6 thoughts on “Mozilla 1.0 Release Candidate 3

  1. Neons

    NEED HELP!!! Moshka kaads no jums varees man paliidzeet. Vaardu sakot aptuveni 3 nedeeljas atpakalj uzliku Mozilla RC1, peec kaada laika arii updeitoju uz RC2. Viss gaaja normaali. Peec kaada laika vajadzeeja paarinstaleet kompi un tagad gan RC2, gan RC3 ievadot jebkuru neta adresi paraada tukshu lapu un apakshaa uzraksta “Document done…”. Ar netu it kaa viss ok: Iexplore straadaa, FTP zem FARa straadaa, Outgljuks arii straadaa. Man shkjiet ka kaut kur kaut kas ir ne taa sakonfigureets.
    2rem: Tavai zinaashanai Mozillai ikonu izskatu var nomainiit.

    Atbildēt
  2. coolynx

    Neons: gļuks visticamāk. Biju lasījis kādā no ārzemju saitiem, ka ir arī citiem tā gadījies. Pārinstalē un sākumā uzliec veco stabilo versiju un tai pa virsu RC3.
    Btw, no XP vilks ārā IE… tā raksta ziņās. Browser war continues 😉

    Atbildēt
  3. Edijs

    Nu suck sitaa fuckinaa paarluukprogramma iisteniibaa. Es te atnacu ieskreeju pie mammiites darbaa, parinstaleeju win, tad sadomaju, ka maybe pameginat mozillu unlikt. Ok. Datorins sitem 166P/32MB RAM, vardu sakot gliemezis. Un palaizot mozillu ir taada sajuuta, it kaa winXP butu uzinstalets. IE sitaa nebremzee. Nu oke, aiziesu maajas, paexperimenteesu. Bet ir veel viena lieta – man patiik tas ka, IE ir iebuuveets winaa, un, ja es my compuuuterii adres baaraa ieraxtu adresi, tad foldera logs parveersas par paarluukprogrammas logu. Un otraadi arii..

    Atbildēt

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *