Pods.lv baneris ar kārtas N#1

Nezinu, ko es esmu nogrēkojies, bet no manis ir aizgājusi iedvesma 🙁
N-tās reizes esmu sācis zīmēt banerīti priekš pods.lv, bet tā arī neviens nav paticis un esmu atmetis ar roku. Nu lūk ir ienākusi pirmā banerpoga, ko iesūtījis _blank. Paldies viņam par to!

Pods.lv

Principā, jau jauka poga, bet kaut kas nav 😉 Šo podziņu var izmantot, ja ir vēlme likt norādi uz Pods.lv. Katrā gadījumā tuvākajā laikā ir gaidāmas vēl pāris podziņas. Tā kā var vēl nedaudz paciesties un pagaidīt. Kā arī ceru, ka *beidzot* būs arī poda logotips, kas tāpat kā dzinējs jau top ļoooti ilgi.
Ja vēl kādam nav galīgi, ko darīt un ir vēlme uzcept banerpogas un/vai logotipus, tad birste rokās un uz priekšu, jo kā jau minēju, tad uz sevi es pagaidām neceru – nesanāks 🙂
Tātad, ja kādam ir vēlme uzcept banerpogu 88×31 pikselis, tad standartā gala rezultātam ir jābūt līdz 2 max 3Kb, GIF, PNG, JPG var iesūtīt arī jebkādos citos grafiskos formātos.

Vēl tāds kā jautājums *skarbiem* koderiem, kas ļoti labi cērt PHP. Vai nebūtu kāds *altruists*, kas varētu uzkodēt podam elītu dzinēju par *lielu paldies* vai maziem simboliskiem aliņiem 😉 , jo man ir ļoooti lielas aizdomas, ka nebūs tas dzinējs gatavs noteiktā termiņā un atkal pāris mēnešus viss pasākums ieilgs.
Tas, kas šobrīd griežas nav nopietni, jo to es uzcepu pāris dienu laikā un neatbilst manām prasībām. Prasības ir un diezgan lielas. Tā kā iesācējs noteikti var nemaz nesaspringt un sūkāt tālāk Chupa-chups …
[papildināts]
PHP koderi turpina atpūsties līdz nākamai spriedzei. Šķiet, ka viss notiks un dzinējs būs…
Vsjem atboj 🙂
Krāsu birstes nemetam laukā un turpinam zīmēt banerus kā arī neaizmirstam tos iemest podā, kad darbs ir pabeigts.

8 thoughts on “Pods.lv baneris ar kārtas N#1

  1. MZM

    Bannerpoga tieshaam nodereetu. Pods ir taads pasaakums, kas ir jaatbalsta.
    Par to jauno dzineeju – nu nezinu vai tas ir vispaar vajadziigs. “Eliiti” dzineeji tagad ir visiem un kas tad vainas shim?

    Atbildēt
  2. coolynx

    MZM: esošais dzinējs bija paredzēt maksimums uz pusgadu. Sākumā cerēju, ka pāris mēnešu laikā jau būs jauns, bet dzīve ir skarbāka. Esošais dzinējs jau ir izsmēlis savu un, ja tas tiks izmantots turpmāk radīs problēmas….
    Venom: tā jau būs runa ar konkrētu cilvēku.

    Atbildēt
  3. JarX

    Ej nost! Latnetam viiruss kaukaads pielipis 🙂
    No: “latnet” Kam: *******@*****.lv Cc: Par: Questionnaire Pielikumi: text/html, Qyzg.exe, application/octet-stream

    Atbildēt
  4. noisex

    Tieshi kas tevi interesee >>>> 4coolynx. Atsuti apraxtu – mosh kaa vareshu izpalidzeet. Tad ne veel ir tads kanals ieksh irc.apollo.lv [#php.lv] – ieiej tur seez php guru – ieskaitot mani 🙂

    Atbildēt

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *