapat sev visur neesaajas un savu lesbo stilinju arii ciitiigi piekopj. Tad kad popularitaate kriitas, tad jaauztaisa atkal kaut kas skandalozs. Domaaju, ka klips veel nekur nav redzams, bet gan jau driiz buus. Un tas kas buus, tad labaako saitu jau ieteicu coolynxam jau sen apskatiities www.tatysite.net. Pats kaut kad sen sen atpakalj no turienes mp3 savai kolekcijai sakachaaju un tagad tas ir kaut kur dzilji skapii.

    Atbildēt
  6. @

    “Все mp3-файлы предоставлены только для ознакомительных целей. Права на музыку и стихи принадлежат их владельцам. Вы обязаны стереть все файлы, полученные с этого сайта, в течение 24 часов. Фирма не несет ответственности за тех, кто этого не сделал.” un viss … nevajadzeeja njemt nost no servaka 🙁 [sorre ka rus]

    Atbildēt
  7. DfgsSgdf to @

    “Все mp3-файлы предоставлены только для ознакомительных целей. – Nu luuk shis mp3 te arii ir iepaziishanaas meerkjim

    Atbildēt
  8. ZBH

    Nu, ja jau par klip jaunumiem bazars aizgaaj, ta netaa no http://www.prodigycenter.com/ vees var novilkt Prodigy jauno garadarb (azh vis video, nocaptureet no MTV2).

    Atbildēt

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *