Top.7×7.lv tops ir slēgts

MariX informēja, ka top.7×7.lv tops kopš vakardienas (06.06.2002) ir slēgts. Statistikas saita autors ir izsecinājis, ka lielākā daļa šīs sistēmas dalībnieku ir piereģistrējušies tikai dēļ topa un statistiku praktiski neizmanto. Šī iemesla dēļ tops tiek slēgts un paliek tikai statistika.


Iemesls: 80% lietotāju reģistrējas tikai topa dēļ, un sanāk, ka statistika ir tikai kā piedeva topam, nevis otrādi.
Šī iemesla dēļ visi statistikas gigabaiti krājas pilnīgi bezjēdzīgi. Taisīt atsevišķi topu un statistiku nav jēgas – topu jau tā pietiek.
Tapēc nedēļas laikā visi, kas lietoja šo sistēmu tikai un vienīgi kā topu, droši varat novākt skaitītāju no savas lapas, un tā automātiski tiks izvākta no sistāmas.
Sakarā ar laika parādīšanos sākšu attistīt šo sistēmu, bet jaunu lietotāju reģistrācija tiks atjaunota, tikai tad, ja palikušie izlems, ka šāda sistēma mūsu internetam ir nepieciešama :).

Variet izteikt komentārus pašā top.7×7.lv saitā.

6 thoughts on “Top.7×7.lv tops ir slēgts

  1. sux

    jabanutijs tas kaukads admins… vienmer ar to topu kaukads chakars… da nu i nahuj tadus principialus topus! Baigi nu jau vinsh man vajadzigs…

    Atbildēt
  2. kautkads jabanutijs admins

    vienkaarshi tops nevar noiet podaa arii peec 500 lietotaajiem, bet statistikas sisteema var 🙂 slodze ir ka 1:20 bet, protams topam no good.lv – good luck! 7x7cs nemeegina aiznjemt kaadu svariigu vietu internetaa un konkureet ar citiem, un paliks kaa es jau teicu kaa neliels projekts ieintereseetiem.
    P.S. paldies podam par reklaamu, kas vienmeer gaaja liidzi visiem notikumiem 🙂

    Atbildēt
  3. Boo

    Nu admin, tu jau arii uzrakstiiji itkaa atvadiitos :DDD 7×7 rullee un pilniigi piekriitu admina leemumam atrubiit haljavshikus – nee pareizaak sakot tos, kas dazhaadas sisteemas vienkaarshi piespamo ar saviem “Lasi mailus un pelni $500 meenesii – TAS IR REEAALI!”.

    Atbildēt

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *