Sacrosanct Listniex

Pastaigāju pa Latvijas saitiem un uzdūros šim saitam. Sākumā man šķita, ka tā ir kārtējā lapele a ļa – es un mans suns Rex… Domas mainījās palasot tekstus. Principā jau izlasot pāris rindiņas ir skaidrs vai ir vērts maz lasīt tālāk vai nē. Autors diezgan skarbi izsakās par cilvēkiem, kam ir vārda diena 7.februārī kā arī citiem, kurus daba ir apdalījusi ar pelēkajām šūniņām. Nedaudz velk uz Andron MacBeton pusi. Bet atšķirībā no Androna šajā saitā autors ir izskaidrojis kapēc viņam ir tāda attieksme.

Man teiksim ļoti patika krutuma definīcija. Jūtams spēks.

Definīcija: “Par krutu jāuzskata tā persona vai personu grupa, kurai piemīt trīs īpašības – loģiska, mierīga un vēsa informācijas uztvere, loģiska, mierīga un kvalitatīva informācijas apstrāde, loģiska, mierīga un adekvāta rīcība.”

Par loģiskās domāšanas trūkumu autors noteikti nevarētu sūdzēties. Savukārt šajās rindiņās slēpjas ne mazāk spēka.

Bet, ja Tu esi stulbs, tad ej un “tusē”, tikai padomā par to, ko Tu esi devis pasaulei. Ja nezini, kur to varētu uzzināt, pateikšu priekšā – aizej iemet aci savā tualetes podā un aprēķini savu sūdu kalna tonnāžu.

Jā, vai tu esi par to padomājis? 😉

Es domāju, ka tu jau nepacietībā plēs drēbes, jo nevari sagaidīt pašu norādi. Bet nesteidzies, jo saits reāli atrodas uz mājas DSL pieslēguma ar izejošo ātrumu ~7kb/s. Tā kā neapgāžiet puisim kasti un sadaliet apmeklējumu vienmērīgi.
listniex.times.lv

21 thoughts on “Sacrosanct Listniex

  1. dxc.z

    Ozol, vo tagad būs tev – tagad klausies vecais āzi, es tev cien, tik cik tu cien man. Kā jau teic, nevaig d, un nevaig darīt to, ko negrib, lai dar tev. Tu šķiet kruts tikai sev un savai sugai, kas ir tev riņķī. Tava suga izmirs līdzīg dinozauriem. Ko nu? Es piekrīt Gunčai. Gunča rulz! Tin prom, tin no šejiens, tin uz divpadsmit zvaigznēm. Ir vien liet, saukt alternatīva. Paliec, bet main sev, galvenokārt, sev. Tad main cits, main, nedi, bet main. Mans domu spēks pastāv. Tas ir ne tikai man. Tu lielākajai daļai nepatīc – ne man, ne mans kājs lielajam īkšķim. Arī citu kāju lielajiem īkšķiem tu besī. Pisec? Nav pisec. A tavs stils sux, es piekrīt Gunčai, bet ir liets, kur es arī oponēj – tas nav humors. Un nekad arī nav bijs. Padomā par labiem cilvēkiem. Tu neietekmē ar lab, bet ar sav sūd. Novāc – tas smird! Ko tev dos viens tāds kā tu vairāk? Lieka konkurence. Nafig?

    Atbildēt
  2. Aivars

    Tā tā kas par fignju kas par mani jau te parakstījās es gribētu tikai zināt Autors: 2 Aivars :: 11.04.2002 / 22:13 coolynx ja nav grūti atsūti man tā cilvēciņa IP, zinās kā par citiem te raxtīties !!!

    Atbildēt
  3. Kaklz

    heh .. man ar taa deviize par suudu kalnu podaa iepatikaas .. :)) .. tas protams nav nekaadaa saistiibaa ar sho saitu(pods.lv), bet izteiciens ir laps .. 🙂

    Atbildēt
  4. Aivars

    2 Aivars(dxc.z)Kā Tu tur teici aha paprovee mani papingot -logos viss ieseivojas un attiecigi TU vari iedomaties ko daram ar logiem.. ee kas Tev teica ka es gribu Tavu IP pingot ???

    Atbildēt
  5. nikna mauka

    ozols r00lz – vienk. sukatajs no pardaugavas izdarija TO ko vareja ikviens, tagad mes varam tikaj tejkt kads ozols ir urla un sukatajs, reali vinsh kiko asaa jebkuru kas tagad lasa ito raxtu! pasakiet vel ka vinsh mo4ii sliktu hiphop – okz vinja dzivesveids, bet nu ko dariit, tads nu ir hiphopz muzik lifestyle…karochen ozolz r00lz! ok dudez tagad es sanjemshu 1000 komentuz ka es esmu tads pats gailis ka vinsh…ok…Jus nezinat mani tapec nespriediet pec maniem TXT…vienk…lifestyle!

    Atbildēt
  6. coolynx

    Eu nu! Varbūt pietiks? Ko visapkārt tauta springst par ozolu?
    Cilvēks, lai spētu pašapliecināties ir izvēlējies šādu dzīves veidu un, kas par to? Pilnīgi piekrītu, ka to var jebkurš. Un tagad visiem skauž, ka jebkurš sētas krancis zin, kas ir Ozols, bet nezin, kas ir Bērzs vai Kastanis? NU, lai tak Ozols kažā ibio rio. Man teiksim nepatīk viņa dziesmas un es neklausos. Kāda šķirba ir viņš kruts vai nav. Šajā saitā cilvēks argumentēja vai vismaz centās paskaidrot kāpēc viņš tā vai savādāk domā, bet šobrīd šeit komentāros nav šo argumentu ir viens vienīgs sviests… kuļam un kuļam…

    Atbildēt
  7. Guru

    Links down , sux!
    Nezinu, nesanaaca iepaziities ar shii briivmaakslinieka garadarbiem.
    Pri čom te Ozols un kapeec taa jaaspringst?
    Ne Ozols ir paarmeeriigi kruc, ne arii kaut kaads tur Guncha. Visi ir parasti puikinjas, katram sanaak pa kaut kam labam un pa kaut kaadai lazhai

    Atbildēt
  8. ezis2a

    Nu paga, kaapeec vajg objektu, kam braukt virsuu? Nepatiik kaads muzons – neklausies. Man btw arii Ozols nepatiik. Bet es vinju ljoti saprotu, kad vinjsh lv dziesma saka “realjnostj zhiznji – vedj dlja vseh ona odna”, un dara to ru valodaa. Viedoklju dazhaadiiba ir tas, kas virza pasauli uz priekshu. Reklama – dvigatjelj torgovlji! 🙂 Man piemeeram taa krutuma definiicija nemaz nav vajadziiga… Kaa arii nav vajadziibas ar kaadu striideeties vai kaut ko izmisiigi ***IZKLIEGT!!!*** 🙂 Shitam puisim noteikti ir liela naakotne. Bet nu karsti, karsti. Shitais teikums, kur 3x atkaarto “loģiska, mierīga un …” galiigi izsviezh no liidzsvara, vairs nesaprotu, par ko “iet runa”, bet bet bet sajuuta taada, ka man meegjina KAUT KO izmisiigi pieraadiit!!!!!!!!!!!!
    Mieru, mieru, mieru. Veesi, tagad iesleedzam ventilaatoru, ….
    :)))))

    Atbildēt
  9. menca

    bet nu taa tuseeshanas definiicija, gan ir tieshaam true to life imho! taa ir ka kautkaadu “tuseeshanu” pashas tuseeshanas peec vajag tikai indiviidiem ar aprobezhotu uztveri un neattistiitu savu ieksheejo/emocionaalo pasauli.
    shajaa zinjaa es nu gal pilniigi piekriitu listnieka rakstiitajam!
    disclaimeris laikam jaapieraksta: that’s just my 0.02$ nau veersts ne pret vienu personiigi..
    menca aka sams

    Atbildēt
  10. Listniex

    Ziniet,paldies,ka izsakāties par manām drīzāk pozitīvi, nekā negatīvi. Tā kā ar cilvēkiem dzīvajā es parasti šitentādā veidā nerunāju, tad webs man ir iespēja izteikties pilnīgi neierobežoti. Links UP!

    Atbildēt

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *