Lindows Sneak Preview 2 un Lycoris apskats

Lindows Iekš MSNBC lasīju nelielu apskatu par Lycoris Desktop/LX linux bāzēta OS, kas ir bijušais Redmond Linux kuru man bija tā izdevība notestēt. Šis prieks man beidzās ar *tīru* cieto disku un vairāk man nav vēlmes to atkārtot. 🙂 Lai gan jāatdzīst, ka es testēju tikai Release Candidate, kas nav ne stabila, ne fināla versija, bet ar ieskatu jau pietika, lai izdarītu *pareizus* secinājumus par šo maksas produktu, kas itkā ir tēmēts uz lietotājiem, kas vēlas pāriet no Windows uz Linux saimes sistēmu.
Profesionālu apskatu par Lycoris var palasīties šeit un otrā daļa šeit, kas atrodas monolinux.com saitā. Info nāk no slashdot.org.
Vēl ir vērts pieminēt, ka ir iznākusi Lindows OS Sneak Preview 2 versija, kas jau ir pieejama tepat Latvijā. Iepriekš esmu rakstījis par Lindows šeit. Ceru, ka man izdosies to dabūt un uzlikt kā arī notestēt. Nu un attiecīgi pacentīšos uzrakstīt par to…

Vienīgi tiem, kas cer uz Linux kā uz kaut kādu glābiņu, noteikti ieteiktu apmeklēt šo te lapeli un palasīt par Linux būtību sīkāk.
Neliels citāts no lapas:

Run Linux if:

  • the applications require it
  • the user in question wishes to expand their knowledge
  • the user is not afraid to research answers for themselves

Do not run Linux if:

  • the user has trouble using existing operating systems and applications
  • it is only being run because it is not made by Microsoft
  • the user thinks running Linux makes themselves cool, intelligent or better then the average computer user

In summary, the coolness factor is always a poor choice for choosing an operating system. Do choose Linux if the applications require it or the user wishes to be personally involved in the expansion of their knowledge.

3 thoughts on “Lindows Sneak Preview 2 un Lycoris apskats

  1. Andris

    Daudzi cilveeki izmanto Linux jo tas ir droshaaks un viirusneuznjeemiigaaks. Protams ja viss ir izdariits kaa naakas un sakonfigureets. Kautkur lasiiju, ka shamajam Linuxam darboshoties visi praktiski tie pasji viirusi kas darbojas Windozee. Tas noziimee ka atgriezjamies turpat kur bijaam. Es domaaju ka Linux apvienoshana ar Windozi nebija labs darbs.

    Izlasiiju arii to rakstu ar zaljo fonu :), piekriitu, ka Linuxam ejot uz userfriendly interfeisi zuud vinja kvalitaate.Pats par to paarliecinaajos ieinstaleejot jauno Mandrake Linux 8.2, kas saakumaa likaas baigi labs projekts utt, bet peec ilgaakas lietoshanas, sapratu ka ieshu atpakalj uz Slackware, jo Mandrake Linuxaa taaaaaadus gljukus vareeja redzeet, kaadi Slackwaree pat redzeeti nebija.

    Atbildēt
  2. keem

    vispaar jaauzliek slack. base linux system un taalaak pasham jaasaliek virsuu, ko grib… tad var panaakt iisti stabilu un droshu linuxu.

    Atbildēt

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *