Gribi uzdot jautājumu Andrim?

Šķēle Ielīdu kaut kādā saitā laikam apollo.lv un ieraudzīju banerīti uz kura bija rakstīts kaut kas tādā stilā “vai es nevēlos uzdot jautājumu Andrim Šķēlem?”. Protams, ka gribu. Kapēc gan ne?
Brienu iekšā “Tautas partijas” lapā un nonācu līdz šim rakstam. Tālāk mežonīgi klikšķināju uz šo norādi un lasīju uzdotos jautājumus un atbildes. Palasīju jautājumus un šķita, ka daļa no tiem ir diezgan stulba – radās iespaids, ka tur tiek atbildēts uz visiem jautājumiem. Un nolēmu pats uzdot jautājumu.

Nepaveicās manu jautājumu nolaida podā 🙁 Es tā centos korekti uzdevu jautājumu ar nelielu ironijas piedevu, bet še tev – piemānīja. Sapratu tikai to, ka filtram cauri iziet vai nu dumji jautājumi, kas jautājuma uzdevēju nostāda muļķa lomā vai arī *gudri* jautājumi, kas patīk TP. Ja reiz šķiro jautājumus, ko uzdod viņu saitā, tad ko var sagaidīt no viņiem pēc vēlēšanām.

Es par Tautas Partiju pat nobalsoju toreiz, kad viņi parādījās, jo naivi cerēju, ka kaut kas šaj valstī mainīsies…
[papildināts]
Uz jautājumu viņi, tomēr atbildēja, lai arī ar lielu kavēšanos. Tā kā ņemu savus vārdus atpakaļ – nepiemānija!

11 thoughts on “Gribi uzdot jautājumu Andrim?

  1. aabele

    Veciit, pameegjini ievietot www.lc.lv kaut vai tikai atsauces. Tie idioti pat taas paarbauda, pirms ievieto. Lohi baidaas, ka kaads uztaisiis publisko ablomu!

    Atbildēt
  2. coolynx

    Aleksejs: ja es vēl atcerētos 🙁
    Principā bija divi vai trīs jautājumi. Varbūt nepatika tas, ka es uzdevu jautājumu par TP un jauno laiku – salīdzinājumu, ar ko labāks jaunais laiks attiecībā pret tautas partiju. Nedaudz ironizēju – ilgāks lietošanas laiks vai košāks iepakojums. Un tādā stilā 😉
    Principā piemērojos kopējam fonam …

    Atbildēt
  3. Dreef

    Njaa. Aizgaaja politiskaas teemas pirms veeleeshanaam ;-). Tas Shkjeeles CV ielikts visredzamaakajaa vietaa un gribi vai negribi jaalasa. Taatad ko es izlasiiju:
    1983. Nokārtojis zinātņu kandidāta minimuma eksāmenus
    Tas laikam noziimee, ka jamo siliitee vareetu pienjemt vai kaa? Un kas tie vispaar par eksaameniem? Tipa kursus izgaaja uzreiz peec bakalaura graada ieguushanas Jelgavaa? 😉
    Partijas gaitas mani neintereseeja, jo tur viss skaidrs – leekaaja pa partijaam, kameer izdomaaja dibinaat saveejo (kas nez kaadeelj nav piefikseets ;-)).
    Un taalaak naak reeciigaakais:
    1997.-1998.11 Uzņēmējs
    Tas laikam bija tas laiks, kad vinjsh ieraava naasiis tos zelta podus? Tipa arii ministra kaartaa vinjsh pamaniijaas biidiit biznesu, jo kaut kaa nevienam nemanot bija nopircis visu LAIMU. Kaa vispaar politijka kaartaa vinjam atljaava kaut ko taadu dariit – kaut gan vinjsh oficiaali neskaitiijaas vadiitaajs – toreiz kaut ko tur ieceela, kas riikotos ar vinja iipashumu, bet saprotiet cilveeciski – neljausi tachu kaadam izsaimniekot savu mantu, taadeelj arii tur bija figlji miglji. Par to visu vinjsh dabuuja (laikam paaris meeneshu laikaa veiktaa mahinaacija) 25milj. veertu vekseliiti. Tas izskataas aptuveni taa – ja minimaalaa meeneshalga ir 50Ls, tad vinjsh ir ieguvis 500 000 minimaalaas meeneshalgas, kas ir ~ 41 667 gadi ;-). Dzekam tieshaam labi veicies biznesaa ja taa var politikja amataa nopelniit, vai arii pa lauksaimnieciibas ministriju njemoties ;-). Varbuut esmu iistenais latvietis un arii man skauzh, bet vienkaarshi patiik reizeem pareekjinaat kas un kaa notiek. Un veel interesantaak ir skaitiit citu naudu. Baigi forshi ;-). Interesanta lieta taa politika vispaar. Vareetu taadas interesantas graamatas rakstiit. Zinu, ka mana sirdsapzinja ir tiira un veel ne reizi neesmu nobalsojis ne par LC, ne par TP ;-). Ge ge. Varat mineet 3 reizes par ko esmu balsojis, bet taapat neteikshu ;-). Socinji tie 100% nav (vismaz man taa likaas ;-))).

    Atbildēt
  4. Dreef

    Aa. Aizmirsu uzrakstiit, cik ir 41 667 gadi – tas ir aptuveni 41 gadsimts ;-))). Vai nav reaala reeka. Vinju nezin kaadaa paudzee beerni varees dziivot nestraadaajot uz minimaalo meeneshalgu ;-). Kaut gan parasti miljoniem ir tendence pieaugt … Un vispaar sola, ka pasaules muuzhs ir tikai liidz kaut kaadam 3666 vai tipa togo. Pats es ticu, ka dziivosim ilgaak ;-).

    Atbildēt
  5. Hmm

    Ko jūs te sprēgā. Šķēle bija pirmais, kas izgudroja, ka Latvijā var visu, tikai nekādā gadījumā nedrīkst atbildēt uz nepatīkamiem jautājumiem. Pabļaustīsies un nomierināsies. Tagad taču to apguvuši visi politiķi visos līmeņos, līdz pat primārajiem, tas ir pagastvečiem :). Tikai nupat laikam šķērsām ir sanācis ar tiem 400 miljoniem. Uztrāpījies viens nenormālais no NRA un nerimstās. Bet nekas, gan jau kaut ko izdomās. Ļaunākajā gadījumā vēl jau bites pa Latviju lidinās. Tā kā neba jau nu jūs būsiet tie uz kuru jautājumiem, viņš atbild. Es ar palasīju tos jautājumus. Nu tas, kas kārto to lietu, vispār to pieprot, izskatās jau tīri smuki. Pat daži nepatīkami jautājumi, bet tikai baigi virspusēji.

    Atbildēt
  6. Ed

    mans jautajums han izgaja – tads nevainigs bija laikam 🙂 a PR akcija tada forsha – katrs var kaut ko pavaicat vismaz iluzija taada 🙂
    es

    Atbildēt

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *